Кирил Петков: Пеевски проби Кожарева, Радев действа правилно

Ние в парламента трябва да попълним “домовата” книга, пише той
19 авг 2024 13:48, Нели Христова
235
Кирил Петков: Пеевски проби Кожарева, Радев действа правилно
Снимка: БГНЕС

"Пеевски проби Кожарева! Калин Стоянов се превърна в пример за превзетата държава. Радев действа правилно, не избяга от отговорност и използва правомощията си по Конституция. За назначението на министър-председател е необходимо поне двама души да се съгласят, което на практика въведе реално разделение на властите по новата Конституция".

Още по темата

Това написа съпредседателят на ПП Кирил Петков в профила си във фейкбук след новината, че президентът Румен Радев отказа да подпише указа за новото служебно правителство заради предложението Калин Стоянов отново да заеме поста на вътрешен министър.

"Отговорността е в Народното събрание през следващите дни. Сега ние в парламента трябва да използваме нашите правомощия и да попълним “домовата” книга с наистина независими и качествени хора с обществено доверие, като например в Сметната палата, където процедурата може да се придвижи най-бързо.

Дългосрочната победа може да дойде само на следващите избори, когато хората със своя глас ще имат възможност да си върнат държавата обратно, където има справедливост и свобода, а не както днес се показа - зависимости!", пише още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от Политика
Христо Панчугов: Радев е заел позицията на спасител
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
7
 
8
 
! Отговори
Киро Бетеера преди 4 седмици
Изгледах маса клипове как в Курска област унищожават БТР-ите, които нашето пр0дажно правителство предостави любезно и безплатно на киевския нацистки режим. Много ви е мощна техниката бе натовци муахахаха Братушките бая белканто ще съберат ))))
144
5
 
2
 
! Отговори
Нагло Саксофонов преди 4 седмици
Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru по канала "Россия 1" и различни канали в smotret.tv
143
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не я е проби сега, тя си е негова марионетка по принцип. Боко и Шиши действат по метода на изключването. От 10 човека от "домовата книга" правят така, че Радев да няма избор и да назначи този, който те си решат. 3-4 се отказват, 2-3 са в оставка и нямат право, някои от длъжностите пък са вакантни, на еди кой си жена му не можела да спи от притеснение и той не искал... Нещата са нагласени благодарение на без мозъчните промени в конституцията, с които Христо Иванов толкова се хвалеше
142
1
 
9
 
! Отговори
vencit преди 4 седмици
#КурзаКироКанадеца
141
1
 
7
 
! Отговори
Линда Пинда преди 4 седмици
Кастрирах много женски котки в Рилският манастир!;))) Гоуема бичис съм!;)))
140
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя девиант е ясен отдавна. Надявам се случилото се да проясни мозъците и да покаже на всички що за жалък комплексар имаме за резидент. Тоя политически лилипут много иска да е великан, ама няма необходимите качества. Но пък много му се услади да *** от пътя на копринката и да живее охолно на държавни разноски, справка почивката му в Гърция, платена от всички нас.
139
14
 
2
 
! Отговори
Напълно сериозен преди 4 седмици
По - нагли от Герберите и ДПСарите няма. Всеки МВР шеф трябва да е техен. Истински богове в правенето на нищо. Това е винаги профила на техния МВР шеф. Замита проблеми и нула реформи. В случая, колкото и манифестационно да звучи, без никакви чужди потбуди бих заявил, че напълно подкрепям Петков и Радев. Макар и като симптатизант на ДБ да имам доста резерви към двамата.
138
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Повече няма да гласувам за този тумор в политиката - ПП
137
3
 
22
 
! Отговори
Мозъчен тъст преди 4 седмици
Кирчо пусна на Пеевски,а сега реве че го боли г.з.
136
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Баш му дължите извинения на Радев и трябва да сте му супер благодарни, че ви покровителства. Следващият път пак застанете срещу него.
135
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А бе Киро...нали заедно с Делян сменихте конституцията
134
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какво става , това се нарича мек преврат. Защо не почват да уволняват протестиращите торби с лаYна веднага. От кога полицаите почнаха да определят дневният ред на държавата.
133
3
 
3
 
! Отговори
ДО 139 преди 4 седмици
Прочетете я тази пуста Конституция .Пишете Глупости на търкалета .
132
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
До Анонимен така е.чл.191 от Констентуцията се нарушава.А Кирчо и Кокорчо са виновниза тези промени.
131
5
 
7
 
! Отговори
данчо преди 4 седмици
Организирайте протест пред превзетото МВР.
130
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Радев в случая нарушава конституцията,защото трябва да приеме предложеното от жената в домовата книга,а не да разсъждава.Сега ще викат конст.съд и така комедии без край....
129
2
 
8
 
! Отговори
ало преди 4 седмици
кико , не се изказвай а проверявай за камери около гнезденцето ви с лена !
128
5
 
16
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 седмици
А каква е гаранцията, че тези, които ще изберете в Сметната палата ще са свестни? Моите адмирации към Горица, защото тя показа, че има по-големи топки от тези на Киро и компания.
127
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирчо и харвард станаха синоним на измама и простотияот нЕколко години насам...
126
2
 
24
 
! Отговори
Аз преди 4 седмици
Защо все още давате трибуна на канадския пробит мозък. При него всяка първа дума е лъжа .