Слави Трифонов за РСМ, българите фашисти и "Бугари, мрете!"

Лидерът на ИТН изказа мнението си за западната ни съседка
Обновена: 3 яну 2022 17:21 | 3 яну 2022 10:26, Александър Попов
457
Слави Трифонов за РСМ, българите фашисти и "Бугари, мрете!"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов използва социалните мрежи, за да изрази мнението си за преговорите със Северна Македония и членството й в ЕС.

"Темата за Македония, извинете - темата за Северна Македония, е важна за всички българи. Защото е част от националната ни история и най-важното - защото над 200 хиляди български воини са умрели за свободата и обединението на тази земя.

Тъй като и аз съм българин и е важно за мен, ще споделя моето мнение.

Ходил съм един път в Македония.

В Скопие, срещу българското посолство, имаше голям надпис, написан със спрей. Надписът гласеше: "Бугари, мрете!".
 
Стоях срещу този надпис половин час. Гледах го и си мислех – защо, бе хора, какво сме ви направили, за да изпитвате такава омраза?
По чисто исторически и емоционални причини не трябва ли да е обратното? Нали стотици хиляди от вас имат български паспорти?

За да вземете български паспорт, трябва да докажете българските си корени. Значи, вие, дето имате български паспорти в Македония, извинете - в Северна Македония, искате самите вие да сте мъртви. Защото сте българи. По паспорт. И по ваше желание.

В учебниците ви по история пише, че българите са фашисти. Значи, самите вие сте фашисти.

Още по темата
Разбира се, много мога да говоря по този въпрос, все с такива факти, но сега времето уж е друго.

На 10 януари ще има Консултативен съвет при президента, темата е Македония, извинете - Северна Македония, защото македонците искат да стават членове на Европейския съюз, а България ги блокира и всички ни натискат да ги пуснем. Въпреки всички факти, които ви изложих по-горе.

И как да постъпим сега, уважаеми българи, които не се срамувате да се наречете българи и носите понятието “българин” с гордост и достойнство в душата си?

Ще ви кажа какво мисля аз. След като американците толкова много искат Северна Македония в Европейския съюз, нека гражданите на България, както гражданите на повечето държави в Европейския съюз, да нямат нужда от визи, за да отидат в Америка. Тоест ние сме пълноправен член на ЕС и българските граждани, тъй като са европейци, нямат нужда от визи, за да отидат в Америка.

И второ, отново, тъй като сме пълноправен член на Европейския съюз, България веднага трябва да стане член на шенгенското пространство. Аман от чакане, чакални и уж сме европейци, ама сме по-малко европейци от истинските европейци. Така че - без визи за Америка и членове на Шенген веднага.

След като САЩ и Европейският съюз искат от нас да бъдем лоялни партньори - добре, но лоялността е в две посоки. Ние ще бъдем лоялни към тях, но нека и те да бъдат лоялни към нас. Така е честно. И така е редно.

При тези условия и ако македонците, извинете - северномакедонците, изпълнят нашите условия, подписани в Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Северна Македония, можем да започнем преговорния процес за допускане на Северна Македония в Европейския съюз.
Така мисля аз, Станислав Тодоров Трифонов, гражданин на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За визите със САЩ се изказа малко неподготвен Слави.А интереса на България е РСМ да влезе в ЕС.Другия сръбски вариант "да не влязат" не е добре за България.
339
8
 
7
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 2 години
ЧАЛГАРО , КАТО КАКЪВ СЕ ИЗКАЗВА СЕГА , ВСЪЩНОСТ .....КАТО БОЛЕН ОТ "ДИАРИЯ " ЛИ...??!
338
4
 
9
 
! Отговори
бръм преди 2 години
Ай да Ви е честито туй ИТН.....продажници и родоотстъпници..
337
6
 
3
 
! Отговори
Krom преди 2 години
А Господин Трифонов да не си играе с тези неща! Звучи като пораженски пазарлък. Не знам чия поръчка изпълнява, но определено е нелицеприятно. България не трябва да прави компромис с тези шутове! Това няма да ни доведе нищо добро, а и няма да ни "зауважават" нито европейците нито американците които си пъхат тук носа.
336
1
 
