Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите

Може би не иска взетите решения да са публично достояние
12 юни 2024 07:00, Нели Христова
174
Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите
Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната" се скриха високо в планината, за да направят своя анализ на резултата от вота, който им струваше около 300 000 гласа по-малко и ги смъкна на третото място след ГЕРБ и ДПС.

Още по темата

Партийното събрание обаче не се провежда в офиса на ПП, а на тайно място, далеч от София, в планината, съобщи БНТ, като се позова на неофициална информация от свои източници.

Освен далеч от медиите, съвещанието на актива на "Промяната" се провежда в отсъствието на пиарите на партията, които никога не пропускат подобни мероприятия.

Очевидно решенията, които ще бъдат взети, не трябва да стават поне на този етап публично достояние и отникъде не бива да изтича предварителна информация.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" още по-рано през деня анонсира, че събира актива на ПП, за да обсъдят изборните резултати от вота за парламент. Петков потвърди, че ще бъдат опозиция. Той обаче не разкри къде ще се проведе партийната сбирка.

Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна опозиция, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на европейския модел в България, където благата се разпределят честно, ще се борим срещу всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има сила и потенциал в обществото да продължим промяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа Петков във фейсбук.

В коментара си той не спомена коалиционните партньори от ДБ, нито вече подадената оставка от лидера на ДБ Христо Иванов и поискания вот на доверие от председателя на ДСБ Атанас Атанасов, който е другият съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
14
 
! Отговори
Ти помниш ли........ преди 4 месеца
Киртак, ти знаеш като отидеш в планината, какво се случва. Справка - онзи трети март на Шипка. А и ние помним какво изрече тогава - "Ще ви зануля". А честито!
55
0
 
2
 
! Отговори
До до 59 преди 4 месеца
Перифразирам,драги.Перифразирам.Кой му пука аз какъв съм
54
17
 
7
 
! Отговори
ЦСКА София преди 4 месеца
Киро бил голям престъпник,че излъгал за гражданството си,а ония където окрадоха десетки милиарди и изгониха хората по чужбина са приемливи.Боже прибери си вересиите.Не случайно от чужбина за опг Герб са гласували мижавите 10 хиляди души,защото хората ги презират.Скоро пак ще изчезват чували с пари за магистрали и все едно нищо не е станало или ще ни убеждават,че това не хотел,а подпорна стена...вие кьорави ли сте.
53
1
 
13
 
! Отговори
До 59 преди 4 месеца
До АнонименДа не би под умните и кадърните имаш предвид Киро и компания? Ако да, то тогава и ти няма как да попаднеш в категорията на умните и кадърните.
52
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Скоро говорих с един италианец.Та той ми каза ,че в България мразят умните и кадърни хора Падат си по мутрите.А италианците ги разбират по добре от нас тези неща Каза че Северна Италия се е измъкнала от лапите на мафията ,но в Южна нещата са зле.При нас цяла България е зле.
51
2
 
18
 
! Отговори
плиткоумнико, преди 4 месеца
До ЦСКА София Ти разсъждаваш кат 90-годишната ми съседка, която ми съобщи онзи ден, че ще пусне вот за ПП, "защото изглеждат добре".
50
25
 
9
 
! Отговори
ЦСКА София преди 4 месеца
Само като видиш кривите и мазни физиономии на оядените опг Герб и ти се иска да счупиш телевизора.Ония от ДПС са същите.ПП си имат косури,но са 100 класи пред тия.
49
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хахаха.Киро влязъл с лъжи в политиката А всичко други чисти като сълза
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мижав интерес.
47
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ич да се не връщат )))
46
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лена и Киро в 1 стая ли са били
45
2
 
25
 
! Отговори
Ще има наркооргии преди 4 месеца
И пици с кристали в планината
44
4
 
20
 
! Отговори
емо преди 4 месеца
поредните лъжи на човека, който влезе с лъжа в политиката и така я кара досега.
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хахахаха рева от смех пълен провал никой не го интересува, периферия
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Винаги ми е изглеждал неадекватен! Да се чудиш,а там има и качествени хора,как се оставят да бъдат водени от хора с подобно съмнително психическо поведение?
41
2
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 месеца
До 41Той ако настъпи змия, змията ще умре до 1 час.
40
16
 
10
 
! Отговори
Опг-Перник преди 4 месеца
Еми нормално е никой да не иска ПП защото искаха да направят работеща съдебна система и прокуратура,а при нормално функционираща съдебна система много хора са за затвора начело с двамата дебелаци, които са овладели цялата държава и измукват живота в нея.Ако се задържат по дълго скоро няма да видите увеличение на пенсии и заплати,че 3 години не са краднали,както им се иска и имат да наваксват.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Най защитени от измамата са наивните.Подозрителните често мамят сами себе си."
38
2
 
24
 
! Отговори
Гатю преди 4 месеца
Кире, не търсете мандри. Няма ги вече.
37
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хубаво е направил! Хич да не се връщат оттам..