Знакови лица от ПП-ДБ се разделят с благинките на депутатството

Кои могат да останат извън борда на новия парламент?
12 юни 2024 19:00, Александър Попов
110
Знакови лица от ПП-ДБ се разделят с благинките на депутатството
Снимка: БГНЕС

Никола Минчев, Радан Кънев и Христо Петров - Ицо Хазарта ще представляват "Продължаваме промяната - Демократична България" в Европейския парламент. Кънев и Петров влизат благодарение на преференциите, с които са разместили подредбата на листите.

Вече е ясно, че Христо Иванов, който подаде оставка като лидер на "Да, България", няма да бъде в новия парламент. Очертава се обаче и други знакови лица да се разделят с благинките на депутатството.

В новото Народно събрание няма да видим Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева и бившият правосъден министър Атанас Славов. Под въпрос е и Надежда Йорданова - също бивш министър на правосъдието, съобщава БНР.

От решението на лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев зависи кой още ще отпадне.

Ако Петков избере да е депутат от 23-ти столичен район Настимир Ананиев няма да е народен представител, а в бъдещия 50-и парламента от Перник ще влезе Бойко Рашков.

Ако Асен Василев избере да е депутат от Хасково, от листата в Пловдив-град ще влезе Манол Пейков - кадър на "Да, България".

Лена Бориславова се връща в Народното събрание, но съпругът й и бивш заместник-председател на НС Мирослав Иванов се разделя с него.

Изборът на Хазарта да отиде в Брюксел пък отваря депутатския стол за Венеция Ангова. Благодарение на преференции депутат от 25-ти столичен район ще е и Елисавета Белобрадова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До До 38 и 46 Какво ДС като те са обучени в Харвар да работат за ЦРУ
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шарлатаните грабиха саботираха рушаха лъжеха безнаказано закони правила за тези не важат как все още има от тези в парламента А за Хазарта джакпот е ударил 5 години милионер за нищоправене те такава държава сме с такива капацитети в Брюксел невиждано е
51
3
 
8
 
! Отговори
654 преди 4 месеца
След ,като за оня Толбухинския войнолюбец не гласуваха за него в родния му град.За нищо не става .Наритаха го ,а той напира за кокала.
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Дядо Йоцо 42 - има, имаааа - това са укрите
49
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 месеца
Видяхте ли големия майтап в представянето на Демомана? Не нали? Запалената цигара сред десет сандъка с надпис: Взривоопасно! ТНТ. Динамит и тротил! И всякакви гранати и боеприпаси!
48
3
 
9
 
! Отговори
До 38 и 46 преди 4 месеца
Киро и Асен не стават за държавни хора! Кирил Петков е с манталитет на амбулантен търговец, а Асен е мошеник от класа! А пък присъствието на Бойко Рашков в партията може да се обясни, че са подложени на тотален контрол от старите кримки от ДС, които все още са в играта Разбира се в ПП-ДБ има и прекрасни хора, които заслужават да намерят своята реализация!
47
1
 
2
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 месеца
Видяхте ли големия майтап в представянето на Демона? Не нали? Запалената цигара сред десет сандъка с надпис: Взривоопасно! ТНТ. Динамит и тротил! И всякакви гранати и боеприпаси!
46
2
 
8
 
! Отговори
Ббб преди 4 месеца
Значи лидерите решават кой къде. Познато..
45
5
 
9
 
! Отговори
Обръщам се към ПП-ДБ преди 4 месеца
Трябва много добре да си помислите какво правите? Защото България е на път да попадне под управлението на авторитарен човек като Радев, чиято цел е да внася хаос в ЕС в полза на Путин! Затова, докажете, че сте наистина хора, подкрепящи ценностите на демократичните държави!
44
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 месеца
Fight fire with fireeeeee! Burning down the house!Часовникът на гущибелта измерва времето до глобална катастрофа заплаха за човечеството и някой други работи като употреба на ядрено оръжие срещу цивилно население, like duhhhh....
43
3
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Тези съсипаха държавата...
42
15
 
1
 
! Отговори
До 38 преди 4 месеца
Кирил и Асен не са виновници за изборите, те са потърпевшите от сглобката! И не, на този етап не виждам по- интелигентни и по-добри и за България от тях, поне други не са се заявили. Ако се появят други с тяхната кауза, те непременно ще са завършили образованието си или живели на запад. Бг системата не може да произведе качествени политици.
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега и Коцко да се завре в к.чи г.з, дето ви лъжеше, че сте голяма сила. Благодарете се на ниската активност, че не сте шести. Щото възрожденските избиратели са константа. Оттук нагоре нямат бройки. И да не се оправдават с Величие. Те са за ЕС и НАТО. Възрожденец не би отишъл при тях заради този "деликатен" за копейкината душа момент. Ако е отишъл, значи не е бил възрожденец. За кво ви е такъв?
40
5
 
6
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 4 месеца
Няма по-npo.c.т народ от българския, няма и няма да има
39
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 месеца
https://thebulletin.org/doomsday-clock/Не е верен тоя часовник и имам доказателства. 00:05 след полунощ е!
38
4
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 4 месеца
Аз кога съм ви казал още, че ППДБ-тата накрая ще се скарат за постове и ще се пръснат като бийтълсите :))))))))))))))))))))))))))))))) Пълен резил :))))))))))))))))))))))))
37
3
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 месеца
Сериозно ви казвам един от мойте хора верно се обади в щаб квартирата на НАТО в 00:04 и се представи като Василий Архтипов и им казал, че се обажда само да им каже колко е часа и че е толкова часа, защото те така са решили, а той не бил на смяна тоя път!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 32 - Хич не съм от феновете на Киролена, ама майчинството и не е 10000лв, а з6000 годишно, т.е. по 3000 месечно.
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези ненужни и манипулирани избори ги има заради съсипията на ГЕРБ.
34
2
 
18
 
! Отговори
Оставки няма ли? преди 4 месеца
Корнелия и Христо Иванов вече ги дадоха. Искам и на главните виновници - Кирил и Асен. Имаме много по умни хора от тях