Защо "стампот" е важен за Евро 2024?

BILLA представя менюто за полуфиналите и финала на първенството
Спонсорирано съдържание | 9 юли 2024 12:09, Александър Попов
Защо "стампот" е важен за Евро 2024?

Евро 2024 е сблъсък не само на футболни, но и на кулинарни традиции. Всеки познава спортните достойнства на четирите нации, които се класираха за последните фази – Испания, Нидерландия, Англия и Франция. Но питали ли сте се какво ще хапват феновете от тези страни докато текат полуфиналите и финала?

По време на най-интригуващата част от Европейското първенство по футбол, BILLA предоставя възможност на най-запалените кулинари сред футболните фенове да се подготвят подобаващо за последните мачове. В сайта на веригата запалянковците могат да открият тематични рецепти, с които да направят футболните вечери още по-незабравими и да научат нещо ново. Например, какво представлява любимото в Нидерландия ястие „стампот“. Рецептата е на сайта на веригата, а в аванс ще споделим, че се съчетава чудесно с бира. На същото място ще откриете и испанска паеля, френска лучена супа и класическата английска закуска, която спокойно може да се консумира и късно вечер докато момчетата на Гарет Саутгейт се борят за място на финала и за купата.

Специалната секция с кулинарни изкушения на интернет страницата на BILLA България съдържа повече от 20 вкусни рецепти от цяла Европа – по една от всяка държава участник. Независимо, че някои страни вече отпаднаха, винаги можете да разнообразите менюто си с торта Шварцвалд от Германия, фондю със сирене от Швейцария, сръбска плескавица или шоколадов сладкиш от Дания.

В тематичната секция с апетитни рецепти феновете на футбола ще намерят по нещо за всеки вкус – от леки предястия и супи до основния ястия и изкушаващи десерти. Предложенията са леснодостъпни онлайн на страницата на BILLA и са придружени от стъпките за приготвяне и пълен списък с нужните съставки. Всички необходими продукти за ястията са налични в магазините на веригата, като част от тях попадат в седмичната брошура на специални цени.

От началото на Европейското първенство BILLA предоставя специални оферти за всички почитатели на футбола, които могат да си напазаруват на едно място всичко за перфектната футболна вечер – бира и безалкохолни напитки, месо за барбекю, ядки, чипс и много други. Освен това, запалянковците могат лесно и бързо да направят своята поръчка от онлайн магазина на веригата в Glovo с доставка до 1 час, което им позволява да се подготвят и да се насладят на мачовете без прекъсване.


Спонсорирани публикации