Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите

Притеснявали се за живота му
30 авг 2024 06:48, Александър Попов
215
Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите
Снимка: БГНЕС

Късно снощи пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец" започнаха да се събират негови привърженици и активисти на партията.

Това се случва, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в Росенец, разпространи съобщение до медиите, че Ахмед Доган прибивава без основание в тях и следва да ги напусне.

Пред сараите на Доган останаха да дежурят и полицаи, които да се грижат да не се стигне до напрежение.

Още по темата
"Събрали сме се от цяла България. Притесняваме се за живота на д-р Ахмед Доган. Това, което наблюдаваме жилището на Ахмед Доган в кв. „Бояна“ – нахлули са между 5 и 10 души, които не знаме какво са внесли там и какво ще изфабрикуват. Ахмед Доган е тук в „Росенец“. Такива действия тук няма. Искаме да попитаме Данаил Папазов – кой му е оказвал натиск? Кой е отишъл при него с нотариус?", каза народният представител от ДПС Севим Али.

Вчера охранители влязоха в имота в столичния квартал "Бояна" и са извеждали хора.

Намираме се пред жилището, което се обитава от д-р Ахмед Доган от 20 години насам. Получихме сигнал от служителите, които работят в жилището, в тази сграда, че група от пет до десет души, неизвестни никому, с един документ, идват и ги извеждат от сградата, каза във видео Тимур Халилов от ДПС.

По-рано бизнесменът и бивш министър Данаил Папазов заяви, че Ахмед Доган не е собственик и няма договорни отношения да ползва сградите в Бояна и в Росенец. И трябвало да ги освободи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: Ахмед ДоганРосенец
Още от Политика
Свиленски: Нинова има вина, че търпя предатели
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гледаме филма с великия Т. Колев Господин за 1 ден!
130
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган Великий с 2 сарая се оказа , че всъщност е бездомник! Типично за бг политик!
129
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
DMS Дом за Соппола
128
0
 
4
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
Тоя хора са друга порода хора, не като порно инвеститорите ви ... Те могат да го превърнат тоя град в бижу с работа за местните, но това върви с цена и цената е : никви курвенскиии номера, никва корупция, закона до буквата и по етика и по изпълнителна власт. Това е цена, която всеки мислещ за града си, за държавата си и за населението си управник би платил на драго сърце! Но не и такива жалки дребнави корумпирани финансово и икономически неграмотни и необразовани селяндуури...
127
0
 
18
 
! Отговори
МИТ преди 2 седмици
ТОЯ ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР СЕ ОКАЗА РОМСКИ ЦЪР ВУЛ, КАКЪВТО ВСЪЩНОСТ СИ БЕШЕ, НО ЧРЕЗ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ ПОДДЪРЖАШЕ МИТА КОЛКО Е ЗНАЧИМ!
126
0
 
15
 
! Отговори
Чисти турци-чиста... преди 2 седмици
--- следващия им ход ще е заплашване етническия мир на страната ! Тях погне ли ги закона плашат със истинската им родина на която служат !
125
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Цимент Доган е толкова умен, че приказва като пиян цъ р в ул от некое село, да не говорим какъв е "философ" и дисидент, ама те от ДС са все такива интелигентни... :)))
124
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А МЕЖДУВРЕМЕННО В ПЛЕВЕН И ЛОВЕЧ НЯМА ВОДА! И ОТКЛОНЯВАМЕ ВНИМАНИЕТО. СТОЙТЕ БЕЗ ВОДА, ПА ГЛЕЙТЕ СЕИРА НА ДОГАН В ЗАМЯНА.... ТОВА НЕ НИ ГРЕЕ, ДРУГАРИ МИ СИРКИ!
123
2
 
2
 
! Отговори
Сияйна зора преди 2 седмици
Политически поръчки не от вчера.Има и мокри такива,като с Трактора.Нещата ще стават все по зле за българите.Чалгата с Иху,хахо ще свърши.
122
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 131, що да сме жалки, това в страната ни засяга пряко, особено с турчеещи се ци гани, доган е роден в Пчеларово, Добричка област, идете да видите има ли турци там
121
1
 
24
 
! Отговори
запознат преди 2 седмици
Единствената цел на ДПС е да краде - като краде най вече от турците.Сега се скараха за кокъла - този път ще има изненади турците няма да гласуват за ДПС - защото прекалено ясно се видя: Доган открадна 30милиона от кредита Ибрямов е доказан крадец на ДДС Чакъров е отклонил милиони от поръчките - изобщо това е сбирщина на крадци никакви ценности няма тук.Какви права какви свободи? Всички са корумпирани до мозъка на костите си
120
0
 
6
 
! Отговори
Чисти турци-чиста... преди 2 седмици
...етническа партия ! Докато Пеевски и Цонев бяха там за гъонсурат уж вижте има и българи сега вече и тоя номер не върви ! Ако Пеевски( оперса ) сокола от ДС Еваалаа !
119
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
и този все го докторясват като желю желев, нещата се повтарят, навремето пак се събраха, предимно от родопските села, а полицията беше на тяхна страна , в Бояна е по-трудно, в София турци няма, а Бояна никак
118
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Група от турци, която си заминава, момчето им разби партията отвътре, ще им вземе логото и на следващите избори просто няма да минат чертата. Етническия мир е измислица, България няма нужда от тези и партията им, това са кръвопийци. Те знаят че си отиват, за това е и целия вой и рев на заклано.
117
0
 
10
 
! Отговори
Пуделът е объркан преди 2 седмици
И как ще го защитят,ако съдебен изпълнител поиска съдействието на полицията?
116
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Явно войната в Украйна не върви по опорките и българските журналисти се заеха с вътрешнопартийните проблеми на ДПС. Повярвайте има много интересни международни процеси, които обаче ви е супер трудно да асимилирате и анализирате и затова се задоволяваме с информация за Доган и Пеевски. Светът се тресе, но е по-лесно да си говорим за Доган и Пеевски.. Колко сме жалки!
115
4
 
4
 
! Отговори
Пеньо Бомбето преди 2 седмици
От Козяк ще решат кой кого.Нищо не се е променило от 1989г.Преди КПСС вземаха решенията за България,сега от американския господар.
114
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Д.Папазов като собственик на имота може да спре тока и водата. Да стоят на свещи и да се къпят с морска вода. Сами ще се разбягат от чуждата собственост.
113
0
 
16
 
! Отговори
Чисти турци-чиста... преди 2 седмици
.... етническа партия ! От какви права и свободи имат нужда турците живеещи във България които са по=различни от на българите че имат чисто турска противо конституционна етническа партия ,кой ги заплашва тях ,събитията със имената са миноло във друг строй !!! Тук е ЕС законите ни са съгласувани със ЕС законите -- това е организация която плаши българите защото никой не знае за кого работят и няма ли да пойскат автономия или нещо друго ? И каква организация е това във нея отгоре да има един бей !
112
1
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
Сега ще ти обясня правилната логика дето я имат в европейските държави: Valve Corporation имат стажант на наша територия. Мали к'во да направим да си внесат малко от бизнеса при нас! Те затова сте селяндууирии .....