Петков: Политиката ни е да водим борба с корупцията

Не вярвам в чудеса, каза Петков за третия мандат
22 юли 2024 12:54, Инна Ангелова
121
Петков: Политиката ни е да водим борба с корупцията
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков каза, че борбата с корупцията не е самоцел. Днес ПП-ДБ върнаха неизпълнен втория мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

"Споделихме на президента, че за нас борбата с корупцията не е самоцел. Връзката между реалните доходи на хората с чувството за справедливост, всичко това се концентрира в тази борба срещу корупцията. Липсата на инвестиции и икономическото благоденствие, за което всички си мечтаем, също е функция на тази борба. Това, което уверихме президента, че това ще е нашата политика оттук нататък", каза Петков.

А дали вярва, че може да се случи чудо и третия мандат успешно да състави правителство, Петков каза, че не вярва на такова нещо.

“Това, което знаем е, че когато са ясни приоритетите и всички граждани ги виждат, че докато не решим проблема с корупцията, който рефлектира в техните животи, България ще продължава да се върти в омагьосан кръг."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: НСкорупциямандатпп-дб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
След мазното кафе на Пеевски,прането на ББ,пудела с пачките да говориш за борба с корупцията е пародия.При Кики пространството между ушите е силно разредено и не може да го схване.
42
0
 
15
 
! Отговори
Но как така, преди 1 месец
вие само с корупция и полови назначения се занимавате?Как така?
41
1
 
15
 
! Отговори
Харвардски Елфи преди 1 месец
Пича е успявал да продава сок от моркови с две капки кокичева вода за 20$ дозата на амерканските милионери , та на вас ли нема да ви пробута "борба с корупцията" и " ако си умен и убав си с нас"...
40
1
 
14
 
! Отговори
до 35 преди 1 месец
Явно пицата не прощава.
39
2
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 месец
Казала лисицата, на кокошките
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Млади меринджейи - Ей, мошеници бол, развъдиха се, честните хора намаляват. Не ни трябват меринджеи-схемаджии, щото народът го отнася. Спасението ни е в спасяването от тях.
37
3
 
21
 
! Отговори
Честита Промяна! преди 1 месец
Цяла нощ е плакал завалийката! Сега след демократичния провал от посолството ще си сменят всичката прислуга и после няма НСО да гази хора, няма пици с кристали, няма парапети! Горкия!
36
1
 
19
 
! Отговори
Народ преди 1 месец
Стига лицемерие, лъжи и ограбване на народа!Разплухте се в охолство, лапачество, разгул и разврат.Дим, да ви няма!
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил Петков е синоним на Празни Приказки.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е то значи да водите борба срещу себе си. Видяхме ви политиката и не, мерси. Не ни трябва. Нито корупцията намаля, нито положението в страната се подобри. Виж ца Украйна обаче и безропотно изпълнение на задачки от чужбина бяхте първи. Това обаче не е национален интерес. Нацията или иначе казано народа има далеч по различни виждания и в повечето случаи вашата политика Петков беше и е срещу тях. Повече от същото не искаме. Взимаи си еднопосочен билет за Канада, че маси в България не останаха
33
3
 
11
 
! Отговори
Млади меринджейи преди 1 месец
За ПП всички дето ги критикуват и казват/разкриват истината са глупави . Ами така де ако си умен ще си с тях в схемата , ще се уредиш и ще станеш милионер за една сседмица. Само наивен *** може да иска да е беден, па макар и честен...
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро е решил кат Ристьо, да изкара за пенсия в парламента с приказки за борба с корупцията. Оня, откак го помня, все съдебната система реформираше. Е, успя Конституцията да изреформира, ама бадева, няма да му харесат променките. Но пак навреме изчезна.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дa ce ocвeтлят oфшopkuтe u no-cneцuaлнo npeвoguтe oт Гaзnpoм u Лykoйл в тяx...?!
30
0
 
16
 
! Отговори
Харакиро Шматков преди 1 месец
Политиката ти е да си преводачка на Козяк! А сега без главния памперс осиротяхте! Лоша работа!
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Резултатите от борбата:Герб изпрани първа сила,Деса в конституционния съд,служебното правителство на Бойко.Киро,айде моля ви се недейте повече да я борите тая корупция.
28
0
 
9
 
! Отговори
Киро Истината преди 1 месец
В маркетинга нема лъжа всичко е бизнес... няма сори купи си сама простинори ...
27
1
 
22
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ преди 1 месец
"Петков: Политиката ни е да водим борба с корупцията".......толкова е абсурдно , нелепо и смехотворно , че дори не се нуждае и от коментар.....
26
1
 
9
 
! Отговори
Аква преди 1 месец
Докато не свърши конфликтът Украйна- Русия, няма да имаме трайно правителство. Разделението между партиите е огромно, между избирателите- депресивно, а между държава и народ - убийствено гневно. ЗАЩОТО НЯМАМЕ НАЦИОНАЛНА МИСИЯ И НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ. Приемаме чуждите евроатлантически интереси за наши въпреки съпротивата ни.
25
0
 
18
 
! Отговори
Бай Танас преди 1 месец
Киро имал и политика ?!? ...
24
0
 
8
 
! Отговори
:)) преди 1 месец
Така е, кинтите имат право да отидат при когото те поискат да отидат. Don't touch me, 'cos I'm dangerous! :))