Сигнали на 112: Сигурността на Ахмед Доган е застрашена

Самият той е в Росенец
Обновена: 30 авг 2024 09:16 | 30 авг 2024 09:02, Александър Попов
202
Сигнали на 112: Сигурността на Ахмед Доган е застрашена
Снимка: БГНЕС

Сигурносттта на Ахмед Доган е застрашена. Два сигнала с подобно твърдение са били подадени на спешния телефон 112, съобщава Нова тв. МВР е направило проверка и е установено е, че става въпрос за гражданско-правен казус и случаят е предаден на прокуратурата.

Привърженици на почетния председател на ДПС прекараха нощта пред резиденцията в столичния квартал „Бояна”, която е обитавана от него през последните години. Те твърдят, че представители на охранителна фирма са изкарвали хора, които от години работят в сградата.

Още по темата
Самият Ахмед Доган не беше сградата.

До ситуацията се стигна, след като вчера бившият съдружник на Ахмед Доган - Данаил Папазов, поиска той да напусне имотите в „Бояна” и край Росенец.

Поддръжници на Доган се събраха в четвъртък вечерта и пред резиденцията в Росенец, където се намира в момента почетният председател на ДПС. Те настояха за намеса на държавата, както и да стане ясно името на нотариуса, при който бившият съдружник на Доган е извадил документи, с които сега настоявал за освобождаване на двата имота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: Ахмед Доган
Още от ЕС
Не можем да гадаем отсега какво ще се случи с номинираните за комисари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно Украйна вече не ви е актуална и захапахте износената черга-Доган. Все нещо трябва да се предъвква. Нима Посолството не може да измисли нещо ново по адрес на Путин? А да ви светна, че САЩ изнасят от Укра биолабораториите на Хънтър Байдън. Готви се нещо ново, но какво ли.
179
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
пазете турчина, да не му падне чалмата!
178
0
 
3
 
! Отговори
... преди 1 седмица
ахмед доган е един от последните шпиони и рецидивисти обучени от бившата Държавна сигурност! Има си и досие даже! В наюалото на демокрацията с помощтта на други агенти и генерали от ДС успя да направи партия дпс която партия дори сега продължава да ЛЪЖЕ и *** населението на България което се определя с турски етнически корени! Реално дори ахмед доган и дпс КРАДЕ от тези хора! Това е истината за дпс и ахмед доган!!!
177
0
 
10
 
! Отговори
Новинар преди 2 седмици
Срамна протурска пропаганда водят националните телевизии, радио, блогове, интернет....! Осъзнайте се !!! Тези турски мекерета ( ДПС ) са били агенти на Държавна сигурност и са подслушвали и предавали на органите всеки инакомислещ !!! Това е извънконституционна партийка , която е като пиявица в слабините на държавата ! Защо занимавате народа с долните мераци за власт на тези нескопосници ???
176
1
 
6
 
! Отговори
Неверно! преди 2 седмици
Сигурността на руският шпионин Ахмед Доган ще бъде застрашена едва след първото заседание на Военния трибунал, предвождан от военния юрист Николай Ненчев.
175
0
 
14
 
! Отговори
яд преди 2 седмици
Всичката полиция да пази доган,а ние *** ще работим за 1000 лева в провинцията и ще им плащаме осигуровките !
174
0
 
5
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
Какво ли ги интересува от 112 физическото и психическото състояние на дохтур охмет джолан :). Да му викнат на частно проктолог да го закърпи и няколко седмици никакви "специални" събирания по сараи, хамами etc. :).
173
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като нищо,нали се сещате ,че шиши с шефа си от Дубай са готови на всичко.
172
2
 
8
 
! Отговори
Смех преди 2 седмици
ако ще да го изядат жив, кво ни бърка нас това? Барабар и Пеевски , да взимат покрай него и ББ !
171
1
 
4
 
! Отговори
аноним преди 2 седмици
Някой май много иска тук да се появи второ Косово,или да се разиграе сценарият от Сараево.Поохладете страстите.Не ни трябват проблеми.
170
0
 
9
 
! Отговори
Нео преди 2 седмици
Само богатеенето е застрашено!
169
2
 
8
 
! Отговори
мак преди 2 седмици
Ми, дайте му охрана на държавни разноски, колко му е, пари има бол на територията. Такъв ценен индивид не може да живее със страх за живота си.
168
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз навремето като подадох сигнал че съседа крещи че ще ги изколи, жена и деца пищят. Любезна лелка пт 112 ме пита какъв съм че се меся и че те може да искат сами да се оправят. Ха ха дори патрулка не прати като чу че става въпрос за вилна зона на софийско село. Ако бяха се изклали лешоядите от телевизиите щяха да анализират как никой не се е обадил. Сега ще си счупят кратата да бързат да опазят ***, ще пратят и войска с танкове да пази тоя ***... Повръща ми се от тая държава.
167
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган го пазят бременни шкeмбeтa!
166
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До вчера никой не се сещаше за "почетния",а днес цели села и актив са на крак да спасяват живота му на наемател! Я си го вземете в къщи,30 г. държавна издръжка стигат!!!
165
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
165 ходи на лекар.
164
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мюзюлманите имат 3 свещени книги Sira, Hadith i Koran, не е само коран, Те трябва да следват и трите книги. Мюзюлманството представлява 2 неща - да правят това, което е правил мохамед и да следват корана. В 70% от книгите се описва как да се убиват неверниците. Описват се живота на мохамед, който в последните си години само е убивал. Само 16% описват как да се служи на аллах. Мохамед се оженил за първата си братовчедка. А как Комунизма се поучи от мазлама да избива Арианите по Концлагерите?
163
0
 
16
 
! Отговори
Абе, айде преди 2 седмици
стига с тая дъвка ДПС, доган, Пеевски. Да ходят на м.
162
0
 
7
 
! Отговори
Все тая,САЩко! преди 2 седмици
На никой не му пука за поредните турски Gей драми,сезон 35, епизод 13686358934823-ти! Само за вас,ми$$ирки тази тема е "ексклузивна", "сензационна" и "изключителна".Все по-зле пропада тоя сайт,вече сте на нивото на ФаТки.Бг и гнy$ните пропагандни статии на списвачката Джамазооглу...
161
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
158 пълни глупости. За такова изопачаване трябва сега да влезеш в затвора. Надрискал си опорка че без два файтона тръгнали за Турция нямало кой да работи в заводите. После ми дрискаш опорка че имало 4.5милиона в затвора . По някое време ще врещиш че си имал право да лъжеш и клеветиш защото това било свобода на словото, а не член от наказателния кодекс, нали така?