Джевдет Чакъров призова да се намери за изход от кризата

ДПС са готови за диалог
19 авг 2024 14:44, Гергана Попова
21
Джевдет Чакъров призова да се намери за изход от кризата
Снимка: БГНЕС

Приемаме изразения от президента отказ да издаде указ за правителство на г-жа Кожарева с министър на вътрешните работи Калин Стоянов, предвид неговите съображения, че това създава политическо напрежение в предизборна ситуация. Това каза за БНР Джевдет Чакъров - съпредседател на ДПС.

"Но също така е важно предизборната кампания да се проведе в спокойна обстановка, за да може всеки от нас като гражданин да направи свободното си волеизявление и да има добра организация. Това явно няма как да стане с посочения от г-жа Кожарева министър на вътрешните работи", заяви Чакъров.

Според него, трябва да има управление на страната без зависимости.

"Трябва да бъдем отговорни пред всички в страната, пред целия народ и да направим необходимото, всички да положим усилия и да намерим изход от създалата се много сериозна, безпрецедентна ситуация и криза. Това може да бъде сторено при добра политическа воля и отговорно поведение. Трябва да отговорим на предизвикателствата по адекватен начин", коментира Чакъров.

По думите му, трябва да има диалогична среда, в която да се обсъди всичко и добави, че те са готови за диалог.

"Всички политически субекти трябва да седнем на масата и да разговаряме, за да намерим изход от ситуацията. Всеки си носи отговорността. След това трябва да има честни и свободни избори, а гражданите да бъдат мотивирани да гласуват, след което да има представителност и да се намери изход", добави още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от Политика
Първан Симеонов: Главната въпросителна в кризата е Борисов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Лелеее преди 3 седмици
Помислих,че президента ще я ошамари . Браво на него!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Голямо облизване на юмрука пада
13
0
 
6
 
! Отговори
Дедо Гого преди 3 седмици
И аз призовавам да върнете крадените милярди ама йок не щете
12
0
 
2
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 седмици
Война на олигарси е положението. Любимият... олигарх на дементния бей май ше получи постоянен арест. Явно Т лъстия е по - сериозен. Кога е станало това? Няма как да го знае от болничната постеля в конака бея
11
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 седмици
Да се намира на думи ряяязания скаааапаняк ве! Винаги са били такива потурчените българи НЕ САМО в управлението! Уж загрижени за народа, а се подхилкват вече 35 години( както се подхилква ехидно на снимката тоя реееезняк) с нас благодарение на потурчените българи в родината ни. Кой ти иска мнението вееее, реееезняк скааааапан?
10
0
 
3
 
! Отговори
Все едно призовава преди 3 седмици
да се затвори прозореца, за да не влиза топло отвън. Всеки който излезе с призив "моля да намери изход от кризата" е обикновен популист, който демонстрира абсолютно невежество или просто се преструва, че не знае от къде дойде кризата. конституционния съд да отмени промените в конституцията и веднага ще се развърже възела. Защото сега на президента предлагат предварително нагласени хора, от които той трябва да избира най-малкото зло.
9
1
 
6
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 3 седмици
И АЗ ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДПС-ТА ,ТА ДАЖЕ ЗАЕДНО С ГЕРБ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ. ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
България е пред гражданска война.Радев бутна конституцията не като я отмени, а просто каза:Няма вече закони, има ултиматоми и действия в часове.Срокове, до тоя час, до тая дата.Сега бумеранга ще се върне на кратунта му, защото действа закона на джунглата.Който е по - силен определя какво ще вечеря, и кой ще е вечерята.Ако до часове не се арестува главния виновник за всичко, Ахмет Доган и Радев сам не подаде оставка , след седмица две ще се стреля по улиците и ще се води война.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
чакъров къв го играе от дпс числото или от дпс тирето.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 3 седмици
Браво!
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Турци и комунисти са се обединили срещу българите християни.Ако до часове Радв и Доган не бъдат арестувани, то до седнима - две почва гражданска война.Доган я искаше и е на път да си постигне целта.Каза, Косово ще ви е детска градина.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДПС няма интерес в България да има стабилност. на Т.рците не им пука за България и народа
3
3
 
5
 
! Отговори
Мустафа преди 3 седмици
Добре,че е Делян да възроди движението.Беше се превърнало в движение на пари в сметки.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до момента само демотивирате нормалните хора скоро време ще търсите белите автобуси всичко от парламента
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Първо си оправете движенията!