Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
3
 
10
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Хубавото е, че за тези същества т лъстите м утрагени идва една случайна разходка с един добре планиран изстрел.
233
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дарлинг, ти си минало а президентът Радев е бъдеще.
232
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много патетична и отговорна позиция, но ако ти ревизират бизнесите , що рев ще има. Ти колко къщи си разплакал...
231
2
 
18
 
! Отговори
Димо преди 1 месец
Този нагъл и противен тип е един проснак и нищо повече Въобрази си че е хванал Господ за оная..... какво държание. Не трябва да му се дава никакъв хоризонт А истинска прокуратура и съд и право в затвора. Магнитски. Мутраген и крадец
230
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе тези журналисти сливи ли имат в устата? Що не го питат, като е толкова загрижен за хората засегнати от пожарите, що не иде там да гаси, наравно с пожарникарите? Може и нEкое кило да свали...
229
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прасун взе много да к-ви-чи. Усеща, че скоро ще стане на пържолки. Но за фуражката е напълно прав - нали той домъкна извънземните шарлатани и седи на масата с разни масони и корумпета. Един дол дренки всичките.
228
1
 
13
 
! Отговори
Цензура преди 1 месец
Лой Шкембелиев
227
0
 
14
 
! Отговори
ПееФски преди 1 месец
Аз Казах! Грух!
226
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евроатлантиците гласуваха да се изпразнят военните складове от тежката техника. Сега Радев им виновен, за безумията които сътвориха. С най- голямото нахалство, такива като Шиши, се правят на интересни. Най- лесно е да се джафка, а не да се помага. Сега много хора страдат от вашето депутатско безхаберие.
225
1
 
1
 
! Отговори
Ха,ха преди 1 месец
До Анонимен 11 Може,може.Ако го хвърлят от самолет ,ще лети до края на живота си.
224
1
 
13
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
На тоя само като му видя физиономията и съжалявам ,че съм му сънародник.
223
0
 
9
 
! Отговори
Шиши... преди 1 месец
...ако го спънат да гребе пръст с лопатата и гаси пожарите за 15 минути, ще умре от лойта си, сърцето му няма да издържи, тръгнал Президента на РБ да поучава. Шиши, купи си огледало, по-големичко, и ако с него успееш си намериш... физиономията, гледайки насреща тялото си, те признавам!
222
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти ,не трябваше ли да си в затвора ,много отдавна ?!?Измамник !
221
1
 
12
 
! Отговори
Бау бау преди 1 месец
Вместо да държиш сметка на президента, Шиши да се включи като доброволец. Да свърши нещо полезно, а не да джафка постоянно.
220
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До преврAT===Този гнусен грухтящ нищожник да спре да се заяжда с ПРЕЗИДЕНТА и да съска от злоба,че освен преврата да не му се случи нещо много по-подходящо за него,като атентат например!!! Да не стане вместо преврат,атентат!!! Да отива в лудницата,има нужда от психиатрична помощ,защото съвсем е изперкал! Сланините,които носи са му поразили мозъка и му пречат на елементарната мисловна дейност!!!
219
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей Прасчо викай пожарникаря от Банкя защо занимаваш президента с това,нали на Боко това му е професията,а и ти каква работа имаш,да ядеш само
218
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно ,какво Пеевски иска от Радев ,след като и децата знаят ,че от Фигуранта не зависи абсолютно нищо в държавата !!! Той е беглесна буква и само тежи на бюджета ....
217
1
 
20
 
! Отговори
Дядката преди 1 месец
Че кой си ти възтлъстичко момче , наричано Шиши?Опитваш се да станеш баш фес на фесовете , сега за ментор на президента се цаниш, много смели мечти имаш , но след следващите избори ще се кротнеш , по тих от водата , по нисък от тревата!
216
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе къде е Бойко -Пожарникаря бе?
215
0
 
19
 
! Отговори
Пампи преди 1 месец
Ако президента свика съвета,Пеевски ще отидеш ли?