Пеевски с нова атака по Радев: Конституцията на България беше прегазена

"Ако се подиграят с един достоен полицай, лично аз ще го поканя да бъде водач на листата на моята партия"
20 авг 2024 13:20, Нели Христова
266
Пеевски с нова атака по Радев: Конституцията на България беше прегазена
Снимка: БГНЕС

"Въпросите как се стигна дотук и какъв е изходът от ситуацията са към човека, който доведе до това вчера - Мистър Кеш - Радев. Вчера Конституцията на България беше прегазена. Смятам, че този министър (бел. ред. Калин Стоянов) си върши работата изключително професионално. Миналите предсрочни избори бяха проведени много добре", заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

Той посочи, че днес е попитал Кирил Петков, в какво обвинява Калин Стоянов.

"Може да попитате г-н Петков, че той е довел Калин Стоянов, че той е лежал в една кола заедно с Петър Петров. И е лежал на една седалка като в сандвич".

И допълни:

"Ако Министър Кеш - Радев и другите политици се подиграят с един достоен полицай, лично аз ще го поканя да бъде водач на листата на моята партия".

Според него днешното събиране на членове на ДПС е нелегитимно.

"То ще е нелегитимно, защото няма кворум", обясни той. "Знам колко души ще отидат там, защото знам кои са дерибеите. Нормалните хора подкрепят мен."

"Почетният председател няма такива права, в момента, в който почетният председател (Ахмед Доган) и другият председател (Джевдет Чакъров) се опитаха да откраднат марката на ДПС, изгубиха своята стойност съгласно устава на ДПС, защото са нелегитимни. Тези хора трябва да попитат – г-н Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР? И като чуем този отговор, ще продължим разговора", заяви Пеевски.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от Политика
Велико народно събрание е възможен, но опасен вариант
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Калинчо ще става управител на водопад!
158
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този за какво се показва и коментира. Не се ли усеща, че предизвиква гнева на милиони българи. Да си прибере Калинчо и да не се показва повече.48
157
1
 
3
 
! Отговори
Гетко Петров преди 4 седмици
Аз предлагам Слави за министър председател, а Васко за министър на МВР. Кои са те ли. Двамата братя от Коиловци напляскали елитните френски командоси в новата им. Е такива ще бъдат на мястото си.
156
0
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
По закон полицаите нямат право на стачки,какво чака Главният прокурор?
155
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Помните какво каза покловник Марков ! Пеевски ще потъне като Титаник , а Дпс няма да съществува .Не знам защо съм запомнил това изказване .
154
1
 
15
 
! Отговори
Те това е преди 4 седмици
Калин Стоянов е некъдърник. *** на Пеевски. А тия полицаи дето протестираха пред президентството са за административно порицание, кой им плаща Пеевски или народа заплатите. Като искат да напускат и да отиват в частния сектор.
153
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоест , обикновен депутат , се кара на Президент на държава от ЕС ? Някак не ми се връзва това .Съвсем друг е въпроса , че депутатския имунитет го пази от някави неща .Посолството дали ще го толерира да си разиграва коня , след като САЩ са го вкарали в Магнитски ?
152
3
 
2
 
! Отговори
Нотариуса преди 4 седмици
Не е удобно при Доган да ловят сафрид Мистър Кеш и Шиши.
151
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пеевски , звънни моля те на Доган , да отидем с приятелите на кея в Росенец , че днес излязъл сафрид . Бай Ахмет , разбран човек , ше ни пусне да ловим .
150
0
 
12
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 седмици
Президента да не ти е нотариус да ти се подписва на желанията. Направете си правителство от парламента и не занимавайте президента, ама не можете.
149
12
 
6
 
! Отговори
Пас преди 4 седмици
Мистър Кеш с кой играе, говори се че е заедно със Сокола и Валкъ.
148
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хората които са му дали в ръцете икономическите лостове , ще си ги вземат обратно .Той дори не осъзнава , че е само изпълнител .
147
10
 
4
 
! Отговори
ГОРИЦА ПРЕМИЕР! преди 4 седмици
ШИШИ Е МЪЖ, АМАН ОТ КАСТРАТИ!
146
6
 
2
 
! Отговори
Митю Очите преди 4 седмици
Шиши към Сокола от Росенец,Кажи къде са откраднатите 30 милиона от ББР.Сокола трае,гузен е.
145
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хвърля обвинения , без да предостави доказателства . Това е набеждаване и доколкото ми е известно подлежи на наказание според закона . Той е там благодарение на Доган , до преди 2 месеца , той самия беше от дерибеите . Няма начин , санкциониран по Магнитски да го оставят да е някакъв фактор изобщо в държавата .Помислете логично .
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Снощи по една руска тв даваха украински военопленник, който отначало каза, че го били мобилизирали и той не бил имал представа къде го пращат, въобще не искал и от сорта. След малко, казвайки му, че чрез смартфона си се е хвалил, че в Курска област "отива на сафари", осъзна, че ВСИЧКИ РАЗГОВОРИ СЕ ЗАПИСВАТ и каза: " сгрешил съм". Т.е. ако бълг. власти наистина имат СЪЮЗНИЦИ, чрез записи от телефоните могат да стигнат до истината. (Смартфоните се подслушват от САЩ, Китай и Русия)
143
0
 
10
 
! Отговори
мак преди 4 седмици
Няма спиране днескашното.бг подмазвачество към мистър магнитен ени-чарин нито неговата омраза и грачене по Радев. Същият е като банкянския преди време, всеки ден, все едно и също, с какви ли не имена е наричан Радев, а това бе език на омразата. Много ги цитирате такива изказвания, само на драгия читател му триете коментари.
142
0
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 седмици
Става все по-интересно! В стремежа си да оцелее Шиши вади кирливи ризи. Срещу президента нещо не му се получава няма за какво да се захване, но срещу ПП и ДБ там няма кой да го цака, защото им знае кирливите ризи.
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този започва да ми напомня за южнокорейския лидер. Ама помислете добре дали ще гласувате и за кого ще гласувате
140
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Браво Паржу! Кажи цялата истина за кеш-фигуранта и за наглеците шарлатани!