Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ и ДПС

Партията ще положи усилия да реализира идеите си в опозиция
13 юни 2024 10:00, Елка Василева
94
Виктория Василева: "Величие" няма да участва в кабинет с ГЕРБ и ДПС
Снимка: архив, БГНЕС

Не смятам, че правителство на ГЕРБ на ДПС ще бъде нещо хубаво и полезно за страната. Това каза пред БНТ Виктория Василева от партия „Величие“.

Попитана дали "Величие" няма да ни изненадат и да станат част от управлението, Виктория Василева, която е част от новата партия в парламента, отговори: "Не, няма да ви изненадаме чак толкова неприятно, защото не смятам, че правителство на ГЕРБ на ДПС ще бъде нещо хубаво и полезно за страната."

Още по темата
Виктория Василева подчерта, че партията ще положи усилия да реализира идеите си в опозиция.

"Ние сме единствените, които не сме обещавали. Ние поемахме ангажимент за някои неща и това е да осветлим много от процесите в българската политика и в парламента и разбира се определени мерки, които могат да бъдат приложени и в опозиция. Можеш да се пребориш за неща, които са добри за народа ти, без да имаш цялата власт, или да имаш мнозинство, или да имаш кабинет. Постигането на съгласие е тежък процес, който изисква усилие. Политиците в България не обичат да полагат много усилия, но ние сме готови за това", каза Василева.

Тя коментира и ролята на социалните медии за пробива на партията.

"Величие" не е онлайн партия, това е партия, която е по-близо до хората. Ако хората живеят в олайн медиите, значи сме онлайн партия в този смисъл. Не мога да приема, че партия "Величие" е изненада, или ако е изненада, то тя е изненада само за тези, които отказваха да видят реалността. Повече ме изумява омразата и пошлият език, с който се нахвърлиха множество от анализаторите дори в изборната нощ. И то не върху хората, които сме част от партията, а върху тези, които са гласували за нея. То не бяха "лумпени", "утайка", "тиня", което е недостойно и много грозно. Хората, които са подкрепили партия "Величие", са изключително нормални хора. Разбивките за профила на хората, подкрепили "Величие", показва, че сме подкрепени от много млади хора, хора със семейства с деца, от областни градове", допълни тя.

Виктория Василев смята, че няма такъв термин като "експертно правителство".

"Какво значи експертно правителство? Такова животно няма. Каквото и да е правителството, колкото и да е равно отдалечено от всички партии, то е с политически мандат, то изпълнява политика. Политиката няма как да е само експертна", каза тя.

Относно реакцията на "Възраждане" след пробива на "Величие", Виктория Василева коментира: "Не сме били врагове на никого. Някои от партиите за нещастие видяха в нас сериозна конкуренция, което обостри езика им. А това е ненужно. Не очаквах такава реакция от "Възраждане", защото смятах, че те могат да видят в нас един съмишленик, имаме припокриване в някои от идеите. Когато те заливат с кал, после не може да очакват от теб да им поливаш вода, за да си измият ръцете. Ние ще водим разговори с всички, разбира се. Ние сме пробългарска партия и хора, които обичаме хората и народа си", каза Виктория Василева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Баце няма шанс.
84
0
 
1
 
! Отговори
Браво преди 4 месеца
Дай боже да са истинска опозиция на турските партии -герб/дпс
83
1
 
1
 
! Отговори
само питам преди 4 месеца
Как може да ни показвате тоя морален от падък?
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гледахте ДЕБЕЛОВЕЛИЧАВИЯ лидер на Величие при Ризова- беше толкова простоват и елементарен в стил- абе ти как смейш мен да мъ питаш- те затова са нямали кампания пред хората- аман от генерал майор, който не е даже и полковник а дисциплонарно уволнен от ДАНС. Който си е дал милионите е заложил накуц, много куц кон...съблечи се гол- модерно е, да ти видим сланините!
81
0
 
4
 
! Отговори
малко история преди 4 месеца
Нейно величество - партийната прос титутка В.Василева не е случайна. Тя е от потекло на баща партиен секретар(БКП) в АЕЦ"Козлодуй" и майка, видна БКП активистка. След промените 1989г., виждайки накъде духа вятъра цялото семейство се ориентира към СДС и така набутаха , завършилата само езикова гимназия вики за депутат. Търкайки депутатската банка викито "завърши" ЮЗУ и "стана икономист". След това обиколи последователно партийте на Бареков, Слави, Черепа, Стефан Янев и сега намери пристан у велич
80
0
 
