Тимур Халилов за "сараите": Не получихме никаква информация какво се случва вътре

Не знаем кой стои зад всичко това
30 авг 2024 09:41, Гергана Попова
41
Тимур Халилов за "сараите": Не получихме никаква информация какво се случва вътре
Снимка: БГНЕС

Това, което се случва с имотите, обитавани от Ахмед Доган, е грубо самоуправство. Това казаха представители на ДПС и симпатизанти на партията, които от снощи са пред резиденцията на почетния председател в столичния квартал "Бояна".

Още по темата

"Ние не получихме никаква информация какво се случва вътре и все още сме в недоумение кой е вътре, по какви причини, с какво е влязъл, какво прави вътре, дали е изнесъл нещо и всички хора, които са събрани в момента, са тук, за да защитят личното имущество на д-р Доган и да възпрепятстваме всякакви опити за посегателство върху неговото имущество", каза Тимур Халилов от ДПС. Той коментира още, че не разполага с документи по отношение на собствеността на имотите, но заяви, че Доган ги обитава от 20 години. Посочи, че председателят на партията не е бил предупреждаван да освободи имотите.

"В момента има самоуправство, една груба форма на самоуправство от лица, които ние все още не знаем кои са тези лица, кой ги е изпратил. По неофициална информация това са представители на охранителна фирма. Това е още нещо, което ние недоумяваме как може охранителна фирма да влезе, да изведе служители, които работят от 20 години в сградата и в момента ние да не можем да получим информация от легитимен орган какво се случва вътре. Не знаем кой стои зад всичко това", заяви Халилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ДПСдогансараи
Още от ЕС
Не можем да гадаем отсега какво ще се случи с номинираните за комисари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ти какъв си за да получиш информация? Ако не си собственик значи нямаш право на такава!
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво ме занимаваш с Доган един индивид лукс живее откъде тези несметни богатства доходи на светло защо не направи лукс на хората които ви избират БЕЗСРАМНИЦИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВАС СЪД ЗА ВАС ЗАТВОР ЗА ВАС
32
2
 
3
 
! Отговори
Шиши преди 2 седмици
А яхтата на кого е Доги, или и на нея се возиш на аванта? Май само летящата чиния е твоя!
31
1
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 седмици
МУТРИ ЛО ХИЛАВ ---НЯМАШ СИ И ПРЕДСТАВА КАКВО ВИ ЧАКА ---СЛЕДВАЩИТЕ ВИ "САРАИ " - ЩЕ СА В ПЕЩЕРАТА НА --- АЛИ БИБИ !?!?!?!?!?!?!?
30
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 2 седмици
Кой стоял зад всичко това? Цяла България зная,а те се правят на ущипани ученички.Този който държи прокуратура и съд.Но не може да държи електората.Само част от него ,продал отдавна душицата си ,естествено за пари.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ама какви сте Вие, че да Ви дават информация за чужд имот???? И като какви пречите на собственика да си влезе във владение на имотите?
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"оправяйте се,гражданско-правен спор",така отговарят на обикновените граждани,та така де,оправяйте се сега!
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
*** вместо да правят протести, че нямат вода и достойни заплати, тръгнали да защитават некъв р ом , настанил се в чужди имоти!
26
1
 
8
 
! Отговори
ощипани.... преди 2 седмици
Вие ли не знаете...
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този господин и Доган от нищоправене милионери истинските гласоподаватели на ДПС са бедни отрудени хора а районите там са западна ли Така че тези нищоправещи милионери разследване съд затвор дълги години грабят безмилостни НА Доган за какво са му тези палати какво работи каква професия има доходи всичко това на светло ли е Излезли тук едни пак да лъжат айде стига вече
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
така, аз ходя често в един вегански ресторант в София, престана да работи защото е трябвало да се изнесат за 24 часа, да не създават ореол на политик който обитава чужд имот 20 години само защото е бил силен в политическия живот
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 18, и двамата са еднакво лош избор, ако зад това стои пеевски, това е отчаян ход, винаги досега се е оттеглял, подаде оставка като шеф на ДАНС, въпреки че БСП го избраха със заплахата, че иначе правителството щяло да падне, отказа се от охрана на НСО, която му назначиха по времето на Борисов, който излез да ни обяснява колко бил заплашен и каква национална ценност представлява и Пеевски като се отказа, борисов остана като в необрано лозе
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган ясно защо трябва да напусне имота, но се чудя защо държавата не се интересува как спечелил тези пари Папазов? И той години наред беше на държавната хранилка! Проверка на всички по веригата трябва.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
когато някой не иска да се изнесе, му изхвърлят имуществото насила, пък и той е в Росенец, доган е поредният който се полакоми за парите на пеевски и си намери майстора, а може би ги свързва Мултигруп и Илия Павлов
20
1
 
11
 
! Отговори
Лорд Стамат преди 2 седмици
Един призрак обитава сараите които не са негови. Да се качва на летящата чиния и да отлита към собствената си къща, където и да е тя.
19
0
 
14
 
! Отговори
случва се преди 2 седмици
Собственикът си влиза в имота, Доган трябва да излезе на улицата. Мирно и тихо.
18
7
 
9
 
! Отговори
Тука преди 2 седмици
Се напълнило с троляк на дебелия айдук дето фаира Булгартабак, фалира Лафка, Фалира КТБ, фалира ТВ7, почти фалира Канал 3, Фалира Телеграф, а вие искате да му дадете държавата и нея да фалира. Медито е по-добрият избор от свинеподобния.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На турски език има доста думи в смисъл майтап, пушилка-сеир, парлама, джумбуш.Преди 11г. един младеж насочи газов пищов срещу Доган. Това беше на една партийна конференция. След емоцията възникна въпроса атентат ли е това действие или пиар театро. По-късно ДПС и БСП направиха правителство, Пеевски беше предложен за н-к на ДАНС и беше ограбена КТБ. Маврите са вледели част от Иберийския п-в около 300г. От тях испанците са научили как се правят оръжия, хубава храна, а архитектурата още стои.
16
2
 
15
 
! Отговори
Nqkoi преди 2 седмици
От какъв зор ще ви дават информация като не сте собственици?
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тимур и неговата команда хич да не се офлянкват, ами да почват да събират левове, евро, долари и турски лири за да купят на доганя поне едно сарайче, че паржу го натири от всякъде.