Един от пострадалите в складовете е починал, борят се за живота на дъщеря му

Вътре в складовете има двама души
Обновена: 26 юли 2024 08:05 | 26 юли 2024 07:57, Нели Христова
141
Един от пострадалите в складовете е починал, борят се за живота на дъщеря му
Снимка: БГНЕС

За съжаление има загинал след вчерашните взривове на складове за фойерверки край Елин Пелин. Това е настаненият в "Пирогов" 49-годишен мъж, който беше с 35% изгаряния, но е бил силно обгазен. Това обяви вътрешният министър Калин Стоянов на извънреден брифинг от Елин Пелин.

Днес хеликоптер на армията ще облети периметърът, дронове с термокамери продължават да следят обстановката. Активното горене продължава, съобщи служебният министър Калин Стоянов. "Добрата новина е, че складът, в който има 2 тона тротил, не е засегнат. Има много силно горене в центъра на складовата база."

Допускаме, че вътре в складовете е синът на собственика, информира Стоянов. По информация на МВР вътре в складовете има двама души.

Най-рано 24 часа след последния гърмеж ще започнат действията, отбеляза Стоянов.

Калин Стоянов се възмути на коментарите на кмета на община Елин Пелин, който разкритикува действията на МВР. По думите на вътрешният министър той бил в Гърция, откъдето коментирал ситуацията.

"Съветвам го да продължава да си пие узото там, да се маже по-често със слънцезащитни мазила, да ни остави да си свърши работата. И нека да не си нарушава почивката с всичко, което се случва тук."

Тук предстои едно дълго и тежко разследване от страна на Националната следствена служба, каза още Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
12
 
! Отговори
ХитлерБешеПрав преди 1 месец
ЧиФутит3 не са хора!
83
1
 
13
 
! Отговори
Овчаря преди 1 месец
До онзи икономически специалист По добре масови фалити беден и ЖИВ отколкото военна икономика - повече бази повече производства и след това чакай дали няма да има взривове пожари или религиозни войни !!! България е в краката на ционистите от измислената държава исраел за няколко жълти стотинки ! Робите спят , и ще си плащат
82
3
 
13
 
! Отговори
АлчнитеБГчифути преди 1 месец
Отровиха въздуха!!!!
81
2
 
21
 
! Отговори
Това си е преди 1 месец
Жив склад за боеприпаси и нарколаборатория под прикритието на склад за фоерверки
80
3
 
22
 
! Отговори
Черният Иисус преди 1 месец
Изкефи ме вчера как им взимат интервю на фона на пожара и Главчев и Калин Стоянов разправят без паника няма страшно пожара е почти у владян и изведнъж избухва огромен взрив зад тях.Мухахахахахаха
79
5
 
3
 
! Отговори
Да припомним преди 1 месец
на тях само така им се доказва. Затова всички жертви на подобни трагедии или ислямски атентати са винаги широкоскроени леви неверници. Те получават своето доказателство, но *** им съмишленици не вдяват... и така до следващия път, години, десетилетия, векове, хилядолетия...
78
3
 
14
 
! Отговори
Да припомним преди 1 месец
За тези, които не вярват. През 2014 година в Горни Лом се взриви склад за боеприпаси. Загинаха петнадесет души, а сред тях беше синът на собственика. Той не просто загина, той се изпари от високата температура. Сега четем, че синът на собственика на склада в Елин Пелин е безследно изчезнал, но последно е бил в там. Въпросът е какво си мислят безбожниците, държащи складове за боеприпаси, в момента? Това, което си е мислил този собственик от Елин Пелин преди десет години. Така е с безбожниците, на
77
4
 
8
 
! Отговори
Путин метна преди 1 месец
Бомбата
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Обаче китайците, аутист не е обида. Аутис е състояние на мозъка, което всъщност дори е "нормално"(каквото и да значи нормално. За един аутист ти си ненормален. Спрете да изпозлвате думи, които не можете да разберете!
75
3
 
9
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Вече станаха 3 пожарите, затова и спрях да пиша :) Но това е капиталистическата действителност. Няма никакви условия за безопасен труд. И да, шефа е син на бивш комунист...или земеделец, все тая. И БЗНС бяха в кюпа. Та така, кой е виновен? Със сигурност грабливите бивши комунисти. Да не обиждам редовите комунисти де, но тия не са редови, тия са баш бившата номенклатура. Та така, ще си гася пожари днес, докато ме видите и мен в новините . Само че тук не са 6 склада, а в пъти повече.
74
4
 
12
 
! Отговори
Обаче китайците преди 1 месец
Са велики!Продават на цял свят фоерверки Пълни с вредни химикали сяра и други ла й на и скап а няците сами си тровят въздуха с тях даже си и плащат за това.България е аутистка държава.Абсолютно дъно!
73
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Органите на МВР правят всичко възможно което могат. Но истината е, че няма правителствена предварителна подготовка и стратегия за действие при бедствена ситуация. А бедствия винаги са възможни, като пожари, взривове, наводнения и др, за което би трябвало да сме подготвени и да знаем какво да правим. Само брифинги и констатации не вършат работа.
72
2
 
9
 
! Отговори
ЗАБРАНА преди 1 месец
На ФОЕРВЕРКИТЕ ДА ДЕ ПРЕСЛЕДВАТ КАКТО СЕ ПРЕСЛЕДВАТ НАРКОТИЦИ!ИЛИ СМ1РТ НА БЪЛГАРИЯ!
71
2
 
20
 
! Отговори
Свободен българин преди 1 месец
Преди няколко месеца, когато беше протеста срещу БФС и центъра на София беше арена на безредици и насилие същия този Калинчо си гледаше кино и въобще не благоволи да се появи, така че да не коментира хора,които са в отпуск в чужбина.От както е това гербаво служебно правителство в държавата е пълен хаос и положението е оправяйте се сами мили съграждани.Гарантирано от гроб.
70
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Политика на Бойко и Пеевски до това води! Вече летим в пропастта,въпрос на време е да одарим дъното...
69
1
 
17
 
! Отговори
Що криете преди 1 месец
Имената на Собственика?!!!
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Говори си ,не ми пре, закони има. Просто 90% са тарикати на дребно и правят всичко възможно за да заобикалят законите. Любопитното е, че 30% не стават за нищо. 80% са функционално неграмотни...... Как да тръгне тази държава? Ами не може! Сутрин на тези 90% първата им мисъл е какво да крадне, да излъжи, да намаже........ Повръща ми се от хората в тази клоаааккаа! Излизам всеки месец в чужбина за да мога да преживявам спокойно, това което наблюдавам сред народонаселението. Гротеска!
67
11
 
2
 
! Отговори
Aweakning Church преди 1 месец
Само Църквата на пробуждането може да помогне на България.
66
3
 
14
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 1 месец
И наново! Некомпетентност и неграмотност! Къде са КОС!
65
2
 
9
 
! Отговори
До 51 МВР преди 1 месец
Много си "интелигентен" бе МВР-мазник ? С такава кратка "реч" веднага се разбира, че цял ден тренираш празната си тиква само с овче стадо ! Имаш шестица от мен за избор на опонент !