Ще смени ли Главчев Калин Стоянов? Ще видите в понеделник дали ще има промени

Служебният премиер щял да предприеме действия за успокояване на политическата обстановка
Обновена: 22 авг 2024 14:15 | 22 авг 2024 13:33, Нели Христова
180
Ще смени ли Главчев Калин Стоянов? Ще видите в понеделник дали ще има промени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ще видите в понеделник дали ще има промени в проектокабинета, който ще предам на президента. Така Димитър Главчев отговори на въпрос дали ще смени Калин Стоянов след като му бе връчен мандата да състави служебно правителство.

"Следя какво се случва в обществото и ще предприема действия с цел успокояване на политическата обстановка", каза още той.

Още по темата
По-рано днес президентът връчи на Главчев за втори път мандат да състави служебен кабинет. Той има срок до понеделник – 26 август да избере министри за служебното си правителство. Ако Главчев успее до тази дата да представи проектокабинет, то изборите ще са на 27 октомври.

По-рано Главчев заяви, че няма от какво да се срамува от правителството, на което досега е премиер.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Запазихме пътя на България, свързан с Европа, организирахме добре изборите. Много горещ привърженик съм да има редовни правителства. Спекулации за политически зависимости могат да се правят, но те са въпрос на политическа агитация. Институциите трябва да си взаимодействат и да работят за гражданите. Всичко, което вършихме досега, да го вършим по-добре", каза Димитър Главчев.

"Основната ми задача е да се свали политическото напрежение, което е доста високо“, подчерта Главчев и добави, че в понеделник представи на Радев състав на служебен кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По - вероятно е без Стояновна изборите ппдб да направят още по - лош резултат.За тях Стоянов е сламка.Хващат се за нея като последна надежда, че не са си виновни за състоянието.
13
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
От служебното правителство ние искаме подготовка за изборите - изчистване на списъците от "мъртви души", спиране на изборния туризъм и непозволяване на купуването на гласове. Все неща, които МВР може да направи, но не иска, когато професионалисти, като калинката го командват :)
12
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Единствено Бойко Рашков успя да СПРЕ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, при Калин Стоянов то ръзцфтя!!!При Демерджиев беше средна работа!
11
5
 
2
 
! Отговори
ДС схемата преди 3 седмици
Калин Стоянов беше само ПРЕТЕКСТА, за да си остане Главчев, чрез който Радев да си управлява. Помните ли че СЪЩИЯ етюд изиграха ГЕРБ и ППДБ, за да дадат властта на Радев: уж имали "спорна фигура" и заради това не можели да се разберат за продължаването на ротацията. Дръжавна сигурност ви върти един и същ номер като само подеменя имената на "спорните", но неизменно винаги властта се връща в руския чорап Радев.
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Присъединете се към новата революционна комунистическа партия. Да поведем заедно България по пътя на комунизма.
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ППДБ обичат фиксациите.То не бе Гешев и чудо, а сега е Калин С.Беше Борисовата държава, а сега модела Пеевски.
8
0
 
8
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Ще видим в понеделник...след яки посещения на АП :) Както видяхме в понеделник и заканите на бившия главен прокурор за големи разкрития :)
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ай стия па и вие бе да ни " изненадвате " с таквия гатанки , Буци нали вече му го разпорени на Главчото , това той следва само надлежно да изпълни .
6
3
 
2
 
! Отговори
Фен съм кай на преди 3 седмици
редовните правителства :D
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ако е разумен,да,да го сменя.
4
4
 
3
 
! Отговори
Главчев завинаги преди 3 седмици
Помните ли с кой замени Главчев Борисов преди години за шеф на НС.Днес Борисов изисквал от Главчев да сменял Калин Стоянов.С кого, бе Борисов, с Караянчева ли пак?Щото тогава Главчев бил обидил Корнелия Нинова, а днес Калин Стоянов не си поплювал с Радев.А помните ли за какво беше бунта срещу Борисов, че все той сам вземал решенията.Е хубаво се докарахте ППДБ, сега пак искате от същия да кажел на Главчев да смянял Калин С.
3
5
 
4
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
А ако го смени, следете кой наскоро е излязъл от АП :) Личността се сменя, линията не. Изборите пак ще бъдат фалшифицирани. Ще се вкара една нова формация с 5% и ще има няколко от по-старите с по 1,2,3% Това е идеята на изборите-да се фалшифицира колкото е необходимо, за да не се промени евроатлантическата линия. Затова следете кой влиза и излиза от АП!
2
3
 
1
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
Не, разбира се. :) Нямат друг явно. :) Свършиха им верните :)
1
5
 
5
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Няма да го смени. А Главчев не е ли противоконституционен премиер? В поправките пише съвсем друго.