4
 
! Отговори
ЧАЛГАРОПИТЕЦИТЕ .... преди 2 години
...НЕМАТ ДУМАТА !!!!....САМО ПРОСТОТИИ ДРЪНКАТ.....ЩОТО МОЗЪЦИТЕ ИМ СА КОЛКОТО ВИТ-"С"..../-ВИЖ Тошко Африкански -- И *** ...от смех/
335
0
 
3
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Анонимен 380 - видно е от "поста" ти кой е изроден сръпско ако! Аз съм сто процентов българин и не мога да вържа две "македонски" думи. Ти, "македонеца" доста добре пишеш на български. Ясно е колко си "македонец"! Марш да целуваш на Тито рога! Нямаш работа тук.
334
4
 
9
 
! Отговори
чалгапитек преди 2 години
Тоя винаги отвори ли уста, става като рядко ако срещу пуснат вентилатор ! Безочлив и злобен "пишман родолюбец".
333
1
 
5
 
! Отговори
msm преди 2 години
А, бре, тия тъмнооки и тъмнокоси люде по Вардарска Македония, славяни ли са? Що си мисля, че славяните бяха светлооки, светлокоси, едри и леко червендалести? Нещо са се объркали тия люде? Ако им анализират гените, от там ще се покажат гърци, прабългари, власи и албанци. По добре да забравят за древната си история и да се опитат да построят млада, модерна и просперираща държава! И да уважават по-големите си и старши братя на Балканите, за да им е сладък животеца.
332
2
 
0
 
! Отговори
385 идиоти като теб преди 2 години
къде се намират е мистерия.
331
1
 
1
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Всеки път до Македония от Варна е ужас - корупция по границите и вътре в страната. Още са като тук преди 25 год
330
2
 
4
 
! Отговори
Андрейчо преди 2 години
Ку-ку ! Ку-ку ! КУ-ку !!!
329
3
 
17
 
! Отговори
ЮжноТракиец преди 2 години
Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество не е нещо лошо, че да не се спазва. Между всички държави в Европейския съюз, трябва да има приятелство и добронамереност и когато Някакви Селяндурници от Някъде си, откъдето и да е Искат да живеят в Европейски Съюз, Първо трябва да се научат на Уважение и Добронамереност и после да се Натискат. България е Сестра на Македония. Не е прилично нито е добронамерено да има Скандали между тях. Ако ще ни наричат Фашисти, да си седят на Село.
328
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не знам как ще се разберем ,само като напишеш *** на македонския гугле в уикипедията излизат невероятни съчинения , че сме мешани от власи , кумани , траки , че името българин идва от мешам , а старословенския език или старомакедонския език станал официален след покръстването от Борис 1 че накрая цитират и сръбски поет че българите мразят чужденците и самите себе си
327
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Домъкнаха се по нашите земи и окрадоха всичко - езика, културата и историята ни кривокраките буггаротатари на турчина Аспарук. Марш от свещенните македонски земи племе изродено буггаротатарско!
326
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това е един типичен продажен и неадекватен кукуруковец ,шушумига проста !
325
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
имаме го сликан . от сръбски сниман графита макета
324
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега е скандала боко при толкова мандати , замиташе всички проблеми с Македония и Сърбия , прегръща се у Софето със Заев и Вучич , дума няма за защита на българите ...там в мозъчните му гънки е Лепа БРена само
323
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да има такав графит , сега може да е изтрит преди 4-5 г беше , и да трябваше да има протест от посолството, ама Боко беше сложил там едни дето нищо не разбират
322
7
 
19
 
! Отговори
О, майко мила преди 2 години
Този болен човек така и не разбра, че не води пошло шоу, в което гони и кани който му скимне, поставя условия и извива ръце. САЩ да свалили визите, ЕС да ни пускали в Шенген,македонците да се нарекли българи? Абе, това болно момче с 9% подкрепа в бг парламента какво си въобразява? Следете му медикаментите и ограничавайте онлайн изявите. Много моля.
321
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо, всичко ти е шоу и нагаждачество.Чул си, че има обидни надписи за бугарите в РСМ и веднага и ти си ги видял и то срещу нашето посолство, (при единственото ти посещение в РСМ.)Славчо като лъжеш, барем лъжи качествено, защото думата,, ***", я няма в МК език. А, и както спомена колегата срещу посолството има хотел и бизнес сграда. Кой търговец и частник ще графира стените си? Ако пък е инцидент, как пък ти точно тогава си присъствал?