Юмрукът на Калин Стоянов бил неразбран, ще мисли за офертата на Пеевски

Многократно ми е искана оставката, но считам, че трябва да остана
Обновена: 21 авг 2024 11:20 | 21 авг 2024 11:20, Нели Христова
174
Юмрукът на Калин Стоянов бил неразбран, ще мисли за офертата на Пеевски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Многократно ми е искана оставката през последната година. Тук е редно да кажа, че в момента съм част от служебен кабинет като служебен вътрешен министър. За момента считам, че е редно да остана на поста, тъй като виждаве, че има всячески опити за овладяване на системата на МВР.

Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов пред медиите. Той коментира и вдигнатия си юмрук на протеста на полицаите, като категорично заяви: "Не съм имал предвид това, което хората си мислят".

"Като ръководител на силовото ведомство не бих тръгнал срещу нито една институция. Особено срещу президенството, което толкова много уважавам. Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на Радев преди години. Много пъти съм поздравявал полицаи с този жест", заяви министърът.

Той благодари на Пеевски за подкрепата му към МВР.

"Знам за поканата му за бъдещ проект, имам и други предложения. Не съм взел решение по този въпрос", допълни Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо няма да мисли, не му е дадено да мисли, ще се гушне при татенцето. Не е срамно хр. Иванов го е правил многократно, той е всеяден.
114
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само заради това че е е благодарил на Пеевски трябва да бъде изритан и пратен като патрул в Полски Тръмбеш.
113
3
 
23
 
! Отговори
коментар преди 3 седмици
Напротив Калинчо, всичко е кристално ясно и разбираемо! Разбрахме защо ДПС под ръководството на Пеевски успя да се добере до второто място, защо именно той е най-яростния ти защитник и защо пак той предлага ако те свалят като министър да станеш водач на негова листа. Само не разбрахме що продължаваш да се запъваш кат магаре на лед и се инатиш все едно ти си премиера и ти решаваш. Но като гледам и днес Главчев как други ги гони, а теб не....ще стане доста интересно накрая.
112
8
 
6
 
! Отговори
Червен фарс преди 3 седмици
Няма никакво значение кой русофил ще стане вътрешен министър, защото у нас след края на Украинската война всички врагове на Свободния свят ще бъдат пометени от политическата сцена. Иначе, измамникът Тръмп изобщо няма да се върне в Белия дом...
111
3
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 3 седмици
Всички протежета на Пеевски в канавката!
110
2
 
15
 
! Отговори
Бабата на Калинчо преди 3 седмици
Затова бабиното друг път, като си на жълтите павета не показвай юмруче, а снимка на Пеевски, за да не останеш неразбран.
109
2
 
15
 
! Отговори
Мутри, ВЪН! преди 3 седмици
Важно е защо полицаите правят политически протести, след като нямат право на това?? Още повече с вди гнат юмрук? Юмрукът означава бийте повече несъгласните с БОКО и ПЕЕВСКИ! Поне си призна, че изпълнява пиръченията на Пеевски! Ще работи за още по-фалшиви избори!
108
1
 
11
 
! Отговори
Рюхо преди 3 седмици
На тоз "служебен" министър това му е бащиния. Как можеш да го бутнеш, като той притежава това министерство. "Много пъти ми е искана оставката, но аз все още притежавам 51% от това частно дружество и смятам че трябва да си продължа да цицкам парички докато българия не изчезне от картата..." пък това дето показвал на хората не било юмрук а среден пръст ама ние нещо не сме го видяли като хората
107
2
 
16
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
Макар че всички се правят на неразбрали, калинчо дължи обяснение защо МВР спира сайтове. От това по-ясен знак, че е овладяно и точно от кого, здраве му кажи :)
106
2
 
10
 
! Отговори
Държава-мафия преди 3 седмици
Пеевски и Борисов вече са се разбрали кой ще е новия министър на МВР, остава само да информират озадачената публика през някое политическо прокси. Нищо не се оставя на случайността. А на Калинчо, както и на многото други калинки ще му намерят друг добре платен пост за благодарност.
105
2
 
16
 
! Отговори
Непозната преди 3 седмици
Чрез този човек Пеевски ръководи МВР. Не мога да повярвам, че до там се стигна в България. Най-големият престъпник да ръководи МВР.
104
2
 
19
 
! Отговори
инспектор Катани преди 3 седмици
Не сте ме разбрали правилно-без да звучи много нагло, но юмрука беше вдигнат за да покажа на всички, че искам да съм министър до дупка.
103
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисълта на калинчо тече със скорост 2 думи в минута. Забележете, две думи - пауза докато измисли други две.
102
3
 
1
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
До Анонимен 100 Че ако има такива доказателства, защо прокурор не е повдигнал обвинение :) Лъжат ви по най-елементарен начин.
101
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този поздрав се нарича - Хайл Шиши!
100
2
 
6
 
! Отговори
до 103 преди 3 седмици
Чакат да видят Тръмп ли ще е или Камала Харис. Разиграват театър, за да изместят датата за 5.11.2024.
99
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само така,Калине! Мачкай сектата на Киро и Радев!Няма да правят избори. Изборите се отлагали....Що? Щото Киро вика само с наше МВР ще правим избори. Как се отлагат избори? Кой отлага избори? Зеленски. Зеленски отложи изборите заради войната. България в извънредно положение ли е да отлагаме избори? Франция (смятай Макрон) обяви избори на 9 юни вечерта и за две седмици направи избори. Даже вече забравихме. 47 милионна Франция, при това с хартиени бюлетини, напечатаха ги за дни. А тука ще отлагат..
98
3
 
21
 
! Отговори
Дзивко преди 3 седмици
Ей тоя златен кадър бе, уж беше кандидат на всички, после всеки вика ваш е а то май само Пеевски си призна че е негов
97
2
 
14
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
Защо ли на на баш професионалиста и напълно неутрален политически калинчо му отправят политически предложения :):):) Уж бил фалшив онзи сайт, ама каза истината, по една случайност :):):) МВР-то е толкова овладяно, че не е имало и 5 минути, в които да не е политически използвано от 80 години насам. Пресен пример - спирането на сайта с политическа сатира срещу дебелян.
96
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПАЗЕТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ПАЧКИТЕ И ПУДЕЛИТЕ, ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ БЕЗ СЛЕДА, СЛЕД КАТО СЕ МАХНЕ КАЛИН!