Христанов: Картината в България през следващите 10 години се очертава да е лоша

Държавата се държи безхаберно, затова гори, казва той
19 юли 2024 21:54, Нели Христова
41
Христанов: Картината в България през следващите 10 години се очертава да е лоша
Снимка: БГНЕС

Представената декларация от "Продължаваме промяната - Демократична България" е политически пиар. На това мнение е лидерът на "Единение" и бивш зам.-министър на земеделието Иван Христанов.

"Моето притеснение е, че това е ход, който работи за Делян Пеевски. Войната в ДПС е тежка. Тези хора вече са готови да се хванат за гърлата. В тази патаклама в ДПС, за България е добре да отиде бързо на избори, защото ДПС не е овладяно в момента нито от Пеевски, нито от Доган. Когато видим една такава декларация, си задаваме въпроса кой устройва тя най-вече. Всякакво бавене дава възможност на Пеевски да овладее ДПС", анализира той в "Денят ON AIR" и припомни, че отцепилите се хора от ДПС, не са се върнали.

"40% от територията на България е демографска пустиня - няма хора, които да гасят пожарите. България е на второ място в Европа по засушаване след Испания. Трябва да имаме визионерски подход към целия проблем. Трябва да наливаме пари в решения. Атанас Русев показва през сателитни снимки, че пожарът, който удари село Воден, е започнал от пътя. Най-вероятно е умишлен. Ако имаме подозрения, че някой изпепелява стотици хиляди декари гори, трябва да сложим мораториум", каза Христанов пред Bulgaria ON AIR.

Пожарните автомобили не могат да стигнат до гората без горски пътища, подчерта лидерът на "Единение".

"Парите се крадат. За горските пътища колегите, с които управлявахме Министерството на земеделието, са подавали сигнали. Три десетилетия България не си купи дронове. Не се купи нито един самолет. Държавата се държи безхаберно, затова гори. Половината крадат, другата половина са безхаберни. Картината в България през следващите 10 години се очертава да е лоша", заключи Христанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако искаме повече дъжд, трябва да пуснем тецовете и да има повече замърсяване на въздуха.
30
0
 
1
 
! Отговори
Добрутро ! преди 1 месец
Чак сега ли го разбра,бе ?!
29
0
 
3
 
! Отговори
Мъка преди 1 месец
Надяваме се до 10 г. ***-но- филите да понамалеят.Война ще ни хвалят.
28
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
и защо държавата е безхаберна защото няма свестни хора за управлението чипътна цър-ву-лите трудно се сменя кокалът и далаверата ето го резултата от 1878 до сега30 години едни и същи се въртят в нс какви очаквания може да имате дерибеи
27
0
 
5
 
! Отговори
Как няма да е преди 1 месец
като в главите им са само евро и цифровизация. Колко още концесии да подарят, на коя борса да ни пратят, да плащаме по-високи цени.
26
1
 
8
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
Свинята ПЕЕВСКИ му подадоха пръст ДПС той иска да откъсне цялата ръка,както има една поговорка дайте на *** ако власт и му гледаите сайра.
25
4
 
8
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 месец
Въх, ни думай!
24
7
 
3
 
! Отговори
Треньор по бокс преди 1 месец
https://vk/video-73498413_456240303 Проекта 404 СЕ ОБЯВЯВА ЗА ЗАКРИТ ..... ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА..... ХЕРОЯМ-САЛО......СРАЛО-- КУКАРИНА
23
3
 
10
 
! Отговори
От 44 та преди 1 месец
Сме така! И отново на там драпаме. *** народ, слаба държава! Кой съсипа образованието, помните ли?! Тия с куфарчетата, назначените от БКП бизнесмени. Умело и чевръсто лапнаха държавата! Доган, Костов, Нинова,Царя, Бойко, Станишев, Лупи, Кокорчо, Коцето. Каква разлика има. Няма държава или по точно, мафията на ДС комунистите си има държава. Нещо като в африканска савана или южноамериканска джунгла. Само че, в Европа.
22
2
 
10
 
! Отговори
ятаган преди 1 месец
я! тоя откри, за какво служи топлата вода!браво! ако разбереш и за какво служи колелото, ще достигнеш и Айнщайн!
21
2
 
4
 
! Отговори
гербАЛА???НЕ,НЕ,НЕ преди 1 месец
Не,Не,Не,Не,Не,Не,НЕ,НЕ,НЕ,НЕ,МОМЕНТ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!НЕ,НЕ,НЕ,НЕ,НЕ!!!
20
3
 
9
 
! Отговори
Има 1 от Банкя преди 1 месец
За АК-47.
19
10
 
10
 
! Отговори
Жжээф преди 1 месец
До 17. Каква прегръдка на Кремъл бълнуваш бе ***? Че има прегръдка, има обаче мирише на крави.
18
1
 
18
 
! Отговори
007 преди 1 месец
Докато не ви избесиме по стълбовете така ще е.
17
2
 
1
 
! Отговори
Ромчо преди 1 месец
А бухахахах бухахахахахахаха
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А предишните 10 години картината добра ли беше?
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е такива фашисти винаги теглят народа да им вярва че ще бъде зле! Ами не... напротив! съвсем скоро може и да стане добре, ако изчистим политическата шлака в момента.
14
21
 
13
 
! Отговори
Неверно! преди 1 месец
На този дрОгар не му е ясно, че веднага след края на Украинската война България най-после ще се изтръгне от сатанинската прегръдка на Кремъл.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да забранят да се пуши по пътищата един месец през годината. А горите и планините гъмжат от просеки на джипове, и всъдеходи. Няма място неразорано.
12
13
 
9
 
! Отговори
Христанов преди 1 месец
е внедрен от Радев в ПП, и след това стана ренегат. Лъже като ромка, има си горски пътища, има си хора, няма демографска криза, напротив има бейби бум в България. Има и пожарни автомобили. Истината е, че има много прости и неграмотни хора. И много от кметовете са феодали, и не могат да управляват.