Кирил Петков: Първият тест за новия премиер е кой ще е вътрешен министър

По делата ще ги познаем, посочи той
96
Кирил Петков: Първият тест за новия премиер е кой ще е вътрешен министър
Снимка: БГНЕС

Първия тест за Горица Грънчарова е кой ще бъде нейното предложение за МВР министър, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, предаде БГНЕС.

"Ако е Калин Стоянов, Атанас Илков или Стоян Темелакиев, ще означава само едно: Делян Пеевски назначава министрите и в нейния кабинет", заяви съпредседателят на ПП и добави: По делата ще ги познаем!

Още по темата
Както е известно, президентът Румен Радев назначи Горица Грънчарова-Кожарева за служебен премиер. Тя ще бъде втората жена министър-председател на България. Първата, Ренета Инджова, която бе назначена от президентът Желю Желев през 1994 г., беше не само първата жена на този пост, но и първият служебен премиер въобще след промените от 1989 г.

Малко преди президентът да обяви името на новия премиер, Димитър Главчев заяви, че се оттегля в името на политическия мир в страната. Той благодари на своя екип и заяви, че ще изпълнява длъжността до назначаването на нов служебен министър-председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
14
 
! Отговори
Киро преди 1 месец
Не ми казвай, че дамаджаната Рашков ще е по-добър вътрешен министър от Калин Стоянов?
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо потоянно се сменеят правителства, депутати, министри. Но никое от крадливите и корумпирани працсета от прехода, или техни роднини, НЕ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА където им е мястото. И продължават да си живеят щастлив и слънчев живот по хотелите и да се движат с яхти и с джипове. ЗАЩО? Къде е проблемът?
67
1
 
17
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Сегашния вътрешен ми изглежда напълно нормален за разлика от някои предни години.
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бай Киро се обадил в Сливенския затвор да запази резервация в луксозна килия за Ленчeто. Поръчал душ кабина с парапет и доживотна доставка на безглутенови пасти. Ръководството на сливенския затвор са в шаш и паника.
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире направи така, че Лена Бориславова да бъде първия осъден политик в България и аз ще гласувам за ПП-ДБ!! Поне на 2 предсрочни избора! Обещавам
64
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро, вие сте виновни, че опитахте по мирен начин и с добро да оресечете задкулисието и тяхната корупция. Това не може да стане по вашия начин. Тези озлобени хора са свикнали да им тече към касичките! Без да спира! Свикнали да грабят, защото си мислят, че останалите са длъжни да го търпят и да им слугуват вовеки веков. Вие сте виновни, че бяхте наивни. Освен, ако не сте част от техния плант на феодалите и олигарсите да си пренавият часовниците за още по-големи грабежи за следващите десетилетия.
63
2
 
19
 
! Отговори
До 60 преди 1 месец
Четвъртото обвинение е за пране на пари. Въз основа на записите от 2023, където Лена дава идеи как да се изперат парите от кеша в нерегламентирани дарения. Това престъпление е изключително тежко и е свързано с корупцията по високите етажи на властта.
62
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Голяма мъка. Киро щесе повреди от мъка. Негови хора няма да бъдат министри на МВР и на електронното ала бала. Как ще влезем в парламента се пита Киро.
61
0
 
16
 
! Отговори
до 62 преди 1 месец
Ха ха хахахахахаха косите на Киро му побеляха от жени. Не му е лесно да рипа на няколко фронта.
60
0
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 48 преди 1 месец
Делата срещу Лена Бориславова бяха поставени на "трупчета" по времето на правосъдния министър Славов. Сега да са ги възобновили? Сарафов уж щеше да иска прекратяването им.
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Юноша смотан , юноша блед , юноша баращ на лена парапет , аз не знам защо съм на този свят роден .
58
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наш Кирчо може да тества само боя за коса. Но аз на мъже с боядисана коса вяра нямам. Sorry!
57
0
 
15
 
! Отговори
До 48 преди 1 месец
Кое е 4тото дело срещу лена? Аз знам за 1. Изнасянето на секретна иформация за Турски поток. 2. Договора за ББР и 3. Фалшифицирането на подписи и документно престъпление за "Да опазим Корал"... кое е четвъртото дело?
56
1
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Значи ако е човек на Пеевски не може, но ако е човек на Петков супер.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно ще е Демерджиев. Него нали го харесвате?
54
0
 
16
 
! Отговори
Киртак преди 1 месец
Ане Бегай лови Лена за парапету недей философства
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ако не е ваш човек, Кириле, колко шишета ще счупиш в масата? Киро теста може да тества само бутилки. Не е на магаpeто работа да тества новия премиер.
52
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахахахахаха Хахахахаха Кой го казва? Киро, където един тест не е издържал заради дислексията си. Кирил не може да чете, ще тества новия премиер!?! Алоуууу, тествайте Киро да прочете 3 изречения! Може ли човек, който не може да чете да се подписва под важни държавни документи? Съжалявам да го напиша заради заболяването му, но свръх самочувствието му ме провокира. Всяка жаба да си знае гьола! Аматьори като Кирчо вън от НС!!!
51
1
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Сега Про100то всекидневно говори против Пеевски.Когато го изпра и кешира добре за услугата,доволно потриваше ръчички.
50
1
 
12
 
! Отговори
Зевзек преди 1 месец
Кирчо,ако не бяхте се изгаврили с Конструкцията сега нямаше герберски калинки да управляват България.Така че трай си.