Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата

Нови разкрития от Гърция
18 авг 2024 21:53, Александър Попов
71
Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мафиоти и наркодилъри от България са в основата на петъчния инцидент главните действащи лица в петъчния тежък инцидент в селището Ханиоти на първия ръкав на Халкидики.

Гръцката обществена телевизия ЕРТ цитира полицията, според която няма нищо случайно.

Според медията, забавянето на поръчката на групата от 7-10 българи, която е започнала инцидента е била само тривиалният повод за бутането и блъскането, последвалите сблъсъци с персонала и накрая бруталният побой над българския собственик на фирмата, съобщава БНР.

Още по темата

В този момент пристигнали на място трима въоръжени охранители на заведението, които стреляли 5-6 пъти вътре в бара, като ранили един от започналите кавгата тежко в гърдите и един повърхностно в ръката. След това веднага избягали.

ЕРТ съобщава още, че вече е сигурно, че поне двама от тримата охранители на заведението, които избягаха и се издирват са гръцки граждани, но с български произход. Те са попадали в полезрението на гръцките власти и в миналото заради изнудване и рекет на нощни клубове за охрана срещу заплащане. Единият дори е бил арестуван през 2021 г. за стрелба пред нощен клуб в Солун, а другият е дори е членувал в забранената вече профашистка гръцка партия „Златна зора“.

Гръцките власти са установили, че собственикът на фирмата, притежаващ бара, всъщност е поставен човек на мафиот в България, с когото предполагаемият български наркотрафикант, започнал скандала, си съперничи и искал да предизвика инцидент, за да навреди на бизнеса на бара в района на Ханиоти на Халкидики. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от Ако щете - вярвайте
Модни тенденции от 90-те, които сега са абсолютен хит
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
...а тук са охранители и едри милионери олигарси...по руски образец- възраждат се по заповед на юмруков и ко...
54
0
 
5
 
! Отговори
Беге Мутрохотелиер преди 3 седмици
Бре бре бре, виж ти какви работи ставали у гръчко, да земем да преместим бизнесът там...
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 60 - Ти комплексар ли си? Що така нападаш жената? Тя казва истина известна и на теб.
52
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде сега, от едно махленско сбиване направиха баси индийската драма от десет хиляди епизода.
51
2
 
24
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 3 седмици
Това е от над 60000хрантутника. И в БГ убийства, корупция, престъпност, наркотици ..
50
16
 
5
 
! Отговори
Жалка картинка преди 3 седмици
Тези изнежени софианчета даже и да се сбият не могат. Кьотек е като това в Кърджали да падне тавана на ресторанта. А тук фургат чинийки и обръщат маси. Ми то у всяка селска кръчма след 12 е така. Като се напият ората се бият и гърмят да си правят кефа и после пак сяфат да пият. Па изнежените софианчета даже не могат да седнат па да пият ми по болници ги карат.
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Цяла драма и нито едно име. Даже и на ресторанта. Тия са набили персонала, после собственика и чак тогава охраната дошла? Това ресторант ли е или чакалня на гара? В нормален ресторан е абсолютно нормално да попиташ за колко време ще е готова поръчката ти. А още по-нормален това трябва моментално сервитьорът да го каже. И ако се бавят си е в реда на нещата просто да станеш и да си тръгнеш. Не да вдигаш скандали. Защото нали знаете за едноръкия готвач как прави пълнени чушки? И бонусите в супата?
48
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма начин да не са ги пребъркали и обискирали. Наркотици намерили ли са? Е за какви наркодилъри иде реч тогава? Обикновени пияници-побойници.
47
4
 
36
 
! Отговори
Катя преди 3 седмици
Мили Боже, какви заблудени хора има!?А бе вие как може да вярвате,че България има добро име на вън?!Ама вие не разбирате ли ,че всичко е.разбито в държавицата ни Ама я погледнете какви хора сте пратили да ни управляват.Кой ,кой уважава сбъркани хора, лъжци, мошеници,злобни,нагли,алчни далаверджии- никой
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо толкова не е станала
45
2
 
7
 
! Отговори
Мария преди 3 седмици
Всички престъпници се крият в хаоса! И кой го създаде хаоса? Само не плямпайте лъжи !
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Прочухме се! Пише че точно стрелците имали и гръцко гражданство. Т.е. са шенгенци и имат безвизов достъп до САЩ. А и от какво да се притесняват в САЩ? Да не застрелят някой шериф ли?
43
5
 
6
 
! Отговори
Прочухме се! преди 3 седмици
Така трябва! Нека ни знаят и ни пцоват по целия свят. Визите за САЩ се отлагат за следващото пришествие.
42
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преекспониран случай. Даже няма убити. Най-обикновен селски бой. И аз знам хора, които като пийнат 300 грама алкохол стават агресивни. Даже жена ми е такава.
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Местният бос на малкото градче не е мафиот, а селски бек. Кара 20 годишно фиатче щото толкова да му финансовите възможности.
40
1
 
2
 
! Отговори
Космос 2024 преди 3 седмици
До АнонименЗа боса в местното градче говори къде фрънка в топа на топа.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 47 В Италия Берлускони никога не е карал 20 годишно фиатче.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Утрепани няма. Погърмели да си хората. Слаба работа.
37
3
 
3
 
! Отговори
Люлин преди 3 седмици
Това е ежедневието в квартала
36
2
 
21
 
! Отговори
Чалга мафия преди 3 седмици
Мафията не е това което си мислят нашите почитатели на на прахчетаа. Боса на мафията в Италия кара фиятче на 20 години и живее скромно. Никога мафиоти не смъркат и вдигат скандал за закасняла порция, па камо ли да бият готвача. Просто след седмица собственика идва с една торбичка да се извини за неудобството, а готвача кани на вечеря детския хор на градчето за негова сметка от името на вуйчото на боса.И определено не са назобени филмари, комплексари стрелящи сред жени и деца на почивка....