Димитър Ганев призова Петков: Кажи кои анализатори са ти искали пари!

По-рано бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил.
21 апр 2024 18:37, Нели Христова
239
Димитър Ганев призова Петков: Кажи кои анализатори са ти искали пари!
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Кирил Петков да излезе и да каже кои са анализаторите, които са му искали пари преди време. Това заяви социологът Димитър Ганев от Агенция „Тренд“ по повод на твърдението на съпредседателя на "Продължаваме промяната", че са му искали по 20 000 за анализи.

Според Ганев Петков дължи това обяснение, защото не може да се хвърля вина върху всички. Неговият призив бе подкрепен и от Добромир Живков от „Маркет Линкс“ в ефира на бТВ.

В едно от своите последни интервюта, дадено на Сашо Диков, Петков казва следното: „Идват при мен като премиер, месец след встъпването ми в длъжност, едни хора и казват – няма да споменавам имена, всички ги знаете. Та казват „Добър ден, ние сме независими анализатори, политолози и искаме договор с вас от 20 000 на месец и ние ще казваме точките по медиите, които вие искате. Ние с телевизиите сами ще се оправим.“ Питам за какво 20 000, как така? Казват – да ви се чува думата. В противен случай какво се чува – вие казвате нещо, вашият опонент казва нещо и ние анализаторите повтаряме думите на опонентите, докато вашите гледни точки изчезнат напълно“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
1
 
! Отговори
отговор преди 4 месеца
Кака Лили
112
2
 
16
 
! Отговори
Ганев,учи се преди 4 месеца
От Андрей Райчев как се става милионер и собственик на голф игрище от "независими" а ализи.
111
1
 
1
 
! Отговори
ПЕВЕЦ преди 4 месеца
Тези пък кои са ? Само избори и резултати от тях сънуват. Ами, Надя си ни е най-красивата и сексапилната от випуска 1982. С огромен риск ада не ми се разсърдят Росиза, Румяна, Геновева и тези от руските. ПЕЕ, но и ме ядосва. Ами, тя си е такава. ГОСПОД БОГ ТИ Й Я Е ДАЛ ДАРБАТА, както и проклетията. ЧЕСТИТО, НАДЬО. Ти защо си мислиш, че не мога да пея.
110
7
 
10
 
! Отговори
Пеевски Боко преди 4 месеца
Здравейте забелязахте ли че като Боко тиквата и Пеевски свинята нямат допир до финансите на България има пари за безплатни учебници за всички има безплатни децки градини за всички.че има увеличение на заплатите и пенсиите със 100% виждам че ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа страдат от Асен Василев за яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Кой лъже Бойко Борисов и Пеевски злото на Бълга
109
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това се прави преди избори, а не след избиране. Ганев, жив и здрав да е, но ако аз имам такава агенция и се вършат такива неща, а той ми е служител, неко го кажа така - той нямаа да знае за това. Идеята, че всеки в една фирма знае всичко, важи за кръчмите, не за сериозния бизнес.
108
3
 
7
 
! Отговори
А,бе преди 4 месеца
Я да си кажат колко им плаща Пеевски,че непрекъснато е по телевизии и сайтове.
107
3
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 4 месеца
Самият Борисов , казва , че не вярва на всички социологични проучвания---КИРЕ , ОБАЧЕ НЕ Е МЪЖ И НЯМА ДАКАЖЕ КОЙ МУ Е ИСКАЛ ПАРИ ЗА ДА ГО ХВАЛЯТ ПРЕД НАРОДА!
106
10
 
5
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 4 месеца
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП и Радев слуга на СССР работи срещу България. Браво респект към ПП ДБ защото се опитват да направят промяна в България но старите мутри крадливи политици които 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция Боко тиквата и Пеевски си искат държавата да пълнят човали от магистралите тунелите границата с Турция и всичко останал
105
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Че Киро е лъжец не е новина, но че има платени анализатори (лижещи г.з. на властта за пари) също е 100% истина, винаги ги е имало и ще ги има и в бъдеще.
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименДО ДВЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ВКАРАНА В ПЪТЯ.
103
2
 
5
 
! Отговори
Е преди 4 месеца
Сега Божков е платил и го представят като нова влизаща партия. Купил е за същия процент и избиратели.
102
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро и Рашков направиха така, че дон Буци спа една вечер на твърдия нар в следствието. Киро изгони 70 руски шпиони. Затова винаги бих гласувал за Киро!
101
4
 
5
 
! Отговори
Ганев, преди 4 месеца
Ти сигурно и не знаеш,че на " видния" политолог Алгафари ,синът му Николай е депутат от ГЕРБ?Баце го измъкна от федерацията по билярд и даже не му плаща от чекмеджето ,а с депутатска заплата и другите екстри?
100
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Цялото обвинение на герберастите, се основава на това, че Киро бил спал с Ленчето... :))) Сещам се и за по-тежки престъпления, от това да спиш с жена :)))
99
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро съди по себе си. Купувал си е депутати. Искаше да си купи 11 депутата. 1 депутат влиза в НС с минимум 10000 гласа. Представяте ли си колко гласа купува с тези 11 депутата? Киро е търговец. За него всичко е пари. Даже и любовта е пари. След аферата с Парапетгейт, Лена е назначена на 15000 лева заплата и отделно са били договорени комисионни. За любовта обаче е платил с държавни пари. И самолета до Атина, вдигна само за двамата. Да чупят матраци на държавни разноски.
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МЕКИЯ КОРУМПИРАН ДИКТАТОР ТРЪГНА ДА ПЛАЧЕ НА УРСУЛА ДА ГО СПАСЯВА
97
4
 
4
 
! Отговори
Министър преди 4 месеца
Танева(от ГЕРБ),беше превела 230000 лв.на БТВ и 99000 лв.на Кардио на Беновска уж за реклама.И тези данни бяха изнесени с подписи и документи.Какв,направиха ли и нещо на Танева?
96
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На крива ракета космоса и пречи - само чакайте след изборите като си види мижавия резултат ще обвини всичко, накрая и народа че не му е оценил гениалния талант, много добре познавам този тип хора!
95
2
 
2
 
! Отговори
хахахха преди 4 месеца
прецака ли се? ти колко искА?
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
аналлизаторите нещо се засегнаха.