МРРБ към Кирил Петков: Не сме игрище за политически манипулации

Нашата позиция е категорична и непоколебима, пишат те
17 авг 2024 07:37, Нели Христова
63
МРРБ към Кирил Петков: Не сме игрище за политически манипулации
Снимка: БГНЕС

"МРРБ категорично се противопоставя срещу опитите на политически лидери и партии да използват институцията и нейните агенции за манипулация с цел политически дивиденти", това заявиха в позиция по повод статус на Кирил Петков от ПП-ДБ.

От МРРБ направиха следното уточнение по повод среща на г-н Кирил Петков на 16 август в Агенция "Пътна инфраструктура", за която той пише в социалните мрежи:

Г-н Петков никога не е участвал в работата на министерството или ресорните му агенциите.

Г-н Петков не е и участник в разработването на инфраструктурните проекти или други дейности на МРРБ, вкл. и изграждането или ремонтни дейности на пътища.

Също така никога не е търсено "експертното" му мнение по темата за реверсивното движение на пътя София-Перник, както и по други теми.

"Министерството на регионалното развитие и благоустройството категорично заявява, че се противопоставя срещу опитите на политически лидери и партии да използват институцията и нейните агенции за манипулация с цел политически дивиденти".

"Нашата позиция е категорична и непоколебима – ние работим за гражданите на Република България, не за политическите интереси на партиите и техните лидери. Няма да позволим на никого, включително на г-н Кирил Петков, да се намесва в работата на министерството и да пречи на изпълнението на инфраструктурните проекти, които са от съществено значение за развитието на страната. Не приемаме намесата и лъжите на политическите фигури и ще се борим с всички средства срещу тези опити. Нека бъде ясно - МРРБ не е игрище за политически манипулации и ние няма да позволим на никого да използва институцията по този начин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КИРО ЩЯЛ ОБЕЩАЛ НЕЩО СИ КИРОО Я КАЖИ КАК ЛЕНА БЪРЗИЧКО СТАНА С ВИСОКОПЛАТЕТ ДОГОВОР КЪМ ББР И ТВОЯ ПРИБЛИЖЕНА ЛЕЛЕ КАКВО БЕЗОЧИЕ ОТ КИРО КИРОО НЯКОЛКО МОСТА БЕШЕ ОБЕЩАЛ КЪДЕ СА МИНАХА 4 ГОДИНИ КИРООООО
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 33 КАК ТАКА ПИЩЕШ ЛЪЖИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ПО САЙТОВЕТЕ 33 ДОКОГА ЕДНИ ДРАСКАЧИ ЩЕ ЛЪЖАТ БЕЗНАКАЗАНО ПО САЙТОВЕТЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА НАЕТИ ШАЙКИ ЛЪЖАТ БЕЗНАКАЗАНО ДОКОГА
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Четох декларацията на МРРБ и истински се смях.Тия па разити корумпирани верват ли си и една дума.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мереребетата да бъдат спокойни, знаем колко му е на Киро акъла, видяхме му и разпасаната снимка пиянски нахилена пред картата на България и стъписания деректор, който му паказваше къде е София, а Кирцата се правеше на заинтересуван. Апропо разширяване на пътя през Владайския проход обещават от трийсет години, но умишлено само го стесняват, преграждат, последно го стесниха с едно платно заради укрепване на свлачище за да застроят гората до пътя и с нов светофар - убиец. Затова 5 км път за 50 мин.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С парите ит Хемус откраднати от Бойко какво става? Прокурора на Пейката що не разследва? С КТБ какво става? Кога ще разследвате къщата на Копейката?
27
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Щом Киро казва - вярно е! Той не може да лъже. Трябвало е поп да стане. :D
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 17 аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ и работим плащаме данъци тук и искаме правителство и развитие на България НЕ искам Ицо Хазарта да ме представлява в Брюксел 17 Посочи ми какво развитие има от 4 години насам тук къде е освен едни смятащи се за богоизбрани да овладяват постовепарламент и да си пълнят банковите сметки Всички сме българи 17 няма с анти няма как
25
2
 
7
 
! Отговори
РадеВ преди 1 месец
Тоя дето го доведе това нещо да си го вземе в резиденцията в Бояна. Киро е невнятен. Он е уникат. Сам не може да се разбере що ще.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като сътвопиха хаос в държавата неможачите, да си го кажем, мухльовцитеот ПП,ДБ, продължават нагло да командват държавните ведомства. Продължават да правят опити да завладеят държавата, дори след трите си провала.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Д-р Гълъбова, приберете го най-накрая това шизофренично същество, и му залепете устата, защото народът ще го подбере!!
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига с тия,лъжливи мантри Кажете какво построиха шарлатаните къде е освен лъжи грабежи все някой и пречи все някой и е виновен
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата и внуците отдавна са извън България и това се случи още 2000 година А колкото до шайката шарлатани 4 години пълен крах на всички нива в държавата 30%инфлация и саботажници едни не желаят държавата ни да има правителство Това е
20
3
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
А тези сегашните назначения от МРРБ назначения на КОЙ са?????? Държавата е превзета от политически назначения на всяко ниво от ГЕРБ-ДПС, пълно с некомпетентни некадърници връзкари на ГЕРБ-ДПС и не дават да ги бутнеш, нищо че загробват държавата и нищо градивно не вършат, само източват и крадат!!!!
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 17 аз съм човек живея тук плащам данъци тук и не мога да повярвам как такива като теб се кланят на Киро и Лена на Асен и Лорер на Рашков и Атанасов на Ицо лодкарят и неговата секретарка 4 години невиждани саботажи никакво развитие на държавата даже парите от планът ги няма 17 отвори си очите и няма как да се оставя да ме лъжат да ме грабят шепа шарлатани превзели властта благодарение на платените божкови протести и вече Божков е свободен
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо, ти какво си завършил в Харвард и стъпвал ли ти е поне палеца там? Знам едно-ако се върнеш в Харвард да си доучиш и ни оставиш на мира, ние тук ще се справим по-добре без теб.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 19,Какво предлагаш? Да връщаме соца? Хайде!
16
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тея пък, обикновени работници. Кирил Петков е честен и почтен, борец срещу ДПС. Хората за това гласуват за него. Да не мислите, че като давате някакви аргументи някой ви слуша. Я излезте и покажете вярност пред султана!
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както и да плюем соца, откъдето и да се мъчим да го изкараме от от черен по-черен и колко е било зле тогава, но е имало държавност. Пак се е крадяло, но не знам някой от членовете на политбюро да е станал милионер. А за хората се е мислело, макар и между другото. Правело се е нещо да се чувстват добре у дома си. А сега НИЩО, съвсем НИЩО. Обаче можело да пътуват свободно. Главно до Гърция и Турция,
14
10
 
9
 
! Отговори
До 12, 13 и 14 преди 1 месец
Платен ли си или си прoсt. В тия 4 години, които цитираш, знаеш ли кой управляваше реално и за колко време. И не си мисли, че някой интелигентен гласува за Бойко - само ромите от махалите, зависимите и фалшифицираните избори. По-голям саботаж от управлението на ГЕРБ за толкова години е сравним само с приватизацията на Костов. Така съсипаха България, че за нашите деца и внуци няма поминък вече.
13
1
 
6
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Е стига де какво искате да кажете че Киро лъже не Ви вярваме Кирето досега една лъжа не е издумал.