ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Досега гласувах за ППДБ най-вече заради ДСБ,която се води консервативна партия.Даже убеждавах и близките ми да гласуват за тях.Вече изгубиха 10 гласа.После да не се чудят ако имат под 10 процента на изборите.
236
8
 
6
 
! Отговори
Сега преди 3 седмици
Гледаме тук пак надделява насилието,само това ли можете? Спрете се ,стига насилие малко или много всеки сам решава как да си живее живота ,а дали на някой това не му харесва това си е негов проблем но насилието го забравете нищо не постигате
235
7
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Какво ревете из форума бе, про'с'таци неграмотни? 85% от ВАС гладуват за тези европейски ценности.
234
5
 
17
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Важното е ПП да бъдат разследвани и съдени.
233
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трябва да учим децата си че могат да си избират пола ли Кириле,след като Бог го определил.Айде малко по сериозно.Закона е един малкото добри закони приеман в последната декада .
232
2
 
6
 
! Отговори
007 преди 3 седмици
Утре може да си ти.
231
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро вика, че закона бил за несъществуващ проблем, но щял да съдаде огромен такъв ... Аз па казвам, че няма да съдаде нищо лошо, защото на тея, като не им е властта в ръчичките, го играят на жертва, ама сега, защото и това не могат да направят, го играят на "потенциална жертва". ЦИРК! Фашизъм ги гони вече. А вашата власт какво беше? Денков не сдава властта, ти си управляваше авторитарно, върпеки че беше в коалициа с три други политически партии!
230
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А може и депутати да се преследват.
229
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нема и 3 процента да виде на изборите...
228
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не Съм Видял някой, да хони и да бъхтее учители зарад това. Кой ги преследва? Какви глупости говори Кирил? Още пази ли го НСО? Или поне сам човел ли е? Кой беше адресът му отново?
227
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ооо я не завършвайте заглавието с точко точки! Това е толкова грубо!
226
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
да има някой късмета тайно и подмолно да обработва внучката ми в училище да си махне панделките и красивите рокли и да се прави на момче,защото Сорос така иска,ще го смеля на минутата да знаете.
225
2
 
12
 
! Отговори
арт инсталация преди 3 седмици
Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?
224
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.
223
1
 
18
 
! Отговори
Търпим, но и бием преди 3 седмици
Навират ни в очите извратените си ценности. Търпим. Но почнат ли да зомбират и децата. Бием!
222
1
 
11
 
! Отговори
Очите на кокорчо преди 3 седмици
Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени? Защото го работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. После защо ПП били хо-м-о пропагандатори.
221
9
 
1
 
! Отговори
Най добре е преди 3 седмици
Църквата на баба Гуси и руските сатанисти и ченгета да провеждат вероучение.Самата дума звучи малоумно.
220
0
 
3
 
! Отговори
Дай преди 3 седмици
Боже други ден да са политици
219
4
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 3 седмици
Попринцип харесвам Хитлер като политик но съм демократ и уж живеем в демокрация а при демокрацията тези учители имат право да се изразят мнението и да се подпишат под каквото искат без да ги вкарват в комунистически списъци тип кои да вкарат в Белене че разказвал вицове за бай Тошо.Дали са прави дали не са това е отделен въпрос обаче дали имат право да са несъгласни с някакъв закон който според тях не е правилен имат право да!
218
1
 
8
 
! Отговори
Наркоманията в БГ преди 3 седмици
Е на много високи нива!И вие сте виновни за това като и държавата също е виновна!