4
 
! Отговори
1950 преди 4 месеца
СМЕНЕТЕ СИ ИМЕТО ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ЗА СМЯХ!!!!!
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Госпожата има само три партии актив. На Костадинов Възраждане му е седма обиколка. Защо само нея давате за пример?
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво ще освети не можах да разбера. Решенията на НС са ясни за всички.
77
0
 
9
 
! Отговори
Чичо преди 4 месеца
Тази кака смени сума ти партии!
76
0
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
Викито от итн...изпадна до Падението! Но запази цвета си ярко червено!!!
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ВСЯКА ОРГАНИЗАЦИЯ ИМА The Office of Special Affairs (НЕЗАВИСИМО КАК СЕ НАРИЧА В МОМЕНТА),ТАКА ЧЕ ИЗПУСНЕТЕ ПАРАТА ДА НЕ ГРЪМНЕ КОТЕЛА!!! НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО Е ГЛАМАНКИТЕ НА ЯНКИТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ СИЕНТОЛОГИЯТА ЗА ДА "ОТВАРЯТ ВРАТИ",И НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО Е СВЕТЪТ ДА НЕ ОТВАРЯ ВРАТИТЕ,КОИТО ЯНКИТЕ ИСКАТ ДА ОТВОРЯТ!!!... В ЕДНО НЕДАЛЕЧНО МИНАЛО ГИ НАРИЧАХА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА МОСТОВЕ...
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Естествено че подобни никавци и никаквици желаят само да са опозиция, да управляват се изисква знания и умения, смелост, борбеност, култура, интелект! Типични за населението на територията!
73
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Tagesspiegel съобщава на 26.06.2012 че Aмериканските консулства по целия свят, се явяват като ,,отваряч на врати" (Tueroffnener) за сциентологията във Политиката и Обществото. "die amerikanischen Konsulate seitdem weltweit fuer Scientolgy einsetzen und als Tueroffner in Politik und Gesellschaft fungieren. "
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русофилските партии или партиите обслужващи интересите на Русия в България, веднага се познават по гръмките имена. Възраждане! Величие! Русите страдат от имперска мания за величие, светът да им се покланя, величае и прехласва. Уви, желание лишено от конкретни основания.Защото това "величие" е платено с погубването на милиони невинни човешки животи.
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тайна служба на сциентолозите е OSA (The Office of Special Affairs (OSA), прочетете в Интернет, има и филми за тях, плашешто е. Нещо като мрежата от ,,Воини на светлината "на Марков, по книгата ,,Воини на светлината" на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къде скриха под-полковника!
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ивелин Михайлов, е собственник на "Together Bulgaria" чрез която Разпространява Сциентожка Литература (Л.Р.Хъбард). А в студиото на Together Bulgaria чест гост най Известния Сциентолог Марк де Турк. Има го в Ютюб, задайте в търсачката, сциентология или дианетика и together bulgaria и вижте. Задайте Хъбард и together bulgaria, и вижте
68
3
 
4
 
! Отговори
НЕАМЕ МЪНИ преди 4 месеца
Анонимен 58, НЯМА НИЩО ОПАСНО В СЕКТАТА НА СИЕНТОЛОГИЯТА,КОЯТО Е САМО ЕДНА БИЗНЕСМАФИЯ МАСКИРАНА КАТО РЕЛИГИЯ,ЗА ДА СМУЧЕ ПАРИТЕ НА ГЛУПАВИТЕ Ѝ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ,СЪЗДАДЕНА ОТ ЛАФАЙЕТ РОН ХЪБАРД ПРЕЗ 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК... ОСЪДЕНА Е В МНОГО ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА...
67
6
 
18
 
! Отговори
ввв преди 4 месеца
Величие - плоскоземни антиваксъри, ще ни спасяват от кемтрейлс, джендърите и норвежците. Оня тумбак полоковнка и другия пелтек меренджея повече стават за някое комедийно шоу, отколкото за водачи на партия
66
1
 
5
 
! Отговори
Slavuca преди 4 месеца
О не, само не и втора кадъна за гр об и дпс, от кога чакам. Как величие? Не ги разбирам, купуват ми гласове, а никога не ставам официална