Шествие в Росенец в подкрепа на Доган

Членове и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха край морето
31 авг 2024 16:45, Красимир Ангелов
184
Шествие в Росенец в подкрепа на Доган
Снимка: БГНЕС

Членове и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха в парк „Росенец“, за да изразят подкрепата си към почетния председател на партията Ахмед Доган.

Рано тази сутрин пред имота на нос Чукалята пристигна автобус с членове на ДПС. Пред журналистите те не пожелаха да коментират подробности за идването си, но подчертаха, че са пристигнали в „Росенец“ доброволно.

Събралите се са предимно от Бургас и Айтос, като сред тях има и симпатизанти от Варна. Те издигаха знамето на Република България и на Движението, като скандираха „За законност и за демокрация“.

Още по темата
Към момента на място остават екипи на бургаската полиция и жандармерията.

„Сериозно сме притеснени за здравето, живота и сигурността на почетния ни председател“, каза пред журналисти Севим Али, народен представител от ДПС (без Пеевски и група).

Той призова през медиите служебният министър-председател, президентът и председателят на Агенция “Държавна сигурност“ да осигурят правото на Ахмед Доган като български гражданин. По думите му е време българските институции да се освободят, според него, от зависимостите на един човек.

„Вчера видяхме, че по действията на правоохранителните органи на протеста в столичния квартал „Бояна“ не бяхме допуснати до имота, в който живее нашия почетен председател повече от 20 години“, каза Али. Той посочи, че в имота са влезли десетина души с неясни причини. Според него тяхното влизане е напълно незаконно.

Севим Али посочи, че Ахмед Доган се намира в жилището в парк "Росенец" в "отлично здраве и настроение". (БТА, Мартина Христова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: ДПСАхмед ДоганРосенец
Още от Политика
Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
1
 
! Отговори
Жалка картина! преди 1 седмица
Няколко заблудени овце, мислейки гуруто си за краля Слънце се опитват да върнат годините! Този тарикат прибра над 1 млн лв лично от Цанков камък! И не си купи къща, а предпочете да си живее при приятел! Сега последния го гони от имота си! Разбира се че ще го гони! Особено като цъфнаха далаверите със заемите от ББР! Доган е един уморен кон, който си иска спокойствието! А истинските соколи не умират на земята и не живеят в чужди гнезда!, те са волни птици!
145
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Агентът на ДС Сава-Ахмет Доган, дестабилизира държавата, по заповед на Москва, като в последния момент, не подкрепи кабинетът "Желязков", в което я хвърлиха Радев и ПП,ДБ. . Ето, как ДС, действа все още
144
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Царя на ДПС - Султан Доган се оказа просто един бездомен авантаджия настанил се в чужди сараи.
143
0
 
2
 
! Отговори
сараите!!! милиарди преди 1 седмица
Там има милиарди евро в тайните стаи в сараите!!!милиарди евро в банкноти + 1 тон злато има някакъв турчин - агент на ДС и руски агент.А ореваха орталъка за едно кюлче в шкафчето на Пожарникаря !има само пари и турски злато
142
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някой трябва да каже на ДПС, че не може да се живее в чужд имот. Досега за Доган е могло, вече, не.
141
1
 
0
 
! Отговори
Фитока преди 1 седмица
"Ицо" Бареков им е спасението,ако го изслушат.Има си регистрирана партия,но тези си вярват,че ЦИК ще регистрира тяхната листа,а не тази на Пеевски и да кажем шансът е 50 на 50,но ако не е тяхната какво ще правят без договореност с някой като Бареков срещу две три места да участват чрез неговата партия?Ще чакат следващите избори.
140
1
 
1
 
! Отговори
Бренда преди 1 седмица
Колкото и минуса да ми сложите сигнала на младежкото ВМРО до главния прокурор е цитирана в 24 часа и в нея се подовават и на чл.329 от Наказателния кодекс,който е обявен за противоконституционен с решение 13 на съда и обнародвано в ДВ бр-79 от 2022 г. на 4 октомври 2022 г. и като жена мога да си получавам нетрудови доходи както по непозволен,така и по неморален начин и това вече не е престъпление по Наказателния кодекс.
139
2
 
