Пеевски за твърденията на Чакъров: На тяхната съвест е тормозът над всички

Делян Пеевски не водел войни, обеща ново начало
Обновена: 11 юли 2024 12:03 | 11 юли 2024 12:00, Елка Василева
161
Пеевски за твърденията на Чакъров: На тяхната съвест е тормозът над всички
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски отхвърли твърденията на другия председател Джевдет Чакъров, че е бил заплашван.

Още по темата
"Това, което те правят, се опитват да го приписват. На тяхната съвест е тормозът над всички. Чакъров, който седи и натиска всички и заплашва? Дори не искам да коментирам тези неща...Определени хора искат да разрушат ДПС.

Това, което прочетох, не мога да повярвам, че го прави почетният председател. Винаги съм бил за обединение и продължавам да съм за обединение. Който дели партията, за негова сметка си е", каза Пеевски.

Запитан дали е готов да води война с почетния председател, Пеевски отговори: "С никой не водя войни. Искам да работим за хората и нещата да се получават".

Пеевски допълни, че ДПС трябвало да е обединение. Според него не той и подкрепящите го цепят движението. Коментира и изключените тази сутрин 17 депутати от парламентарната група на ДПС.

"Изключените 17 депутати на практика са се самоизключили, като са направили фракция ДПС-17. Няма място за по-силен и по-слаб. Това, което се случва, не е в полза на хората. Едно ще кажа - ново начало! Ще разберете скоро", допълни Пеевски.

"Този акт не е легитимен и не е съобразен с устава на ДПС. Този акт е приет под натиск от страх. Това коментира по-рано пред журналисти в парламента изключеният председател на ДПС и член на парламентарната група на Движението Джевдет Чакъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дали му идва на ума на тоя, че ако не беше разглобил сглобката и направил ротацията, нямаше да му дойде това на главата. Всяко зло за добро.
98
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Ще разберем коя риза е по връ сна.
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е сигурно, дали Шиши не е голям залъг за Доган, може да е обратното комрадс :)) Пък и нали той го сложи начело на ДС партията, може да са комбина и само глупавите тур ч а ля да си мислят, че Доган бил против него, нали са от едно котило :))
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Двамата главни герои в тази многострадална бурлеска се държат един друг зааа, ъъъ, химикалките. Да видим сега кой пръв ще каже мяуу.
95
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боже Боже..Каква държава сме та този не е зад решетките още?........И каква държава сме,та допуснахме създаването на тази партия??..
94
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Соколът лети над натовска територия и руските ракети не могат да го свалят.
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Досега плащаха на разни копейки уж да са им врагове, за да плашат бай Мюмюн от село. Сега с това прасе плашенето ще им е безплатно. За него остават купените ромеи, но те пък ще си покажат цялата сиг.ани.я и ще искат майка си и баща си. Общо взето мъка мъка...
92
0
 
9
 
! Отговори
КОГАТО преди 2 месеца
ДПС СЕ РАЗПАДА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ РАДВА
91
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И аз мисля, че Доган е голям залък за Пеевски
90
1
 
7
 
! Отговори
Бъдеще преди 2 месеца
Притиснат до стената Шиши ще избега при Боко, но той ще го изгони.ще отиде при Киро, но той ще се погнуси.След това на Козяк, но там ще му принтнат Магницки. Английкото посолство ще е заключено и ще види как му се хилят от прозорците.Отчаян Шиши ще отиде до руското, но там самата Митрофанова ще държи вратата, с думите: товариш, вие сам ги изгонихте(служителите на посолството).Отчаян, нахлупил фес, Дебелян ще тръгне към Турция, където на турската граница бъде съсечен от едно заптие.
89
2
 
6
 
! Отговори
селянин преди 2 месеца
Пеевски е бита карта магнитски ряпа да яде
88
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
(Прас)Ачо, изгоре изтегли къса клечка и властта убега, сега само негативи и мизерии ще му са на ред. ДПС ще си остане монолит на българските турци и ще се сплоти още повече, защото виждат враг в лицето, което им беше натрапвано и налагано зорлем. Само Доган е интесно как ще оправдае съпредседателското място за този субект, който беше безцеремонно узурпирано и завладяно. Кой даде властта на КОЙ и знаеше ли какви ще ги надроби????
87
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Турският сериал продължава.
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ако пеевското не беше посочен от Магнитски, ако майка му не беше, която е, може би щях да го приема, защото говори уж истини, но не му вярвам
85
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Да заколим прасето! За една по-добра България - без прасета.
84
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
кой крив, кой прав не мога да преценя от приказките им, ако имаше държава и независими органи, вече щяхме да знаем имена и конкретни прегрешения, щеше да има присъди, но бг съд е подчинен и не работи
83
1
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 2 месеца
Започвам да се замислям дали Шиши или Доган са по-вредни за България :). Доган остави плоския данък, което определено беше нещо добро, стои на равно разстояние от Анкара и Москва, Шиши пък взе да се взима много на сериозно, но и се оказа много по-стабилен от толу-па , клоуна, великите и *и* анина от Максуда. Но не бих гласувал на негова партия както не бих и за дпс, герб , бсп и т.н.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Турч а ля т а да не си мислеха досега, че това е етническа партия...., баси глу паците :)))
81
1
 
5
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 месеца
Прасето Пеевски вече е господин Никой,но той още не го знае. Скоро 50-то НС ще отиде в историята,а с него и групата около Пеевски. В останалите структури на ДПС,Пеевски няма власт. Ако не напусне ДПС сега,прасето ще я напусне по Коледа.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Верно ли, че миризливата Деса сега лежала до прасето?