Нов запис, акцентите Петков и паричните потоци

Атанас Атанасов намеква за плащане на пари за гласове за Денков
29 май 2024 10:45, Нели Христова
114
Нов запис, акцентите Петков и паричните потоци
Снимка: БГНЕС

Ако ще го играеме тоз втори мандат, ние трябва да имаме сигурност, че паричните потоци сме ги овладели. Това казва съпредседателят на "Продължаваме промяната"  в нов запис, публикуван по-рано днес от сайта "Афера". От разговора, който продължава една минута, изниква и друг въпрос - търгували ли са с гласове ПП, тъй като Атанас Атанасов заявява: Трябва днеска на този, който се дават пари да гласува за Денков, утре дават на същия… да гласува за тебе. Там просто се казва номера и това е положението.

Ето разпечатка на това, което се казва в запис номер 6:

Асен Василев: … Мина ли през министерството…

Кирил Петков: Уникален човек.

Христо Иванов: …

Кирил Петков: … следващата година. И след тебе… пакости и след това к’во му казваш? В смисъл аз лично, ако ще го играеме тоз втори мандат, ние трябва да имаме сигурност, че паричните потоци сме ги овладели на системно ниво.

Николай Денков: … Може ли да добавя… нещо. Абсолютно сериозно, това става за втори път…

Кирил Петков: … аз го казвам от друга… от тая гледна точка. Ти си премиер…

Говорят едновременно.

Кирил Петков: Не знам дали има реконституционна рамка.

Христо Иванов: … подкрепа на правителството… Залагам всичко на червено. И Борисов удари… Имаме времето, с което да тестваме кой… или дори вицепремиер, който следи финансовия поток или някаква такава… Та, истината е, че чисто технологично… да я върши тая работа. Искам да кажа, че ако се е занимавал с държавно управление, би трябвало да може да… да върши това нещо малко по…, да е бил премиер … трябва. Трябва да се учим от лошото. В този смисъл аз лично не бих искал … върху други варианти, но със сигурност върху който Асен дава, най-малкото повече… Иначе като накрая, накрая като възможни щети, е едно и също. Е виж! В крайна сметка премиерът носи отговорността. И от тая гледна точка … Там има също някакви сценарии, които могат да се разиграват като технология.

Асен Василев:… се изкупуват. Аз продължавам да не разбирам що купува. Разбираш ли, три… няма дето да са абсолютно са…

Говорят едновременно.

Атанас Атанасов: Дет се казва – да имат нещо в ръкава. Може да им потрябва, да им свърши работа.

Христо Иванов: …. Го купуваш, ти не знаеш тоя проблем дали няма да изчезне…

Атанас Атанасов:
Така… те трябва, те трябва.

Христо Иванов: Същата работа.

Атанас Атанасов: Те имат достатъчно пари. Трябва днеска на този, който се дават пари да гласува за Денков, утре дават на същия… да гласува за тебе. Там просто се казва номера и това е положението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 37 лично аз не разбрах от тези накълцани фрази нищо .............. ми те пепeрасите толкоз могат бе!
40
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
...когато в НС беше много напечено и парапетови имаха нужда от червените олигарси да им отпуснат още милиони да платят протестиращите- един дълъг нос се провикна по телефона а от там в ефира на ТВ- ...АЛО МАДЖО... ИСЛЕД МАЛКО БОБОКОВ ДОНЕСЕ СПЕШНО ПАРИТЕ...ЕТО ТОВА СА СЛУГИТЕ НА БГ ОЛИГАРСИ ПРОДУКТ НА КРЕМЪЛ!
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 49 - Има и частни агенции ининдивиди, които предоставят такива услуги. Денокряция е, все пак!
38
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още след смъртния случай от катастрофата в която Киро беше участник трябваше да се откажат от предизборната надпревара,но откъде достойнство и култура в тези крадци,те са там за Кеша и няма да се откажат колкото и да са в ***..ната до уши
37
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какви са тия записи, подслушвануия...Както и на Борисов записите. Кой ги поръчва и кой ги прави? Държат се на склад някакви компромати и се вадят в удобния момент.
36
7
 
14
 
! Отговори
до Протестираща преди 3 месеца
Че да не ги подзнаваш само ти лично, *** како? Ний сички ги опознахме лично за толкоз време ***! Твърде лично.
35
7
 
35
 
! Отговори
Асен преди 3 месеца
Тази глутница не трябва повече да стъпва в народното събрание камо ли да управлява.Променят закони и конституция Могат да направят големи поразии за които ще съжеляваме ние.Нищо няма да направят в интерес на българския гражданин
34
4
 
26
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Пак ли някой ги е изнасилил тези същества? Сигурно и разговора друг го е казал. Имагинерни същества ходят по гокемите фирми и разоределят чуждите заплати. Тези са ми в кошчето вече, да видом кой ше закачим на каишката на козяк, да изпълнява
33
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чутровния скандал тук е, че ня#КОЙ подслушва опозицията! Ама не, нашите тpoляци и кафеви сайтчета си знаят тяхната песен
32
18
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
оле Боже!!!...Ега ти некадърника,съчинявал тия "записи" !..От къде ги е правил?..-От "Долната земя" ли,че звучат така?..Или от Марс ?../краварите май вече пратиха там десетина юнака,а? /..
31
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С тези ченгесарски номера, Борисов и Пеевски ще постигнат обратния ефект - много хора ще излязат да гласуват за ПП/ДБ!
30
6
 
21
 
! Отговори
хе хе хе преди 3 месеца
Просто Кире и Молец. В скрит кадър Къс Танас и Ристе. Просто невероятно, драги читатели! Трябва да направят билорд с това кадро:)
29
16
 
13
 
! Отговори
до 20 преди 3 месеца
то нали това е целта на тия записи, да гласуваш за герп, лично аз не разбрах от тези накълцани фрази нищо, камо ли да е незаконно, гербаджийски партенки и пoмия
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 20Първо не е дело на"БУЦИ", а на същия дето записваше"БУЦИ"в дома му. Щом записват"БУЦИ"е приемливо и е морално материалите да се ползват в предизборна кампания за да се добереш до власт. Като те запишат теб по същия начин е незаконно! К'во бе"далавера"по българския тълковен речник? Май афера в която ти не участваш?
27
4
 
12
 
! Отговори
Г.Н.О.М. преди 3 месеца
Пери пари Перо, а я ке садим пиперо!
26
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Ала Бала - Кат не си учил в Харвард, тъй е, няма как да схванеш сложната мисла на Киро, па и на другите. Тъкмо щях да питам някой да обясни кратко на български какво казва Киро.
25
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А после тръгнали да ми обясняват че изборите в Русия били недемократични и корумпирани,но най-важният въпрос е защо тази наша НЕЗАВИСИМА прокуратура не е започнала да разследва тази банда мошеници и бъдещи клиенти на бай Ставри...това питам аз или Галя от онова посолство още ги подкрепя за да са толкова нагли ..
24
7
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
затова не гласувам от години защото не мога да ги гледам камо ли да ги слушам80 процента сега убедиха ли се за какво са гласували сега доволни ли са видяхтели до къде води липсата на образование в 21 век да пращате подобни индивидив нс
23
5
 
23
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Абе стига ни занимавахте с тези смешни хора, бе. На всеки с повече от една гънка му стана ясно какво представляват още при първото им управление. не помните ли SMS-ите на Простото към дупедатите от ИТН? Защо постоянно ни ги показвате тези клоуни, малко ли ни е медийното присъствие на Зеля? Или искате да изпукаме от смях преди изборите?
22
6
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 3 месеца
Ужас