Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите

Притеснявали се за живота му
30 авг 2024 06:48, Александър Попов
215
Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите
Снимка: БГНЕС

Късно снощи пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец" започнаха да се събират негови привърженици и активисти на партията.

Това се случва, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в Росенец, разпространи съобщение до медиите, че Ахмед Доган прибивава без основание в тях и следва да ги напусне.

Пред сараите на Доган останаха да дежурят и полицаи, които да се грижат да не се стигне до напрежение.

Още по темата
"Събрали сме се от цяла България. Притесняваме се за живота на д-р Ахмед Доган. Това, което наблюдаваме жилището на Ахмед Доган в кв. „Бояна“ – нахлули са между 5 и 10 души, които не знаме какво са внесли там и какво ще изфабрикуват. Ахмед Доган е тук в „Росенец“. Такива действия тук няма. Искаме да попитаме Данаил Папазов – кой му е оказвал натиск? Кой е отишъл при него с нотариус?", каза народният представител от ДПС Севим Али.

Вчера охранители влязоха в имота в столичния квартал "Бояна" и са извеждали хора.

Намираме се пред жилището, което се обитава от д-р Ахмед Доган от 20 години насам. Получихме сигнал от служителите, които работят в жилището, в тази сграда, че група от пет до десет души, неизвестни никому, с един документ, идват и ги извеждат от сградата, каза във видео Тимур Халилов от ДПС.

По-рано бизнесменът и бивш министър Данаил Папазов заяви, че Ахмед Доган не е собственик и няма договорни отношения да ползва сградите в Бояна и в Росенец. И трябвало да ги освободи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: Ахмед ДоганРосенец
Още от Политика
Свиленски: Нинова има вина, че търпя предатели
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
6
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
И рече Сун Дзъ в Изкуството на войната: Ако имаш възможността да сбъркаш един враг с друг враг това е за предпочитане от това да се биеш и с двата!
150
0
 
3
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
То Пеевски е онова Т101 първоначално пратено да убие Джон Конър обаче виж по-новия модел T1000 как му показа да си знае мястото!
149
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези кога ще напуснат чуждия имот?
148
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каква поредна футболна драма, драги зрители! Единият клан на мафията срещу другия...
147
0
 
10
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
Само като чуя думите "почетният председател на ДъПъСъ" и знам, че това всъщност е един от най-отявлените и скрити врагове на България, който през последните 30 години е на всяко гърне мерудия и навсякъде е бръкнал административно по малко, колко да обърне големите каруци ми идва да хващам РПГ - ръчния противотанков гранатомет с цял колан патрондаш като в Терминатор 2 и да му покажа на това Т1000 какво правеше баща му и защо ДС му пръснаха тиквата!
146
0
 
9
 
! Отговори
кви са тия преди 2 седмици
доган ,пеевски да не са некви принцове на България я властите да се вземат в ръце на момента и да изчистат тая пасмина ,да не стане така че народа да се вдигне и да почисти
145
0
 
5
 
! Отговори
Баба Гица преди 2 седмици
По долнопробно представлени на стъпало...........курвенско - няма!!!До вчера бяха и двамата в един бардак и двамата председатели на дпс и си бъркаха по дупките,а днес ..............Воюват и си спретват курв............изпълнения!!!Евала,машала но почететния председател и на еничара!!!
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 152, по-добре късно, отколкото никога
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 123...не гледай върха на айсберга..попитай се защо чак след 20 год.Папазов се изказва по този казус...СЛЕД 20 ГОДИНИ...ти се кефиш че имота не е на Доган...
142
0
 
8
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
Почетният предсъдател на ДъПъСъ си мисли, че не Европа не знае за неговият административен тероризъм!
141
0
 
10
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 седмици
Най-добрият вариант е ДПС да не участва в изборите. Доган и Пеевски са двете страни на една и съща монета. Единият бил откраднал 30 милиона, но другият открадна 500 милиона от КТБ. Единият бил честен бизнесмен с обръчи от фирми, а другият честен бизнесмен санкциониран по закона Магнитски.
140
0
 
8
 
! Отговори
НК чл. 326 преди 2 седмици
Който подава фалшив сигнал за беда и тревога - до две години. Ако има значителни щети - до 5...... Ауууу, тия всеки час все повече се омазват.
139
0
 
6
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
Това сега не знам дали ще можете да го прочете с акцента на Карадайъ : "Почетният председател да дъпъсъ е тежко разтревожен, че целътъ свинщинааа лъсна на Европрокуратура , която прави разни блъфове, че търси нещо, а всъщност търси другото. Почетният предсъдател на дъпъсъ явно е забравил за терористичните си корени още от баща си и ония влакови атентати! Той също така разбира че ДъПъСъ и изтича времето, защото в цялата държава не остана откъде да съ краде и мародерства"
138
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доганчо е само почетен, нема думата пред Шиши вече, но нали е много "умен и интелигентен" селското тарикатче, дето е рядко да чуеш нещо философско от негова страна... хахахахахах :)))
137
0
 
14
 
! Отговори
свобода за гълъба преди 2 седмици
Негласуването, ниският вот и неизбиране на редовно правителство почна да си дава отражение! Всички влязоха в една спирала от която трудно има излизане и никой няма полезен ход. Почна самоизяждането. Видя се със "сглобката", видя се с "Величие", сега се вижда с ДПС и БСП. Всички са мега алчни.
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това там, нали беше незаконно, какво бранят, закононарушите ли?
135
1
 
8
 
! Отговори
Анализ преди 2 седмици
Толупа е с агент Сава и Мистър Кеш.С Шиши той много внимава защото е най верния човек на Козяк.Сокола,Зелените Чорапи и Толупа в момента са заедно.Скоро и Валкъ ще бъде оневинен.Канадеца и Кокора имат подкрепата на Козяк защото са техни хора.Всички са в процес на изчакване.Всичко зависи от Сащ и докъде ще стигнат руснаците.
134
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този имот в Росенец, предвид местоположението, би трябвало да е държавна собственост и да е предоставен на ДПС като централа / резиденция, според приет закон. Как така е частна собственост?!
133
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добите новини са, че определено бележим невероятен растеж в политическото развитие. Имам предвид как напук на десетилетия неприязън към Доган, Пpacю е толкова, ама тоооооооооолкова по зле, че прави Доган да изглежда почти разумния избор. Кажете си мнението хора, + сараите си остават но сланината си отива, или - сараите се връщат и отиват при новия ни министър председател, в сравнение с който дори и Боко Селски изглежда като безобиден фитнес модел?
132
1
 
5
 
! Отговори
Смех... преди 2 седмици
СОЦ-СХЕМИТЕ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ИНЖИНЕРСТВО НА ДС/ БКП----- БАВНО НО СИГУРНО УМИРАТ,,, ЕДНА СЛЕД ДРУГА---- ДПС, БСП, ВЕЛИЧИЕ, ...ред е и на ЧАЛГАТА...ХАХАХА