2
 
! Отговори
Ицо от ДБ преди 1 седмица
Ицката с Барекуча са сега наред да защитят Демо-крацията..., като едни истински демакратци.
138
1
 
4
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 седмица
ЩО НЕ ПИТАТЕ "ХИДРОИНЖИНЕРА"----КАК СЕ ЖИВЕЕ НА АВАНТА , В ЧУЖДА КЪЩА И КОЙ МУ ОСИГУРЯВА ПОРЦИЯТА ,БЕ....ХА,ХА,ХАААА.....
137
1
 
3
 
! Отговори
Бренда преди 1 седмица
145,на такива като нея тарифата е на вечер,ако и тя го прави,но днес е демокрация както казват протестиращите подкрепящи Доган.Отговорност за неморални доходи след 2022 година има само в главите на младежкото вмро писали до главния прокурор.Давай мацка,супер си!
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 139... фиток, и колко е тарифата на "борбената мацка" за час борба свободен стил...
135
1
 
4
 
! Отговори
Смех... преди 1 седмица
ШЕСТВИЕ , ЗА КАКВО, БЕ......ЗА ДА ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА ЛИ, КАК ГИ ГОНЯТ ТИЯ НАВЛЯЦИ, ЛИ......ХАХАХАААА
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има вероятност архивите на ДС, които изчезнаха още през деветдесетте години, да са скрити там.. доган с тях рекетираше всички управляващи..
133
0
 
1
 
! Отговори
Чичолин преди 1 седмица
Диона не би загубила нищо.Давай маце,супер си!
132
0
 
1
 
! Отговори
Трапер преди 1 седмица
Шиши кво общо има,той се интересува само от партията си,за която Доган смята,че е негова,но според Шиши вече е негова.
131
0
 
0
 
! Отговори
Фитока преди 1 седмица
А Доган,ако мисли,че упълномощения е действал в негова вреда да си води дълги граждански дела,но той си знае защо е дал такова пълномощно на този,който сега го гони и на какво основание.Може,а и вероятно имат предходни финансови отношения и упълномощения да не е злоупотребил с даденото му пълномощно,а да си реализира дължимото му от Доган.Кат проговори почетния ще стане по-ясно,ако му се говори или пък някои медии ще осветлят причините за пълномощното.
130
0
 
0
 
! Отговори
Фитока преди 1 седмица
Ей,пръч голям,Диона е борбена мацка и няма защо да се опасява от никакви десанти,за да упълномощава който и да е.Бори се за прехраната си и то твърде умело,а начинът по който рекламира енергийната напитка се ползва от клиентите на ресторанти на Запад и на никого не прави там впечатление.Да видим експертизата на продукта какво ще покаже,но не очаквам нищо да излезе и от нея,след като го ползват на Запад при техния контрол.
129
0
 
0
 
! Отговори
Големият пръч преди 1 седмица
Дали Диона би упълномощила нотариално когото и да е за пълно разпореждане със собствеността и?Едва ли,но Доган го прави и акциите на фирмите му са прехвърлени,не е вече нито управител,нито притежава акции,а тези дружества са притежавали и двата сарая.Имаше 70% от ТЕЦ Варна,сега няма нищо,освен къщата си в Дръндър.За по-малко от година от крупен милионер почти голтак.Потъне ли той,потъват и бъдещите благинки на свитата му.Един безобиден десант на Хр.Иванов до какви решения доведе и ко стана.
128
1
 
2
 
! Отговори
135 със шалварите преди 1 седмица
и в Турция. Там протестирай и се оплаквай!
127
0
 
3
 
! Отговори
От росенец преди 1 седмица
в затвора немедлено.