Кириле, не се излагай: Среднощен спор се разрази между ГЕРБ и Петков

В своя публикация лидерът на ПП нападна Борисов
17 авг 2024 10:20, Нели Христова
219
Кириле, не се излагай: Среднощен спор се разрази между ГЕРБ и Петков
Снимка: БГНЕС

Среднощен скандал се разпали между Кирил Петков и ГЕРБ в социалните мрежи. А всичко започна с публикация на съпредседателя на ПП, която разгневи дори и МРРБ.

В нея обещава, че ще има напредък по републикански път I-1 "София-Владая-Перник" в участък от км 275+763 до км 282+460 и от км 285+500 до км 287+000 след среща с шефа на АПИ. От МРРБ бързо отговориха, че няма да са "политическо игрище" и се противопоставят на "опитите на политически лидери и партии да използват институцията и нейните агенции за манипулация с цел политически дивиденти".

Постът не остана незабелязан от депутатът от пернишкия 14 МИР Георг Георгиев, който отговори: "Кириле, не се излагай. Когато сме говорили за реверсивно движение, ти Перник още не знаеше къде е!", отговори му в пост с колаж Георгиев.

Очевидно тормозен от безсъние, Кирили Петков след това публикува нов пост, който този път атакуваше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Бойко, трепериш ли? Губиш ли почва под краката? Борисов звънял в късните часове на нощта по министерствата на служебното правителство, с което той уж нямал нищо общо. Резултатът от изплашеният Бойко и неговите министри може да намерите във фейк сайтовете тази нощ. За разлика от теб, Бойко, аз бях в АПИ днес, защото ми пука за хората в Перник, а ти си бил за риба."

Тук пък се намеси ПР-ът на Борисов, цитирайки публикация на "Младежи ГЕРБ"

"Прегря! А още не е започнала кампанията…  Както правилно отбелязаха Младежи ГЕРБ “Кириле, бръмбарите ли те налазиха? Забави, забави."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от Политика
МРРБ към Кирил Петков: Не сме игрище за политически манипулации
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това не е писано от Кирил Петков. Той неможе да каже правилно "автоматизирано реверсивно движение на републикански път", а камо ли да го напише.
131
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И парапет ще турим на реверсивното движение, да има за какво да се държи човек докато го реверсирват.
130
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знаех че в Харвард разбират от реверсивното движение между Перник и София. И от саппууни, пени, кокичета, бъгтерий, литмуси и т.н. и т.н. То бива да си парче-пенкилер, ама това вече е прекалено даже за Кики Рики Анти Конти.
129
0
 
12
 
! Отговори
До 121 преди 1 месец
ПеПеДеБе загубиха 400 000 избиратели. Или машините на Мадуро се бухнаха. Може изобщо да ги е нямало тези избиратели, а да са ги тропосали.
128
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Типичен абсолвент на Харманлийския Колидж към Хасковския техникум за Бързо развиващи се лъжци!
127
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Българина търпи, търпи, търпи, пък като му кипне!! Хваща самолета и отива да бере ягоди в Англия!
126
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мъже с боядисана коса не вярвам.
125
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро още колко много неща може да ви обещай, вие толкова нерви нямате.
124
7
 
7
 
! Отговори
лелее трагедия преди 1 месец
Чудя се колко трябва да си зле, че да вярваш на ГЕРБ. Та по тяхно време - време на световен икономически растеж, без пандемия и кризата от нея и без война и кризата от нея - ГЕРБ ни закопаха трайно на дъното. Изостанахме от всички. Станахме с най-ниски заплати, пенсии и покупателна способност. Свободата на словото изчезна. Страх и мутри. Шуробаджанащина и бюрокращина повсеместна. И още страдаме от тяхната администрация и калинки. И ще ми говорят глупости, че било добре. Тцтц. С овцете на нивата
123
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо е с дислексия. Не е написал нищо лично. Кирил не може да чете и пише заради дислексията. Всичко му пишат Зайо Тицин и Лена.
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е, Бойко ни балалайка от 20 години с разширението на пътя през Владая, Киро верно чак сега е разбрал че освен за пети мост на Дунава и нов тунел под Балкана и завод за електромобили, може да ни лъже и за шосето през Владая, ама чак толкова дълго като Бойко и кумеца Георг не може да лъже. Просто е от скоро.
121
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинката хвана гората и отлита от "министерството за лични поръчки". На Буци и Шиши започва да им пари под краката. Съвсем са извън кожите си като обезумели (не че някога са блестели с акъл) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
120
4
 
5
 
! Отговори
до 121 преди 1 месец
Ти добре му го обясняваш, ама едва ли ще те разбере. Все пак гласува за ГЕРБ, та това не говори много добре за интелекта му
119
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък гласувам за ГЕРБ. Може да крадат, ама в държавата нямаше хаос и всичко бе по-евтино.
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко мишлета ще гласуват?
117
1
 
5
 
! Отговори
КИРТАК преди 1 месец
ДРУГО ЗА НЕГО НЕ МОГА ДА КАЖА
116
1
 
4
 
! Отговори
до 118 преди 1 месец
При по-ниска избирателна активност системните партии винаги печелят в пъти повече заради твърдите ядра. А шарлатаните и партиите еднодневки с несигурен и често променящ си мнението електорат, губят в пъти повече. Те нямат ядра, на които да разчитат.
115
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най много гласове се купуват от ПП-ДБ. Затова им е нужен нелегалния кеш. Затова държат министъра на МВР да е техен човек.
114
3
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 118 преди 1 месец
Еми нискоинтелигентните хора живеят с такава заблуда, да. Къса им е паметта и са подвластни на лъжи. Като ромите. За това гласуват за крадеца от Банкя.
113
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 115,а ПП не куваха ли цели комисии и ги заловиха Ко стана с тех незнаен !!