ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
2
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 седмици
Психопатите от пплгдб+ са може би най- безмозъчните същества появявали се в политическия ни елит за последните 140 години ;)
256
3
 
8
 
! Отговори
По закон преди 3 седмици
Педофилията е наказаума и се носи наказателна отговорност. Даже, в МВР има цял отдел с такава насоченост, а сега защо тези от списъка са още на свобода? Защо по медиите се дава изява на тези, които вървят срещу природятя. Таже има и такива технически термини : мъжко- женско. Сега как ще кръщават сглобките в техническите училища : джендър с джендър= 0 производство!
255
18
 
3
 
! Отговори
Списъка на Шиндлер преди 3 седмици
Проучване : Бихте ли гласували за пп. Моля гласувайте. Да + .Не -
254
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Той не смее да си признае колко деца има. Чуждите на грндр цветности ще учи
253
1
 
13
 
! Отговори
ГОСТ преди 3 седмици
И кой ги преследва, те сами са се писали в тези списъци с цел подкрепа на ЛГБТИ. списъците не са тайни(а може и да са и да искат да създават тайно общество). Не може да се вписваш в публичен списък и после да се оплакваш защо е публикуван.
252
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не трябва да оставаме безучастни! Днес ще преследват тях, утри други, след това ще дойде и моят ред.Да се вдигнем срещу фашизирането!
251
1
 
12
 
! Отговори
Лена с мустака преди 3 седмици
Най - важно за нас от плгбтпд+ са:1. лгбеггфйй+ пропагандата нагледно по възможност и с рекламна цел от детските градини .2 Да няма регистър на п едофилите. 3. Да търсим как да си нагласим изборите, защото реално кой ще гласува за нас ?
250
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Заради ПП,ДБ,Радев , които изнасилват държавата и демокрацията 3 години вече, Копейкин влезе във властта.
249
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП,ДБ/Радев, са проклятието на България! Всички проблеми в държавата произтичат от тях, три години застой. Да попитаме кривата уста и правоъгълната глава, който пелтечи глупости и небивалици, реди шиндлерови списъци Киро просто, как може, при ПП ДБ, комунистическият следовател и алкохолик, инквизитор на некомунисти и трафикант Рашков, да бъде министър на МВР, а Калин Стоянов, който работи добре, да не може. Ай сиктир!
248
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Радев и неговите шарлатани хвърлиха държавата в дълбока криза, вече 3 години, а те за ЛДБ популацията си говорят. България има много по-голям проблем от спорния закон в училище.
247
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да попитаме кривата уста и правоъгълната глава, който пелтечи глупости и небивалици, реди шиндлерови списъци Киро просто, как може комунистическият следовател и алкохолик, инквизитор на некомунисти и трафикант Рашков, да бъде министър на МВР, а Калин Стоянов, който работи добре, да не може. Ай сиктир!
246
2
 
8
 
! Отговори
Родител преди 3 седмици
Тези едва ли са 800 души, но и 8 000 да са всички родители ще им се противопоставим на опитите им да индоктринират и малтретират децата ни в училище!!!
245
0
 
12
 
! Отговори
Идеалист преди 3 седмици
От 40 минути водещата Великова в "Хоризонт" приканва разни активисти от НПО-та да защитават джендър пропагандата в училищата. Изместват същността на закона от забрана на ЛГБТ нарочната пропаганда към отношения на заплахи и терор в училищата. Все си мисля, че се касае за застрашаване на неправомерните доходи на учители занимаващи се нетрадиционна сексуална пропаганда. Както е забранена нацистката пропаганда, така се забранява и Джендър пропагандата. Без античовешки идеологии!
244
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не залитайте към обратните,че ще загубите избирателите си.Не може да угодите на всички.
243
3
 
15
 
! Отговори
Евроджендарията преди 3 седмици
Е бясна, че извращаването на децата и дегенеративното им поведение са забранени със закон. Лобито на извратеността, която цели да унищожи традициите, културата и обществото и да заличи националната държава ще се мъчи всячески да противостои на този закон, защото опитите за извращения в училище ще се наказват. ЕС веднага се задейства алармиран не от кой да е а от Рада дълбоката, отявлен де -ге не* рс т и извра те няк. Тези из Ча д Ия нямат място при децата.
242
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами като няма пропаганда- Ок тогава какво ви пречи закона?! На Олимпиадата, обаче, имаше на откриването и значи явлението го има и е опасно за децата! Още я няма пропагандата, но с малко грантове и кирчови списъци на Шиндлер /уникалният *** Кирчо/ ще дойде!
241
4
 
14
 
! Отговори
Кънчо преди 3 седмици
Държавата да не влизала в доммовете и да не определяла какво е традиция..аллллоууу полу.'***,кажи ми на кой държавата му свети в леглото и гледа с кого с ляга, а г'риндър?Обаче виж училищата са ДЪРЖАВНИ и те трябва да следват методологията и задедения курс от МОН.Именно държавните училища трябва да учат на традиция децата,за да има после общество с ясна идентичност..но това целите вие-да изтриете националната идентичност и традиция и да я подмените с привнесена джендър идеология. няма да стане
240
7
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Според Киро ако не е вътрешен министър Дамаджаната, изборите са купени?!? :))))))))))
239
4
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
ППДБ умре като БСП :))))))))))))))))))))))))))
238
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези ако продължават така ще бъдат следващата "Воля",което ще е и напълно заслужено с оглед на глупостите ,които говорят и творят.