Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
0
 
1
 
! Отговори
Радев преди 1 месец
Пак ще вдигам юмрук
253
0
 
1
 
! Отговори
ДНСК преди 1 месец
Ама това блок 23 в Малинова Долина да не е прочутата Орсова пирамида с благозвучното име...ЖСК НАУЧНИ РАБОТНИЦИ-1?!? Бе тия не взеха ли вече след 36 ГОДИНИ АКТ 16??
252
0
 
1
 
! Отговори
Магницки Дебелян преди 1 месец
Цяла София а вече и цяла България знае че блок 23 НЯМА АКТ 16 и всички живущи там го обитават съвсем НЕЗАКОННО!! НОСИТЕ И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИМОТНА ИЗМАМА-!!
251
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я марш в *** бе *** мазен,той бил призовал,кой си ти бе олигофрене
250
0
 
4
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Само ще припомня на прасето, че си имаме баш пожарникар в територията и ако наистина умее да върши поне това, да сяда в пожарната и да отива да гаси! Ние господин прасе, нито сме президентска република нито пък президента си подбира и назначава служебния кабинет, че да искаш да свиква съвет по нац. сигурност към президента! Президента работи по домовата книга, която ти и брадат Ристьо му спуснахте като поправка в Конституцията!
249
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РАДЕВ Е НЕКАДЪРНИК! КАКЪВ Е ПЕЕВСКИ? В СЛУЧАЯ Е ПРАВ, ХОРА ОСТАНАХА С ПО ЕДНА РИЗА НА ГЪРБА!ИЗГОРЯХА ИМ КЪЩИТИ!***!РЕКОЛТА!ТРЯБВАШЕ да се прави нещо за тези отчаяни хора!ДАЖЕ ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА НЕЗАСЕГНАТИ ИЗЖИВЯВАТ УЖАС! НЕКАДЪРНИК ДОВЕДЕ НЕКАДЪРНИЦИ И ЗА ТРИ ГОДИНИ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА!
248
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пухчо, викай Борисов да гаси, той е пожарникар. Радев е летец, а ти си ниКой.
247
0
 
3
 
! Отговори
стига бе преди 1 месец
И кой според шиш0магнита трябва да обезпечи технически службите? Изпълнителната, законодателната или президентска власт?
246
1
 
6
 
! Отговори
Един преди 1 месец
Какво има да призовава това дебелото? Ще го разкара от ДПС и ще се превърне в политически труп.
245
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тебе също те призоваваха в парламента, ама не отиде ...
244
1
 
1
 
! Отговори
Скоро ще бъде преди 1 месец
обязден!
243
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ШОПАРЛАНДОС???!!! УТРЕ ОЩЕ ДВАМА ЩЕ НАПУСНАТ УЗУРПАТОРСКАТА ГРУПА НА ДПС И ДО 10 ДНИ ЩЕ ПАДНАТ ПОД ЗАВЕТНАТА ДЕСЕТИЦА И ГУД БАЙ ДПС ПАРЛАМЕНТАРИ ГРУУП!!!...
242
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дебела, грозна и нахална сви..ня
241
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е чудно, че НС се е превърнало в ***. Където влезне прасе, друго няма какво да стане, освен ***.
240
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
На евро атлантици *** им е виновен президента . Пеевски помяра изпратихте бетиерите сега те са нужни можеше дасе преоборудват за недостъпните места бе *** . Целия политически *** е негоден и ненужен след Украйна и децата ви ще живи погребем
239
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Много скоро шопара Пеевски ще излети и единствената свободна писта за кацане е при свети Петър голям кеф
238
11
 
3
 
! Отговори
Рундьо преди 1 месец
Да каца в Кремъл
237
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само където от Пейката вече нищо не зависи...
236
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шиши, скрий се и не се навирай на хората в очите, че вече не могат да те траят. И наглостта би трябвало да има някаква граница!
235
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 1 месец
Тази гнУсна, жаLка лоена маса, има ли представа колко е неприятна ?! Тръгнал срещу Президента Радев да *** ??! Абе коЙ беше ти бе ши6кooО..?? Глезеника на мама-цоцолана и грабителите на България ?!! От коЯ морална 'висина' квичиш свиньюО противна ??!