Главчев: От партиите зависи колко хора ще гласуват

Ресорите в ЕК още не са разпределени
30 авг 2024 10:52, Нели Христова
8
Главчев: От партиите зависи колко хора ще гласуват
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

На изключително високо равнище са всички кандидати. Благодаря на партиите, които се отнесоха изключително сериозно. Всякакви спекулации, че има разпределени ресори, са абсолютно несъстоятелни.

Това каза в началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Димитър Главчев.

Срокът за подаване на кандидатурите е до днес. Разпределението на ресорите става на съвет. Това, че сме се забавили, е несъстоятелно. Аз смятам, че добре постъпихме, че попитахме партиите, каза той.

За разлика от последните заседания, на които не знаехме дали ще са последни, тук знаем, че не е първо, обърна се към министрите Главчев.

Ще продължим да си вършим работата така, както я вършехме преди. Гарантирам, че ще бъдем равноотделечени от всички политически сили, подчерта той.

Основният ни приоритет е грижата за добрия начин на живот на българските граждани. Ако има честни и прозрачни избори, те ще гласуват повече. Но то зависи и от политическите послания, които им се представят, допълни премиерът.

Министърът на иновациите Росен Карадимов ще бъде координатор на изборите, обяви още Главчев.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Политика
Татяна Дончева: Уставът на БСП крие рискове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
ххАХАХАХАХА преди 2 седмици
няма оттърване. последният дкмс лидер е министър, след тоооолкова години. как не се наядоха, как не се налАпаха. пак са тук, пак са същите, винаги готови. мнооого сме зле.
7
0
 
2
 
! Отговори
Да попитам: преди 2 седмици
Брей,откога "добрият начин на живот на БЪЛГАРСКИТЕ Граждани" стана приоритет на продажните управници?! Довчера приоритет на всичките им беше фашистката укра,или си мислят,че сме забравили?! Предизборно демагозите се опитват отново да ловят канарчета! И за какви партийни послания говори този,той не е ли зацепил,че никой не вярва на лъжливите,корумпирани,крадливи предателски партии,които съсипаха държавата и народа ни! С малки изключения всички са за б**К*У*ка! Мислете с главите си като гласувате!
6
0
 
4
 
! Отговори
тиквафчеф преди 2 седмици
От заблудените поклонници зависи колко хора ще гласуват пак за същите хубавци доказали безхаберие, некадърност, допринасящи винаги бг да са най бедни най болнави най измиращи в европа според статистиките
5
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
кандидатите за ек не стават не са специалисти а политически назначенияхората за това са отвратени и не гласуват защото това което е на сергията е бракнегодно развалено докато не се променят листите с депутатите няма да гласуваме
4
3
 
0
 
! Отговори
Посолството преди 2 седмици
Хахахахахаха, да бе да...
3
1
 
4
 
! Отговори
заблуден преди 2 седмици
от партиите Главчев вече нищо не зависи! защо? и ти много добре знаеш, щото си в уйдурмата! всичко вече зависи от хората, от умните и разсъдливите, не от твърдите на твърдите ядра на зомбираните!
2
1
 
6
 
! Отговори
А дано... преди 2 седмици
...на тези избори избирателната активност да е 20 %, 10 от които да са не подкрепям никого...
1
0
 
8
 
! Отговори
Главчо преди 2 седмици
Мача е купен!