Кирил Петков: Пеевски проби Кожарева, Радев действа правилно

Ние в парламента трябва да попълним “домовата” книга, пише той
19 авг 2024 13:48, Нели Христова
235
Кирил Петков: Пеевски проби Кожарева, Радев действа правилно
Снимка: БГНЕС

"Пеевски проби Кожарева! Калин Стоянов се превърна в пример за превзетата държава. Радев действа правилно, не избяга от отговорност и използва правомощията си по Конституция. За назначението на министър-председател е необходимо поне двама души да се съгласят, което на практика въведе реално разделение на властите по новата Конституция".

Още по темата

Това написа съпредседателят на ПП Кирил Петков в профила си във фейкбук след новината, че президентът Румен Радев отказа да подпише указа за новото служебно правителство заради предложението Калин Стоянов отново да заеме поста на вътрешен министър.

"Отговорността е в Народното събрание през следващите дни. Сега ние в парламента трябва да използваме нашите правомощия и да попълним “домовата” книга с наистина независими и качествени хора с обществено доверие, като например в Сметната палата, където процедурата може да се придвижи най-бързо.

Дългосрочната победа може да дойде само на следващите избори, когато хората със своя глас ще имат възможност да си върнат държавата обратно, където има справедливост и свобода, а не както днес се показа - зависимости!", пише още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от Политика
Христо Панчугов: Радев е заел позицията на спасител
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Инфантил , момето си показа как се става островитянин , не като тем смотаняко .
164
2
 
2
 
! Отговори
Радев учил Стратегия преди 4 седмици
Като човек учил Стратегически науки Радев успя благодарение на глупостта и противопоставянето между Партиите да ОТВОЮВА Правата които му бяха отнети с Поправките в Конституцията!Без да отговаря ТОЙ вече ще определя Служебното Правителство Благодарение на боричкането между Партиите Стремежа им да се топят взаимно Да търсят кусури в другите Да обвиняват другите!Оставяйки Служебното да управлява следващата Една година Радев ПОКАЗВА НА ХОРАТА КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!Чувствате ли го Хора Бойко а ТИ??
163
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Крадецът вика: Дръжте крадеца!
162
1
 
6
 
! Отговори
Партиите ПРЕМЕТНАТИ! преди 4 седмици
Радев на Парламента:"Попълнете Домовата книга ТЕЗИ в НЕЯ НЕ МИ ХАРЕСВАТ".Това означава че Правителството на Главчев ще управлява ПОНЕ до средата на Следващата година!Ако Партиите не разберат в Какъв капан ги е вкарал Радев с извоюваното ПРАВО ТОЙ да казва КАКВО да бъде Служебното Правителство Да не се чудят че скоро ще поиска ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!Кирчо казва:"ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА МП Е НЕОБХОДИМО ДВАМА ДУШИ ДА СЕ СЪГЛАСЯТ"!Еми те си стиснаха ръцете преди 10 дни и Радев каза"НЕ СЕ МЕСЯ ПОВЕЧЕ" И?
161
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пенсия и заплата пазят постовете си.Така е в българската полиция!
160
3
 
2
 
! Отговори
До Киро Бетеера преди 4 седмици
Не си разбрал. БТР-ите не са наши. Нашите още не се ползват.
159
2
 
6
 
! Отговори
???????????????????? преди 4 седмици
Мениджъра на Лафка - Калинката на Пеевски има една функция в момента и тя е максимизиранр на платения и купен вот на изборите.Вече директорите на МВР са сменени на всякъде и те ще пазят този, който ги е назначил.Освен съд и прокуратура вече загубихме и МВР
158
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Със законът на Х. Иванов толкова.
157
11
 
6
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 4 седмици
Думи като "кеша, мистър кеш, кръчмаря и др" могат да изричат само пропаднали олигархични примитивни ***, като пеефски и неговите слуги! Никой друг.
156
9
 
19
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 4 седмици
Киро е кифла, верно е, но пък не може цялата власт да е в ръцете на олигарха пеефски. И единствения, който наистина и дефакто се бори с това е Президента! Адмирации, за което!
155
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя трудноговорещият е по-вреден за България дори и от Бойко,дето е бил в затвор в Чехия за кражби на коли.Зависими са и двамата.
154
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А Киро сам се проби. Сега ще го дръпнат в прокуратурата за корупция по високите етажи на властта. Лена вече е разпитвана за акълите където дава в записа как да изперат парите от КЕША с дарения.
153
0
 
12
 
! Отговори
THE BEST преди 4 седмици
Вие в Парламента - НЕ СТЕ ЛИ ВАКАНЦИЯ СЕГА????? Какво ще попълвате....
152
6
 
17
 
! Отговори
Киро каза: преди 4 седмици
"С наше МВР през ала-бала с президента" Сега напълни памперса. Кифладжията Киро стана чамова дъска.
151
8
 
26
 
! Отговори
Ристо преди 4 седмици
В цялата българска история не е имало по-вреден човек за държавата от този харвардски шарлатан на снимката!!!
150
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
На терена остана Най-достойният!Главчев....
149
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирчо викаше на Пеевски Диди. ХАХАХАХАХАХА Сега пробил Горица. Хахахахахаха А Кирчо щото не е пробит. Шамандуpaта Кирчо отвсякъде.
148
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аман беее... от тоа ceлски никaквeц "киpтака"!
147
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирчо яхна метлата. Хахахахахаха Хахахахахаха С нервен гърч е. След малко ""почва да чупи шишета. Бягайте! Хахахахахаха
146
2
 
14
 
! Отговори
Васил преди 4 седмици
Защо досега не си свършихте работата - да я попълните тая "домова книга", а ни занимавате само с простотиите си и непрестанните караници за щяло и нещяло. Предполагам защото няма независими кандидати и не може да се разберете, кой да бъде в книгата. Надявахте се президента да одобри служебния кабинет и пакда почнете да лаете, че бил купен, пробит и тем подобни и да се надявате хората да ви повярват. Докато не осъдим с ефективни присъди поне 10тина депутата държавата няма да се оправи.