Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!

Никой не може да спре Новото начало, написа той във Facebook
Обновена: 10 юли 2024 22:28 | 10 юли 2024 22:05, Анисия Иванова
533
Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!
Снимка: БГНЕС

"Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си! Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало", категоричен е председателят на ДПС Делян Пеевски.

Изявлението му дойде след призива на почетния председател на партията Ахмед Доган за оставките на шестима членове от ръководството на партията, начело със самия Пеевски.

Другите с поискани оставки са заместник-председателите на партията Халил Летифов и Станислав Анастасов, зам.-шефовете на ПГ Хамид Хамид и Ертен Анисова и члена на ЦОБ Радослав Ревански.

Още по темата

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни", пише още Пеевски.

Ето целия му пост във Facebook.:

"Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които “отгоре” с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеоза на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава.

За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение. Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.

И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех !?

И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго.

Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си!

Оттук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало , в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората.

PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
0
 
2
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
отлюспване на *** от ДПС
386
1
 
10
 
! Отговори
uha преди 1 месец
Ново начало и Дилян! Тоя каквото начене - само за крадене става дума. Ама и Доган няма акъл. Сигурно го е сменил за пари. Дилян баща си окраде, Булгартабак окраде, КТБ окраде. Ромите за това са му фенове. Той е като венерическо заболяване. Който се залиби с него - на буклука. Примерно съд ,прокуратура, ДАНС ,че и МВР. Всички силови структури са негови фирми. За газетите и сайтовете - башка.
385
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да се откажа, не съм предател!............, а и съм броил една капа с алтъни....
384
1
 
9
 
! Отговори
Голям галфон преди 1 месец
Пеевски трябва де е ралист, на едни избори никой не би гласувал за него дори другарите му етническите ДСП-ри.
383
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мали мали..Кой знае какъв филм гледаме в момента,това не е случайно,това не е за партия,това е за пари.Някой някъде с много пари и влияние е зад гърба на Пеевски,и ядат държавата,а ние блеем..Боже защо не сме като хората Боже..Друг народ нямаше да търпи нито Доган,нито Бойко,нито Пеевски..
382
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хаха - ще има Пеевско свинско на софрата на дядо Доган
381
0
 
7
 
! Отговори
с преди 1 месец
Паул Йозеф Гьобелс: - "Дайте ми медиите и аз ще направя стадо св и не от всеки народ."
380
0
 
5
 
! Отговори
г преди 1 месец
Паул Йозеф Гьобелс: - "Дайте ми медиите и аз ще направя стадо *** от всеки народ."
379
0
 
8
 
! Отговори
Прозира преди 1 месец
В мъглата на този цирк се случва нещо важно. Да не забравяме, че Пеевски е свързващото звено между нарко и хазартната мафия и е натрапен в ДПС от едни хора, на които не може да се откаже.
378
1
 
7
 
! Отговори
BG преди 1 месец
Абе погрешно си мислите, че Шиши ей така отведнъж /или случайно/ е вдигнал ръка срещу Сокола. Този сценарий отдавна е написан и предварително разигран - веднага се намериха хора да го подкрепят и то неслучайни. Доган го крепят руски гръб и пари. Шиши му лепнаха, че е в клуба "Магнитски". А познайте кой го държи и какво може да му обещае включително солидна подкрепа от типа "Не се плаши - ние сме зад теб". Тези същите вече го правят с Кирчо и Кокорчо повече от 3 години. Там ситуацията е с Радев.
377
1
 
8
 
! Отговори
незнайко преди 1 месец
Кой ще дава порциите днеска,Пеевски или Доган?А ТЮТЮНЯ,КОЙ ЩЕ НИЖЕ,Карадаъ или Местан?
376
3
 
12
 
! Отговори
кокорчо преди 1 месец
По скоро сме свидетели как еничарите Борисов и Пеевски се опитват да изолират раздавача на порции от Парк Росенец и да сложат ръка на остатъците от Държавата ни.Безнаказаноста на дуето престъпници Пеевски/Борисов явно им дава достатъчно самочувствие да тръгнат и срещу създателя си
375
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Всички секретари, председатели, заместници, деятели на влиятелни позиции, от всички партии трябва да излязат в партийна пенсия. Те вече са само хартия за шкурка. Сега мирише на удобни членове, за да останат на власт представители на УС, които не знаят, че има правилници и наредби, но казват, че специалистите нарочно им пречат да направят ремонта, защото шиши, домуса, ковачки са зад гърба им.
374
3
 
5
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 месец
Къде е Боко ? Нашият вожд който е сведущ и много подготвен по всики въпроси?
373
2
 
9
 
! Отговори
НОВО НАЧАЛО! преди 1 месец
"Никой не може да спре Новото начало, написа той (Пеевски) във Facebook". Е ако Делян Пеевски е НОВОТО НАЧАЛО в ДПС - ми освен да му пожелая успех, няма какво друго да кажа.
372
4
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
хм!...Едно стана ясно:-Прасчо е мобилизирал "ТРИЯЧИ" на коментари в "Днес.бг"..Като всекиполуидиотин той не може да разбере,че ТРИЕНЕТО НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ МУ !!!!
371
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От всичко досега разбирам, че или Доган е на каишка, или отдавна е извън масивите на информираността. Или и двете.
370
6
 
19
 
! Отговори
Пеевски! преди 1 месец
За теб и още някой други,като теб "Новото начало" ще е там горе при Алексей Петров,като му отидете на "гости завинаги",а за нас,обикновенните,нормални хора,"Новото начало" ще е,като се отървем от всичките вас!!!
369
3
 
18
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Шишо Порка може да се окаже фигурата, която ще разцепи ДПС-то в една дълга и много добре спланирана "Операция Ъ" -)))!!!! Кой стои зад него??? Най-вероятноу някой от Клановете на българские Олигарси и Мафиоти, на които им е писнало от доминирането на ДПС!!! Не става дума за "патриотизъм" от страна на организаторите на тази "операция", просто "бизнес интереси и яка конкуренция"!!!! Друго обяснение няма!!!
368
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя Пеевски май не е много умен а?