Делян Добрев пита разпадат ли се ПП-ДБ?

Той коментира критиките от страна на Ивайло Мирчев
Обновена: 21 авг 2024 14:19 | 21 авг 2024 14:19, Нели Христова
99
Делян Добрев пита разпадат ли се ПП-ДБ?
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ се разцепват? Ивайло Мирчев с яростна атака срещу Николай Денков и Асен Василев заради руския петрол (вижте в коментар)! Нарича ги слуги на Путин. Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Ето какво още пише той:

Припомням, че:

1. Денков тичаше с оставката в парламента при всеки опит да спрем руския петрол и плашеше, че дизелът и бензинът ще станат 4 лева и ще има криза за горива;

2. Преди това Асен Василев заплаши да блокира санкциите на ЕК срещу Русия, ако не ни дадат да продължим да си купуваме руски петрол;

3. Благодарение на ПП, България плати на Русия близо 6 милиарда долара за руски петрол;

4. След първия ден на войната, ПП увеличиха дела на руския петрол от 15 млн барела на година на 45 млн барела на година;

P.S. "Всяко съкращаване на сроковете за премахване на дерогацията повишава риска от покачване на цената на горивата". Николай Денков, 16.11.2023 г.

"Без дерогация за руския петрол за България, няма да подкрепим санкциите". Асен Василев, 8.05.2022 г.

"Над 4 лв. за литър гориво, ако падне дерогацията за "Лукойл", Венко Сабрутев, 24.10.2023

"Спиране на дерогацията преди 1 март 2024 г. ще повиши цените на горивата", Кирил Петков, 16.11.2023 г."

 

По-рано Ивайло Мирчев коментира цените на бензина и дизела, като написа:

"Бензин А-95 днес - 2.50 лв. А някои плашиха, че като забраним руския петрол в Лукойл и А-95 ще стане 4 лв. БГ слуги на Путин."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
ДЕЛЯНЧО, преди 3 седмици
МИСЛИ ЗА ТВОИТЕ ДЕЛА,СТИГА СИ ВРЯЛ НОСА В ЧУЖДИ-РЪСИШ ГЛУПОСТИ С ОГРОМЕН ДЕБИТ
92
3
 
3
 
! Отговори
До коментиращи! преди 3 седмици
Само чакате, какъвто и да е повод и се нахвърляте като хиени върху Борисов и ГЕРБ! Не се заблуждавайте, че това ви прави по-силни, напротив разкрива какъв див страх тресе наричащите себе си "добрите сили", които са част от проруското пространство в България!
91
2
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 3 седмици
България ще си стъпи на краката ако Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков ни освободят от присъствието си!
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бг ще дръпне напред, когато ББ и Пеевски се махнат.
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
да си гледа ГЕРБ, че който гроб копае, сам пада в него
88
4
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
Делянчо Кумгейта май е ва някакви "кристали". Неодекватен човек!
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не разбирам фиксацията на Делян Добрев единствено срещу ПП-ДБ?! Такава злоба, завист и комплексарщина го тресе горкия, особено към съгражданина му Асен Василев, направо е обсебен от него в манията си да го обижда и подронва авторитета му. Явно Делян Добрев има някакъв комплекс за малоценност, който се опитва да компенсира с агресия, обиди и клевети срещу по-умните и успелите от него. Методите му будят съжаление и отвращение към Делян Добрев, който е един неудачник, посредствен човечец и некадърник!
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!
85
4
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 3 седмици
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
83
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!
82
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
След като мутрата Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат.
80
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мафията ДПС-ГЕРБ гони младите българи от България! Децата искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...
79
3
 
5
 
! Отговори
Размисли преди 3 седмици
Бойко Борисов и кликата му ГЕРБ са като туморно образование за България!
78
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!
77
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене. Проклятието на България е Простия Боко Тиквата.
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които теглят България към дъното!
75
2
 
3
 
! Отговори
Цитат преди 3 седмици
"Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Българската държава беше заприличал на финансова пирамида при Борисов - теглеше заеми, за да плаща лихви по стари дългове и да връща борчовете си. Ето и фактите. За месец и половина във властта правителството с мандата на ГЕРБ и с подкрепата на РБ, ПФ и АБВ беше изтеглило или договорило 5,308 млрд. лв. нови държавни вътрешни и външни заеми. Заемите бяха любим спорт на премиера Борисов!