Пеевски за Радев: Да вземе да кацне този човек и да дава мандата

Той заяви, че с ПП-ДБ няма да се разговаря
Обновена: 17 юли 2024 09:55 | 17 юли 2024 09:55, Нели Христова
332
Пеевски за Радев: Да вземе да кацне този човек и да дава мандата
Снимка: БГНЕС

Важните теми са за държавата ни, а някои хора летят. Вчера видяхте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Някои харчи парите, вместо да летят вертолети, се харчат да се снима в рекламни екипчета като мажоретка.Той защо не е на пожарите и не върши работа? А лети и казва - от въздуха не мога да кажа какво да правя. Ами да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после третия и ако има нещо да го правим - да го правим. Този коментар направи председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента по адрес на президента Румен Радев.

В никакъв случай. С вносителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, отсече Пеевски. Явно много бързо се забрави кои са тези хора, предложили са абсурдни неща, допълни той и напомни, че шефката на митниците още е в ареста. И не било сериозно те да предлагат антикорупционно законодателство.

Казах им ясно - с тези хора няма да разговаряме от ПП-ДБ, отсече Пеевски.

Той обясни, че темата за това кога ще бъде свикан централен съвет на ДПС не го интересува.

“Тази тема не ме интересува. Прочетете Устава, този съвет не решава нищо”, смята Пеевски, а относно напусналите ПГ на ДПС: “Тези хора, които напуснаха не работят за хората”, отбеляза Делян Пеевски.

На въпроса как ще редят листите при евентуални избори Пеевски заяви: “Нека дойдат изборите”

                 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
1
 
! Отговори
Свинята банкянска преди 1 месец
Брааат скоро ще ни размажат дулиците и пръснат гъзи.ците
194
0
 
2
 
! Отговори
Пловдив преди 1 месец
Квичиш свинчо пак квичиш , ти магнитно прасенце дори и във сънищата си не може да вдигнеш самолет да не говорим пък и да го приземиш . Причината за това е съвсем проста физика ти толкова си магнитен че не може да се отделиш от земята земното притегляне те дърпа на долу .
193
2
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Той , ще кацне ,но ти наближава да се "приземиш",заедно с "армиите за убийства" във феодалните ви бастиони ,които е създала вашата " икономическа дружинка" от алчни ненаситни твари. !
192
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей свинчуг, ти си никой, буквално амеба пред Президента, затова натискай поредния дюнер и говори с пълна уста.
191
1
 
4
 
! Отговори
ДПС, Функционери от преди 1 месец
ДПС, Функционери от партията твърдят, че агресивното налагане на мъжката секретарка на Илхан Кючюк сред елита на ДПС е сред причините, довели до зрелищния разлом по върховете на партията и невижданото разцепление.
190
1
 
11
 
! Отговори
ля ля преди 1 месец
Каква *** от тоя прас нямам думи! И постоянно ни пълните главите с тоя! ***! Гадна софийска - заради теб ни мразят нас нагляр!
189
0
 
6
 
! Отговори
Делян 7 преди 1 месец
кандидат-депутатка от Костинброд Кристина Александрова. Тя беше привикана от Илхан Кючюк в София и заплашена, че ако не подаде заявление за отказ като народен представител, нейният мъж ще бъде арестуван по обвинения в купуване на гласове, разказва функционер от ДПС. В рамките на две денонощия още двама депесари са принудени да подадат декларации за отказ от народни представители, за да бъде разчистен пътят на Валентин Тончев
188
0
 
5
 
! Отговори
Делян 5 преди 1 месец
ДПС, преди съпредседателят на партията Делян Пеевски да се намеси и да осуети 5-годишната командировка на Валентин в Белгия. След пренареждането на евродепутатската листа на ДПС, двойката Илхан Кючюк Валентин Тончев открито се обърна срещу Пеевски, но не от солидарност към Ахмед Доган, а за да отмъсти на Делян Пеевски за разтуреното им гей семейство в Брюксел, свидетелства функционер от ДПС.
187
0
 
7
 
! Отговори
Делян 4 преди 1 месец
на 9 юни, в областните структури на ДПС стартира сериозно брожение срещу Илхан Кючюк заради безпрецедентния натиск, който той упражнява върху членовете да номинират за евродепутат 40-годишния Валентин Тончев, негов дългогодишен любовник
186
0
 
4
 
! Отговори
Делян 3 преди 1 месец
Илкан Кючюк заплашваше открито депесари с изключване от партията, ако не номинират неговия фаворит Валентин като техен избраник за Брюксел. След поредица от заплахи мъжката секретарка на Илхан Кючюк беше поставен на четвърто място в европейската листа на ДПС
185
0
 
5
 
! Отговори
Делян 2 преди 1 месец
ДПС, Функционери от партията твърдят, че агресивното налагане на мъжката секретарка на Илхан Кючюк сред елита на ДПС е сред причините, довели до зрелищния разлом по върховете на партията и невижданото разцепление
184
0
 
4
 
! Отговори
Делян 1 преди 1 месец
хамид хамид: Г.ей скандалът между Илхан Кючюк и Валентин Тончев разделят партията. Тази пролет зам.-председателят на ДПС с трети мандат като евродепутат Илхан Кючюк отпразнува 10-та си годишнина от тайната си интимна връзка със съпартиеца и народен представител от 50-ия парламент
183
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо няма да правите корумпета!!.Вън от парламента!! Вие не сте представителни!!
182
0
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Както се казва:"Роденият да пълзи не може да лети!".Коледа наближава,Делянчо и Посолството няма да те спаси!
181
0
 
7
 
! Отговори
SUMMER WINE преди 1 месец
НОСИ СЕ НАД ДОЛИНАТА ШОПАРЛАНДОС ДЕ ГРАМАНДОС И РЪСИ ФЕКААЛИЙНИТЕ СИ МЪДРОСТИ НАД БЕДНИТЕ ДОЛИНЯНИ... А ТЕ В УНЕСА НА SUMMER WINE МУ ОТВРЪЩАТ - ДА ТАКА Е ШОПАРЛАНДОС,ВЕЛИК СИ - ВЕЛИК, ВЕЛИК - ДА ДОЖИВЕЕШ ДО КОЛЕДА!!!...
180
1
 
14
 
! Отговори
Дядката преди 1 месец
А бре тоя Шиши , не успя да стане патрон на фесовете , сега се е заял с Президент Радев , май , май ще лансира Бойко за президент !
179
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами, хайде, "полети" и ти, бе, като Поркчето в анимационно филмче!!! Продължавай да дърпаш "дяволчето за опашката" и шъ съ превърнеш в Порк пържоли за ч::::рвеите!!!
178
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той и Павлов така подскачаше към края.
177
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съжаляваме другари, този път Паржу е прав.
176
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски да си оправя кирливите ризи, а не да държи сметка на президента.