Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
8
 
19
 
! Отговори
Ами да преди 1 месец
Когато изнудват спортистите да се отказват от държавата си за да имат възможност да спортуват - такива отговори ще има. Къде е роден, къде е тренирал, къде се е сформирал като спортист, на тая държава е медайлът. Пък че по принуда е взел българско гражданство, си е чиста фикция, и всичко го разбират. Освен въпросния журналист.
191
10
 
26
 
! Отговори
. преди 1 месец
Това явно не е журналист, щом взема страна. Ако си журналист, би трябвало да отразяваш новината безпристрастно! Не можеш да вземаш страна! Този значи толкова е журналист!
190
7
 
21
 
! Отговори
бай Данчо преди 1 месец
да де, ама Магомед (жив и здрав да е!) е действително боец, мъж, и честен патриот, а не чужестранно мeкepe (на заплата ние знаем от кого), проводник на чужди интереси, което лае/пише за $! Не може един *** да говори за медал! Магомед в момента е притиснат от обстоятелствата. Да де,ама я си представете след като един ден се върне в Русия,и пак спечели медал, да каже отново,че той е наполовина руски и наполовина български. - Защото България го е приела и му е дала възможност в труден момент!
189
22
 
10
 
! Отговори
Николай II преди 1 месец
Тези коментари са радост за ухото на всеки руснак.А защо са радост за ухото и на българите?Много елемтарен отговор: защото сме руски роби. И не отскоро, а оттака нареченото "освобождение", за което сме си платили няколко пъти: веднъж на Царска Русия, два пъти на СССР, веднъж на ОНД, И ОЩЕ ПЛАЩАМЕ НА ДНЕШНАТА "руска федерация"/няма такава държава Русия, а руска федерация/.
188
23
 
16
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 1 месец
човек закърмен с руско гавно си остава завинаги гавно Него си влече да робува.Такъв не става за българин
187
4
 
8
 
! Отговори
BNT преди 1 месец
Ами Косю Ми га държа за шлифера Батето и Янчо Таков - не рева. Дърта пудра ,дето се маскира демократ. Изживява се за аристократ. Освен да дава акъл ,нещо друго да е направил? Джурналист? И това не е. Ами да си гледа пенцията и да ги приказва тия работи в пенсионерския клуб на ОФ(или там както му викат на ДСБарското ОФ.
186
11
 
10
 
! Отговори
фактолог преди 1 месец
До АнтонАнтончо, този пехливанин се подиграва с Майка България! Как може да твърди подобни глупости. Нека си имаме уважението един - друг, но олимпийският шампион Магомед Рамазанов се състезава за България, а не за Русия!!! Политиката няма място в спорта! Рамазанов е професионален спортист, не ни интересуват неговите политически пристрастия...
185
19
 
6
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
България трябва да се откаже от медала. Според мен, дори требе се откажем от сички медали спечели на една подобна пейераска олимпиада! А при такова изказване, става ясно, че този Магомед, Мехмед, резан екмек е всъщност агент саботьор на Путинова Русия! Таков аизказване, че медала е общ си е подривна дейност, отсекъде! България е над Русия! Русия е едно Московско княжество без Волжка България!
184
2
 
3
 
! Отговори
Косьо ми преди 1 месец
Доказан ...
183
11
 
18
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 месец
Ама разбира се, че медала е общ. Задунайская губерния е неделима част от РФ. За какво са тези спорове? Губернията отново е използвана като троянски кон. Още преди 10 години ви го каза Лавров. Така, че - спокойно.
182
11
 
24
 
! Отговори
Антон преди 1 месец
Хахах, не съм русофил или русофоб, но тоя от Америка да ги разправя тия неща е смешно.
181
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Срам за "журналиста"! Про-партиен мисир назначен за завеждащ пропаганда. Родината е в сърцето, не може да бъде прогонена от сърцето на онзи, който изобщо има сърце. А и един драскач да не си го мери с един спортист - шампион, който има достойнството, въпреки конюнктурата да почете родината си.
180
19
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
свободна ойропа са същите партийци като волгин, за това въпроса е зададен погрешно да се проконтролира общественото мнение. истинският въпрос в случая е "преди или след като получи четвърт милион лева от българските пенсионери, се е сетил че наградата е обща, и ерефия ще ще ли да си делнеме наградата по братски"
179
5
 
20
 
! Отговори
ЪхЪ преди 1 месец
До Мара. Да, то някой там умрял за неговото мнение за Тръмп и Харис. Сигурно е г-н НИКОЙ там - никому непознат и тотално неизвестен. Затова и се занимава с оплюване на успели хора.
178
7
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
не е казал нищо фатално, просто е савецкий челавек. от тия, дето на три ракии те връщат на турците, а на другия ден те питат да "Адалжиш балхарку" да си свърши некоя работа, че неговата си я пази за нова.
177
10
 
30
 
! Отговори
Мара преди 1 месец
Мишев, мишко такава, някой да ти иска мнението от САЩ. Ела тук за да раздаваш умнотии или по-добре се занимавай с Тръмп и Харис.
176
15
 
12
 
! Отговори
JJ преди 1 месец
По принцип е прав. За мен и по-добре без медал, отколкото да ангажираме наемници, за да имаме медали.
175
8
 
34
 
! Отговори
gogo преди 1 месец
Изкарах виза за щатите. И тоя плъх Мишев ще го намеря, и ще го пребия.
174
1
 
20
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 месец
Ами сега!?Как така не може да надуваме фанфарите и вувузелите за големите български победи!?Не можем ли да се досетим че този борец изобщо не е български продукт !Като спортист той е изцяло създаден в Русия,там е семейството му и цялата му спортна история!?И не само с него е така !?Е,всички правят така, даже и САЩ не остават настрана от тези покупко-продажби!?Но това не е основание да не наричаме нещата със собствените им имена!?Това не е спорт,а бизнес... на практика купуване на медали...
173
6
 
24
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
Ето затова журналистиката е най-долонпробната порфесия. Да си изкарваш парите от провокации, сеири и сензации! Да, провокираха го момчето с въпраса "Чий е медала". Това си беше провокация и той се хвана на въдицата. След което това стана повод за оплюване. Долнопробна, гадна и мерзка професия, не знам как журналистите спите спокойно, знаейки че нарочно предизвиквате негативи. Всичко се връща, негативите, които предизвиквате с провокативните си въпроси ще се върнат двойно към вас! Мишев е същия