Един от пострадалите в складовете е починал, борят се за живота на дъщеря му

Вътре в складовете има двама души
Обновена: 26 юли 2024 08:05 | 26 юли 2024 07:57, Нели Христова
141
Един от пострадалите в складовете е починал, борят се за живота на дъщеря му
Снимка: БГНЕС

За съжаление има загинал след вчерашните взривове на складове за фойерверки край Елин Пелин. Това е настаненият в "Пирогов" 49-годишен мъж, който беше с 35% изгаряния, но е бил силно обгазен. Това обяви вътрешният министър Калин Стоянов на извънреден брифинг от Елин Пелин.

Днес хеликоптер на армията ще облети периметърът, дронове с термокамери продължават да следят обстановката. Активното горене продължава, съобщи служебният министър Калин Стоянов. "Добрата новина е, че складът, в който има 2 тона тротил, не е засегнат. Има много силно горене в центъра на складовата база."

Допускаме, че вътре в складовете е синът на собственика, информира Стоянов. По информация на МВР вътре в складовете има двама души.

Най-рано 24 часа след последния гърмеж ще започнат действията, отбеляза Стоянов.

Калин Стоянов се възмути на коментарите на кмета на община Елин Пелин, който разкритикува действията на МВР. По думите на вътрешният министър той бил в Гърция, откъдето коментирал ситуацията.

"Съветвам го да продължава да си пие узото там, да се маже по-често със слънцезащитни мазила, да ни остави да си свърши работата. И нека да не си нарушава почивката с всичко, което се случва тук."

Тук предстои едно дълго и тежко разследване от страна на Националната следствена служба, каза още Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
15
 
! Отговори
До Овчаря преди 1 месец
В момента икономиката на цяла Европа се движи единствено от военнопромишления комплекс. Спре ли войната - тук настъпва брутална икономическа криза в следващите поне 5 години (в най-благоприятния случай). Това е тъжната истина.
63
6
 
8
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Вижте какво. В момента работя и за днес се наложи да гася два малки пожара в цеха. Вчера бяха 5-6. Айде у лево с тоя КАПИТАЛИЗЪМ!
62
6
 
15
 
! Отговори
Овчаря преди 1 месец
До долният коментар - да пострадалите са работници , но в крайна сметка в завод Арсенал също има работници , които чрез техният труд пращат бомби в Газа и в Украйна , това добре ли е ? Не е ли по добре да изгониш тези които та ограбват злато вода ток и т.н и да живееш нормално ? Това е риска да си робска колония и оцеляването са бъде са произвеждаш бомби не домати .. хората защо не протестират в България ? Не им пука! А утре като ислямският свят каже я да видим кой подкрепя Ционистите в иСраел?
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 66 Има още двама в складовете...единият е синът на собственика. С тях жертвите стават 4. Ден за национален траур в понеделник ако съм на мястото на президента
60
0
 
16
 
! Отговори
Дълбоката Държава преди 1 месец
Когато няма държава а МАФИОТСКА СТРУКТУРА едни мутри корумпирани ченгета комунисти от ДС депутати чорбаджии и измамници си правят каквото искат за сметка на живота и здравето на народа.
59
4
 
21
 
! Отговори
60+ коментара преди 1 месец
60+ коментара и никой не изказа съболезнования на семейството на починалия. За тях това е огромна трагедия. Момичето е с 85% изгаряния, а баща и е мъртъв. Тези хора имат роднини и близки. Надали са били в склада вчера на раздумка и кафенце, работили са, за да изкарват прехраната си и тази на семействата си. Трагедия.
58
3
 
11
 
! Отговори
Kuncho преди 1 месец
Много грозна сцена е да си правиш ПР на гърба на хорското страдание!
57
6
 
11
 
! Отговори
Роза Римбаева преди 1 месец
Путин ще ни оправи,въпрос на време.Само веднъж Червената армия да прекоси Дунава.
56
5
 
11
 
! Отговори
Пазач в посолството преди 1 месец
Леля Галя от посолството снощи е била на оргия и колегата, който е участвал каза че по думите и България ще стане Украйна до края на годината , заедно с Румъния!!Така че не са чудете защо има пожари и т.н американските военни ще бутнат и язовирит
55
2
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Това прасе не става за министър, той е корпоративен трафикант на стоки и хора
54
7
 
9
 
! Отговори
Пазач в посолството преди 1 месец
Леля Галя от посолството снощи е била на оргия и колегата, който е участвал каза че по думите и България ще стане Украйна до края на годината , заедно с Румъния!!Така че не са чудете защо има пожари и т.н американските военни ще бутнат и язовирите ни..
53
3
 
7
 
! Отговори
При тази преди 1 месец
Степен на изгаряне, това се очакваше.Бог да го прости човека.
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синчето го пишете аут.
51
3
 
16
 
! Отговори
Хари преди 1 месец
Калин Стоянов със забележки за изказвания по кмета!Хубаво е това, че не е гробар,Калине.Ти си назначен и не ставаш за министър. Той е избран и запомни,Калине, кмета си е кмет, даже и по пижама!
50
1
 
6
 
! Отговори
Уха преди 1 месец
Калино си вика е га си яките пировибратори. Това май е било суинг клуб ама срещата се е разпалила като жарава и са гръмнали вибраторите.
49
0
 
18
 
! Отговори
Бой със саби преди 1 месец
Всичко е айдук и Мафия.Мутри вън не работи.Ние сме един обрулен орех,една издоена крава.Такива инциденти ще има безброй докато начело на държавата са хора които ги интересуват само парите.
48
3
 
14
 
! Отговори
Евала на кмета преди 1 месец
На Елин Пелин че е на море в Гърция!Никога в БеГето на море на мутроморието се ходи само по голяма нужда.
47
5
 
11
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
46, нали това искахте-капитализъм в най-дивата му форма, колкото се може по-далече от социализма. Ако може докторите само да колят, да не лекуват. Да няма пенсии, да няма държавни университети, да затрием всико, свързано с тия ииооти комунистите...Само дето същите тия комунизти ви надцакаха и пак ви водят за носа :) Че и децата им след тях.
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кметът е в отпуск и длъжността му в момента се изпълнява от заместник. Като дойде кметът какво точно ще направи, ще влезе да изгаси пожара ли? Злобното изказване на Калин Стоянов направо ме втрещи, може ли толкова елементарни хора да са във върховете на властта?! Главчев и той е изключително неадекватен и нескопосан. Резултат от управлението на подобни същества през последните 35 години е видим - навсякъде оставят пепелища.
45
9
 
10
 
! Отговори
Пазач в посолството преди 1 месец
Американски военни снощи са настанени в посолството на козяк в бункера под него по точно ! Очаква се гражданска война , България праща септември войници в укрина!!!!! Има голямл ДА от Б.Б