Петков сега ругае МВР шефа, а той е негово предложение

Диана Дамянова: Някой много се страхува от нечестни избори
14 авг 2024 12:02, Петър Бойчев
56
Петков сега ругае МВР шефа, а той е негово предложение
Снимка БГНЕС

Един от създателите на „Продължаваме промяната”, пиар експертът Диана Дамянова, направи изненадващо разкритие за назначението на МВР-шефа Калин Стоянов.

"Трябва да припомним, че този министър, когото ругаем в момента обилно, беше наше предложение, каза Дамянова. Калин Стоянов всъщност беше предложение на Кирил Петков."

"Нещо по пътя между добрите сили и този министър се е развалило”, каза Дамянова. По думите й демократичната общност очевидно много се страхува от нечестни избори.

"Но колкото повече повтаряш, че изборите ще са нечестни, толкова повече хора отблъскваш от тях. Огромният политически ресурс трябва да се използва да се вдъхнови обществото да гласува", смята Дамянова. За нея времето на плашила свърши и с плашене на електората избирателната активност няма да се повиши.

"Голямата промяна, която беше направена, беше направена съвместно с ГЕРБ, ДПС и добрите сили, и резултатът е, че има съкратен списък за служебни министри и правото на депутатите да получават заплатите си и да се возят в служебни коли", иронизира Дамянова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от Общество
Проф. Радулов: Протестът на полицаите е незаконен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 седмици
Ама какво значение има кой го е предложил? Не е ли по важно как си върши работата?Тоя го купиха и им прикрива престъпленията на Боко И Шиши !Прикрива им купените избори и те си го пазят със зъби и нокти! Ако не им беше ценен щяха да го сменят!
48
0
 
1
 
! Отговори
Вярвам на Атанасов преди 3 седмици
Не знам, какво плещи тази женка, ама ген. Атанасов каза, че лично е присъствал на срещата, когато Бат Бойко е предложил Калин Стоянов за министър. Аргументирал се, че министърът на ПП го е арестувал и нямал доверие на хората от ПП. Кирил и Асен се съгласили !
47
0
 
2
 
! Отговори
Защо бе Дамянова преди 3 седмици
Тази Диана Дамянова, почти всеки ден е по телевизорите. И винаги разказва, как била от ПП, но една хубава дума не е казала за тях ! Тази жена, да си вземе едно лексотанче и да се успокои най-накрая ....
46
3
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Когато Про100то само ругае,всичко е наред.Когато започне да чупи маси и бутилки,положението не е на добре.
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много добре знаете че Кирчо не е отговорен за думите и постъпките си. Оставете момчето намира. Момчршето прави каквото ложе. А и на Лена дете направи и то през работно време.
44
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Кретенчо Про100 Киро бил ругаел , бил се изцепил , бил се изкашлял, бил се изплюл.... ! А , стига с това *** на подметки, бе , журналюги ! Кого цитирате ! Един посредственик , който съсипа де що има българско !!!
43
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
какво помня от пп- лидер странно ококорен и аха, аха неадекватен, мин на МВР- тотално алкохолизиран и деградирал-такова падение сме нямали, Баба ви Комитова- изкукала бабка, и разбира се баба ви Нинова мин на икономиката, която ни сътвори в началото 18.8% инфлация а по късно 28%а дизелът лятото на 2021г стана 3.90лв....пак ги изберете
42
4
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
По-големи некадърници и шарлатани в управлението, България едва е виждала от 1878г.насам. Жалко, че имиджа на Харвард се сгромолясва от такива индивиди.
41
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Възраждане Възраждането мина преди 150 години. Кой се възродил, възродил. А вие ставате само за посмешище.
40
9
 
13
 
! Отговори
анонимен до Мутрос преди 3 седмици
Тъй наречената от теб мутра (макар, че един писател на книги за мутрите и самия той такъв, казва в книгите си, че Бойко Борисов никога не е бил мутра), та когато той беше на власт до 2020г. България беше приета в чакалнята на Шенген и еврозоната и ако не бяха последващите събитията , щяхме вече да сме забравили за този проблем. Така, че не е зле да сте информирате преди да пишете глупости.
39
2
 
0
 
! Отговори
какво значи преди 3 седмици
Джийче?
38
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Тоя ако знае какво иска , ще е голяма изненада.
37
21
 
5
 
! Отговори
Възраждане преди 3 седмици
Време е за Възраждане на България!
36
5
 
4
 
! Отговори
Продажници преди 3 седмици
Партиите в България и леви, и десни - всичките са кукли на конци на юдео-ционисти бесни!
35
11
 
9
 
! Отговори
МУТРОС преди 3 седмици
Всички,които ругаете ПП+ДБ,включително "изящната"пиарка Дамяновя какво смятате?Добре,ще ги елиминирате и с това управлението и ще стане по-добро,ще има въздадена справедливост?Като толкова добре беше управлението на мутрата защо не сме в Шенген,защо сме на опашката по всички показатели?Мафията постигна целта си-направи всичко възможно ПП да се провалят,защото всички лостове бяха в тях,вкл.и медиите,за да накарат българите да спрат да се бунтуват.Мутрите успяха и това е печален факт.
34
6
 
18
 
! Отговори
Майора преди 3 седмици
Нещо което е казал просто Киро , да е истина! Той винаги се отрича от казаното. Забравя бързо какво в предложил и умело замълчава! На това ли го научи Харвард?
33
1
 
8
 
! Отговори
Сега преди 3 седмици
И мен ме бяха взели за вратар но като ми вкараха 7 гола моят отбор не ме иска ноооо другите отбори ме сакат
32
10
 
19
 
! Отговори
Кирил Петков 2023 г. преди 3 седмици
Следващите избори трябва да ги правим с наши служби и МВР. Защото може да се правим на интересни по телевизията и да говорим за джентълменски договорки. А на следващите избори ще стоим до тоалетната и ще ни заобикалят. Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира нормално, ние трябва да сме макс 10%. Направихме леко "ала-бала" през президента",
31
3
 
8
 
! Отговори
FMC преди 3 седмици
Ако зависеше нещо от мен при гласуването, щях да се притеснявам да не сгреша. Обаче от мен нищо не зависи, затова се кефя, че съм направил праеилния избор, отивайки да гласувам. Ако някой си въобразява, че гласувайки нещо ще зависи от него, с ъркал е кастата. Трябва му гилдията на подземния свят, но за там трябва тъппа крратуна и много откраднати пари. Тогава вече ще зависи нещо от теб и да е няма да се налага да гласуваш. Политиците ще гласуват за теб, не ти за тях :)
30
7
 
14
 
! Отговори
Сту преди 3 седмици
Еми то така е логично, предложил го е, но като онзи се оказал схемаджия си оттегля доверието и го ругае. Трябва да го защитава ли според автора на статията?