Протест пред МВР, искат оставката на Калин Стоянов

Протестиращите блокираха ул. "6-ти септември"
21 авг 2024 19:28, Красимир Ангелов
78

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Представители на Гражданско движение “БОЕЦ” и граждани се събраха на протест пред сградата на МВР с искане за оставка на служебния вътрешен министър Калин Стоянов. Те блокираха ул. “6-ти септември” в София.

Протестът бе организиран, след като в понеделник президентът Румен Радев заяви, че няма да подпише указа за служебно правителство и изборите няма да са на 20 октомври. Причината беше отказът на кандидата за служебен премиер Горица Грънчарова–Кожарева да смени служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов в предложения от нея състав на служебно правителство.

Георги Георгиев от БОЕЦ каза, че протестът е шести поред през последната една година с искане за оставката на Калин Стоянов.

“Няма кой друг освен гражданите да защитим своите гласове и провеждането на честни избори”, каза Георгиев. По думите му Стоянов е една от “марионетките на Пеевски”. Според Георгиев вдигнатият юмрук на Стоянов пред президентството е знакът на Пеевски, че той владее държавата. (БГНЕС)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: протестКалин Стоянов
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
Пеевски не може да "владее" и себе си. Причините са "овладените" - доброволно индивиди навсякъде ,не само в институциите . Причина Пеевски да се мисли за "фактор" в България са неговите граждани и никой друг не е виновен за това ,че гражданите са себеподобни на Пеевски и продажници и позволяват такова управление Могат да убият и всички неудобни за тях хора ,но промяната е необратим процес ,колкото и да забавят хода и краят идва .
48
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кирчовците и денковците пак се опитват да по всякакъв начин да си докарат гласчета с ала бала с баща им Радев. Лошото е че има хора които им се връзват, много бързо забравиха записите и кеша на митници
47
10
 
4
 
! Отговори
Колкото повече преди 3 седмици
време минава,толкова по-интересно ми става!?!Този пич им разказва играта,случайно го видях тази пролет,на Цветница,за празника на града,беше със съпругата си под ръка,направиха ми добро впечатление-семпло,мирно,тихо,кротко,спокойно и културно!!!Само така,защото вместо вдигнат юмрук можеше да им покаже и нещо друго с ръка,например с.р.е.д.е.н пръст,което и прави сега?!?Нали така Господа,когато се бунтува "слугата",да му мислят покровителите къде е изходът или вратата!?!И никаква оставка!!!
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да остане за да продължи да тероризира мирното население? Вие наред ли сте?
45
2
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
магнитски ще държи стоянов до последно за да спечели неговото дпс сегае ред на гражданството да излезе на улицата тези хора нямат чест и достоинство
44
8
 
7
 
! Отговори
Тони преди 3 седмици
Мили хора всички казвате че искаме честни избори, тогава защо не разбирате че точно г-н Калин Стоянов е за честни избори. Моля ви прогледнете и разберете Калин Стоянов е единствения достоен и свестен министър, точно за туй ПП-ДБ искат да го махнат защото той им пречи да правят ала бала. Моля ви подкрепете Калин Стоянов защото той го заслужава. Ако се наложи и ние бг граждани ще излезем на протест в подкрепа на Калин Стоянов. Защото му вярваме.
43
3
 
10
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 3 седмици
Абе журналята, от кога на пет човека с плакати му се вика протест?
42
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хора без работа. Ще изкара за по 2 бири. Кой нормален ще цъфне да протестира на Орлов мост?
41
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много малко хора, бе! Кирил ще чупи бутилки цяла нощ.
40
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Утре може да им платят да протестират против гаранцията от 20000 лева на Живко Коцев пудела с пачките. А след дни да протестират да сложат Живко Коцев за министър на вътрешните работи.
39
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Що не отидат да протестират пред 62-те тоалетни на Бойко Рашков? Бойко Рашков Дамаджаната назначи Калин за шеф на ГДБОП 2021г. Що не отидат да протестират пред къщата на Киро? Киро Петков назначи Калин за министър на вътр.рабити 2023г. след като го интервюира за задната седалка с екс шефа на ДАНС Петров? Що не протестират пред президентството на Радев? Радев назначи Калин Стоянов за министър на Вътр.работи на служебното. Или сега давай компромати на килограм, да плюем който не го е назначил? Пфф
38
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не ни занимавайте с циркове.
37
15
 
18
 
! Отговори
Свободен българин преди 3 седмици
Аз пък не мога да разбера има ли нормални хора,които да подкрепят и харесват това,че този мафиот Пеевски е овладял цялата държава и си прави каквото си иска.Заедно с ортака си Борисов са заложили цялата страна и народа срещу своите интереси и оцеляване и държавата е в свободно падане.Вярно,че българите сме търпеливи до глупост,но това вече минава всички граници.
36
5
 
21
 
! Отговори
хахахаха преди 3 седмици
бе то снимките повече от протестиращите
35
17
 
12
 
! Отговори
Агенция шушу-мушу преди 3 седмици
По кафенетата около жълтите павета в София е плъзнала мълвата ,че Пеевски държи Калин Стоянов с гeй-компромати. Калин Стоянов знае ,че ако мълвата плъзне няма да има бъдеще в МВР и е в пълно подчинение на политикът от ДПС. Пеевски пък знае ,че няма как да намери друг толкова удобен вътрешен министър и го брани с всички средства знаейки ,че времето му изтича съобщава бг компас ком.
34
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия ли са ви гражданското общество? Немат търпение да им мине цирка и да си вземат 50-те лева... Напълно заслужено - всеки е в кадър, в кадър с другарче, в кадър с картон... Г. ус!
33
11
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 3 седмици
В същото време 2 млн ще останат без автомобили, но никой не протестира! Това са платени протести! Не разбирам защо някой слага минуси!
32
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега имате медии, интернет, социални мрежи и не можете даже един протест да направите. Некадърници. Ние когато сваляхме режима на Тодор Живков без телефони, без медии, без фейсбуци, Вайбър, майбър, се събрахме 6000 за 2 часа. Вие за нищо не ставате. Чак ме е срам от вас. Язък за България. Чакате да ви платят,че да протестирате. Питат ги за какво протестират, те не знаят.
31
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гражданското общество спи,затова са малко.Трябва някой да го събуди.
30
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много малко хора на този протест бе, има-няма 50 човека...