Пеевски с нова атака по Радев: Конституцията на България беше прегазена

"Ако се подиграят с един достоен полицай, лично аз ще го поканя да бъде водач на листата на моята партия"
20 авг 2024 13:20, Нели Христова
266
Пеевски с нова атака по Радев: Конституцията на България беше прегазена
Снимка: БГНЕС

"Въпросите как се стигна дотук и какъв е изходът от ситуацията са към човека, който доведе до това вчера - Мистър Кеш - Радев. Вчера Конституцията на България беше прегазена. Смятам, че този министър (бел. ред. Калин Стоянов) си върши работата изключително професионално. Миналите предсрочни избори бяха проведени много добре", заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

Той посочи, че днес е попитал Кирил Петков, в какво обвинява Калин Стоянов.

"Може да попитате г-н Петков, че той е довел Калин Стоянов, че той е лежал в една кола заедно с Петър Петров. И е лежал на една седалка като в сандвич".

И допълни:

"Ако Министър Кеш - Радев и другите политици се подиграят с един достоен полицай, лично аз ще го поканя да бъде водач на листата на моята партия".

Според него днешното събиране на членове на ДПС е нелегитимно.

"То ще е нелегитимно, защото няма кворум", обясни той. "Знам колко души ще отидат там, защото знам кои са дерибеите. Нормалните хора подкрепят мен."

"Почетният председател няма такива права, в момента, в който почетният председател (Ахмед Доган) и другият председател (Джевдет Чакъров) се опитаха да откраднат марката на ДПС, изгубиха своята стойност съгласно устава на ДПС, защото са нелегитимни. Тези хора трябва да попитат – г-н Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР? И като чуем този отговор, ще продължим разговора", заяви Пеевски.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от Политика
Велико народно събрание е възможен, но опасен вариант
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пеевски може да е *** и нагъл, но за сметка на това е вдлъбнат /не физически, физически е силно изпъкнал, като мазол/ и некадърен. Накратко - всестранно ненадарена личност.
178
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма нарушение на конституцията. Бай *** Пеевски е бил заблуден от Данчо ментата.
177
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не се съмнявам, че Калин Стоянов ще цъфне в някакви листи на Пеевски и с него красноречието в парламента ще стигне ораторското изкуство на древните римляни
176
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това не е атака и нито една дума на Пеевски не е доказана с факти или нещо друго. Никога не се доказа никакъв път на копринката, освен че поръчкови сайтове си пълнят съдържанието с него. Сайтът на Томова е бившата пощенска кутия на Трактора, а самата Томова дълго време хвалеше Гешев, че бил истински мъж. Да не забравя сайта на Валерия Велева, който се издържа именно от Пеевски
175
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Уважаеми български турци, този ли ви е ръководителя който ще ви защитава правата и свободите? Този ли е човека който ще ви води към светлото евроатлантическо бъдеще? Този ли е Вашият идеал за чесност и почтенност? А не го ли знаехте че е такъв какъвто е на изборите? На следващите избори пак ще гласувате под строй за него нали? Я помислете малко...
174
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дебелия хапе като за последно, егаси змията нагла.
173
0
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 седмици
нема майтап:-Грухчо ненормаленли е,или прави нас на такива ?..Каже:-""Почетният председател няма такива права, в момента, в който почетният председател (Ахмед Доган) и другият председател (Джевдет Чакъров) се опитаха да откраднат марката на ДПС, изгубиха своята стойност съгласно устава на ДПС, защото са нелегитимни."...Абе кухоглавец,ако Доган и дпс СА "нелигитимни",то ТИ какъв си бе?..-"Легитимен" ?..Та може ли "нелегитимни" да турат "легитимен" за "съпредседател" ?!../не е в ред това момче !/
172
0
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
Скоро ще бъдеш история, Пеевски. Въпросът е, че никой няма да върне на България всичко, което открадна.
171
0
 
13
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
Вече и Доган стана нелегитимен според този?И кого ще послушат избирателите на ДПС - него или Доган?Очевидно изборите ще са интересни - да не се окаже да се внасят две листи и въпросът да опре до кой ще превари другия?
170
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя , ще ни занимава с Конституцията ... "Човек'' който си е купил дипломата за вишУ , и няма една минута някаква практика в правото , не може да дава акъл , дори и на малките деца в детските ясли !
169
0
 
15
 
! Отговори
Мико преди 4 седмици
След К. Стоянов , моля да се заеМЕМ и със ''близнакът'' на Гешев - Сарафов !!!Нека РАЗГРАЖДАНЕТО НА герб-ДПС в държавните структори ........, продължи !
168
0
 
23
 
! Отговори
Само един цитат преди 4 седмици
Събарянето на банката е започнало с изнудване - Василев пак го разказа и продължи: Адвокатът на Пеевски Александър Ангелов е бил посланикът му, чрез когото Пеевски е поискал 1 милиард под формата на различни активи и компании. Василев отказва и атаката започва. Атаки, започват по нареждане, как става това
167
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И друг ФАКТ : При всички извършени престъпления в България , всички СЛЕДИ ВОДЯТ ВСЕ ДО :ДОГАН-ПЕЕсКИ И БОРИСОВ ,... със любезното съдействие , на МВР !!!
166
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Доган -Пеевски-Борисов , стигнаха много далече , със закрилата на Гешев , бяха започнали да ПРИСВОЯВАТ НА ГОТОВО , ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСИ , НА Бг-БИЗНЕСМЕНИ ...Много е лесно и на ГОТОВО , да откраднеш печеливш бизнес !!!!
165
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Разберете ме правилно .Не може , човек санкциониран от САЩ и Англия , да е най важния човек в държава от ЕС ! Тук трябва да се намеси и полиция и прокуратура и посолствата на поне 2 държави .
164
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Факт е , че народа в Бг , НЕ е доволен от работата на МВР !Изходът е само един , оставка на министъра - К. Стоянов !До кога МВР ще бъде частна фирма , за политически услуги , по ПОРЪЧКА ?
163
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Шиши поне да беше прочел Конституцията , поне веднъж !
162
0
 
18
 
! Отговори
Главанак преди 4 седмици
Този дебела е абсолютен гл..пак! Като как си мисли да овладее една партия,при която действат други правила и закони.Мисли ли,че бай Хасан който цял живот е отглеждал тютюн и не е ял свинско/ по обясними причини/, ще гласуват за този.А и само факта,че името му фигурира в закона Магнитски е напълно достатъчен,да го изхвърлят като ненужен ***!
161
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пpoдaжниците от форума възхваляват Пеевски, когато п.л.юe по Кирил Петков и aнaтeмocвaт Пеевски, когато вади киpливите pизи на Радев. Комунист до комуниста станало тука :)
160
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Взе ли кредит от КТБ , взе , поле опитали се да вземе цялата банка от Цв.Василев ? Получли протекция от Доган , после опитали се да вземе ДПС ? Тука има нещо в главата на Пеевски , което ние не знаем , или е много информиран , или е камикадзе .