Синът на Песков уж на война, а си кара Tesla-та в Москва

Както Николай, така и баща му, и Пригожин протвърдиха информацията
26 апр 2023 14:05, Нели Христова
326
Синът на Песков уж на война, а си кара Tesla-та в Москва
Снимка: Twitter

Синът на Дмитрий Песков, говорителят на Кремъл, е натрупал глоби шофирайки своята Tesla в същите дни, в които руските телевизии го показаха как той се "бие" на фронта в Украйна.

Няколко канала в Telegram, включително Sota и VChK-OGPU, съобщиха, че Tesla Model X, собственост на 33-годишния син на Песков Николай Чолес е била глобена два пъти - на 24 юли и 6 ноември 2022 г., когато се твърди, че той е бил в Украйна като част от редиците на "Вагнер".

Групата "Вагнер", паравоенна формация, основана от Евгений Пригожин, участва активно в боевете в Бахмут -  малък индустриален град, разположен в източния регион Донбас на Украйна. Тя е вербувала хиляди затворници в цяла Русия да се бият в Украйна.

Пригожин заяви в интервю на 21 април, че синът на Песков е воювал в Украйна. Без да уточнява имена, Пригожин каза, че говорителят на Кремъл го е помолил да "вземе" сина му в групата "Вагнер" като "обикновен стрелец". Той каза: "Малко хора знаят за това."

Говорителят на Кремъл Песков потвърди в понеделник, че синът му е участвал в продължаващия конфликт в Украйна. "Той стигна сам до това решение", каза той пред репортери.

Пригожин допълни, че е допуснал сина на Песков в своята група, "използвайки фалшиви документи". Според Пригожин той е служил "малко под половин година".

Meduza, латвийска независима медия, съобщи, че описанието на Пригожин отговаря на най-големия син на Песков, Николай Чоулс, който е живял в Обединеното кралство 10 години и се е върнал в Русия през 2011-2012 г. Според Ройтерс Чоулс е живял в Обединеното кралство в продължение на десетилетие в началото на 90-те години на миналия век, а в началото на 2010-те е служил в руските стратегически ракетни сили.

Няколко канала в Telegram изразиха съмнения, че синът на Песков е воювал в Украйна, защото неговата Tesla е получила глоби в Москва, когато се твърди, че е бил в съседната страна с "Вагнер"
<

 

"ВЧК-ОГПУ е събрала информация, която поставя под съмнение факта, че синът на говорителя на Путин Дмитрий Песков е воювал в част от ЧВК "Вагнер". Той по-скоро си е направил фотосесия", каза ВЧК-ОГПУ в канала си в Telegram.

Той цитира неназован източник, който казва, че превозното средство "е любимата му кола".

"От началото до края на 2022 г. колата се движеше активно из Москва и дори има данни за глоби. Така че по време на декларирания период на "службата" на Николай електрическият автомобил е нарушил правилата по маршрутите, познати на собственикът му през юли и ноември 2022 г. И има всички основания да се смята, че самият Николай е шофирал колата", се казва в канала Telegram.

В интервю, публикувано в събота, Чоулс каза на руския информационен бюлетин "Комсомолская правда", че смята за свой "дълг" да се бие в Украйна.

"Не можех да седя отстрани и да гледам как приятелите ми заминават за Украйна", заяви той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо ново под слънцето. Комунистическата демагогия и лъжи са нещо обичайно от съветските времена. Между другото жената на Песков е украинка и не знам как съжителстват.
152
4
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Тука се пускат лъжи и вицове от съмнителни източници.
151
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нело, ти как разбра?
150
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей колко пъти трябва да ви се каже да си ходите в кирливата Украйна и там да си давате определения на хората кой какъв бил и къде трябвало да ходи.Не сте ли наясно с това?
149
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лавров от съвета за сигурност на ООН: "Никой не е давал право на западното малцинство да говори от името на цялото човечество. Трябва да се държите прилично и да уважавате всички членове на международната общност".
148
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С контранастъплението какво става?
147
0
 
20
 
! Отговори
аmericano преди 1 година
що Тесла бре, нали си имат високотехнологични москвичи, ха ха ха
146
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русо.сифилистик ли е ,и на снимка ,да го видиш ,му бий два шамара ,на безродника кирлив....
145
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами баламите са се родили за пушечно месо!! Искат, не искат ще ходят на война за тоалетни и перални!
144
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пред КОПЕЙКИН и съратниците му има две възможности : да заминат за Бахмут и да се бият срещу Украйна ,или ако останат в България ,да бъдат съдени ,за държавна измяна !!!!!!
143
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.
142
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е пак е воювал де - за по-ниска концентрация на CO2 на планетата, карайки електрически автомобил.
141
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
русофила вярва на всичко...
140
1
 
14
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Този Песков младши не е никакъв патриот!Ако беше щеше да кара вместо Тесла някой Москвич,Лада или Волга:):):)
139
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След изказването на китайския посланик във Франция, че според международното право бившите на СССР нямат реален статут на суверенни, грохотът от рева на прибалтийските лъвове разтърси земята, даже цялата слънчева система, даже галактиката, а Брюксел се прави на ударен, Жозето и Урсула не смеят нищо да кажат! Що така! Китай е гола вода, там няма демокрация, не се провеждат избори, изостанала комунистическа страна, а ЕС е най-мощният икономически съюз, а Брюксел си трае!
138
1
 
18
 
! Отговори
Муахахаха преди 1 година
Едно време синчетата на социалистическия елит караха казарамата по курортите, сега я карат в Теслите си! Нищо не се е променило, освен, че тогава седяха на велурени дивани произведени в България, сега на кожени седалки произведени в САЩ! А баламите да ходят да си пращат децата на фронте, за родину и за 900 долара на месец!
137
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сирия, Турция, Иран, Русия министрите на отбраната преди дни постигнаха съгласие за извеждане на турските войски от Сирия. Това означава: първо - изчезване на всякакви войски на опозицията които бяха прикривани от Турция и край на гражданската война, а ако няма войска на опозицията, тогава и Иран няма работа там и се изнася. И второ, армията на Асад влиза в северна Сирия, и САЩ повече не могат да разчитат на кюрдите, тоест и САЩ се изнасят.
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ся, баща му като му вземе Teslata малийй такьв рев ще падне че чак на фронта пригожин ще го чуе.
135
1
 
4
 
! Отговори
Ти си незаконен преди 1 година
До Украйна е незаконна .... ИД...Т безм..ъчен
134
2
 
0
 
! Отговори
айде бате, контрата! преди 1 година
Джиленски, айди давай бате контрата, пари са давани тука, цялуту цивилозовано запад консолидирано и обединено срещу бедна изостанала изолирана Русия, стотици милиарди джепане и такова, а контрата - йок! Айде, сабирай там малечко и големо мажко и женско каквото още е останало там и давай контрата, айде Джиленски, айди контрата!