Руски депутат: Алла Пугачова е за затвора

Певицата публикува снимка на ранено дете след удара на болница в Киев
Обновена: 12 юли 2024 15:53 | 12 юли 2024 15:47, Нели Христова
127
Руски депутат: Алла Пугачова е за затвора
Снимка: БГНЕС

"Алла Пугачова е за затвора", това заяви руският депутат в Държавната дума (долната камара на парламента) Алексей Журавльов", написа украинското издание "Обозревател".

Законодателят призова Следствения комитет в Москва да заведе дело срещу звездата на съветската и руската популярна музика заради по думите му: Дискредитация на Въоръжените сили на Руската федерация.

Повод за искането на парламентариста стана пост на певицата в социална мрежа след руския обстрел по киевската детска болница "Охмадит".

Пугачова публикува снимка на ранено след атаката от 8 юли дете и написа: Бог е търпелив, но всичко си има граници.

 Според Журавльов звездата е опозорила руската армия и трябва да влезе зад решетките. Наказателният кодекс предвижда за такова деяния наказание лишаване от свобода с максимален срок пет години.


"Самата Пугачова за последен път бе в Русия през декември 2023 г., когато уреждаше имотни въпроси. Тя живее постоянно в Израел, защото нейният съпруг Игор Малкин има гражданство на Еврейската държава. Певицата понякога пътува до Литва, където живее ѝ Кристина Орбакайте", припомни "Обозревател".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Русия
САЩ имат намерение да започнат нови войни?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тая пък. Абсолютно некадърна певица, на която СССР купи наградата Златният Орфей и я направи звезда в Русия, сега се прави на голяма демократка. Що не си наляга парцалите и не си харчи милионите, за повече акъла не й стига. Наистина понякога е досадно подобни хора да се правят на интелигентни и да се месят там де не им е работа.
118
2
 
4
 
! Отговори
тя преди 2 седмици
Тая не разбра ли ,че ракетата е американска и изстреляна от Норвегия !
117
2
 
2
 
! Отговори
тя преди 2 седмици
Руснците я направиха милярдерка ,а сега" пее "което й е угодно!Никога не съм я харесвала с нейното преиграване на сцената !
116
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да, всичко си има граници, а Путин отдавна прекрачи всякакви поносими граници и за него има издадена международна заповед за арест като военнопрестъпник. Да видим дали Алла или той ще се озове в затвора !
115
4
 
11
 
! Отговори
Ирония преди 3 седмици
Алла Пугачова ли ви е най-големия проблем бре?! Хаха
114
4
 
11
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 седмици
Как за затвора ве направо да се обеси ,да не одобрява тя миролюбивата мисия на джуджака в Украйна
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До106 . Има общности и си говорят на езика в общността . За турците , които са в Германия . Те вече са интегрирани като европейци . И тяхното връщане не им е неудобно. Турция не им е така сигурна и не ще се върнат . Освен за почивка 20 дни.
112
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До111. Не са китайски роби аса си господари на терена . Руснака е в периферията . Стой и кърка . Не знае на къде да хване
111
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А, убити палестински деца няма ли да публикува? Аз ще й помогна от телеграм: https://***/sanya_florida/12749
110
1
 
4
 
! Отговори
Красимир преди 3 седмици
До АнонименВ далечния изток всичко е китайско. Цели градове са населени с китайски роби.
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Боби 106 А в Русия има цели републики, в които не се говори руски. Русия на година приема 2 пъти повече мигранти то централна азия, от колкото ЕС от африка и близкия изток.
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
1984
107
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Алла Пугачева трябва да е гордостта на руската нация заради позициите си, смелостта да се откаже от спокойния и уреден живот в замяна на одобрението на безумната война, заради решимостта си да не се огъва. Наистина е много жалко, че в 140-милионна Русия такива хора не са никак много, останалите избират за се скатават и да мълчат, а стадото с промитите (без)мозъци продължава да обожава кръвожадния карлик, който праща мъжете, братята и синовете им смърт.
106
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре че беше СССР та да я изфабрикуват тази в някаква си звезда! И защото е изобщо несъдържателна като човек/К.Л./,се уля в жалката си грандомания! Евреинът,който е петия и съпруг е обявен за чуждестранен агент и затова избягаха от Русия! Няма откъде да цоцат парички вече! Тая се опита да прави концерти в Кипър,в Израел но уви,няма желаещи да слушат врясканиците и! Слуховете твърдят,че яко са я закъсали с паричките и затова по заръка на господарите си хистерично плюят по Русия срещу заплащане!!
105
4
 
12
 
! Отговори
Боби преди 3 седмици
До Пею Има цели общини в Германия да не кажа квартали в които се говори само на Турски. И това е резултата от първата вълна приети емигранти в Европа след войната. Втората вълна я започна Меркел... Но нещо се обърка седят на пособия емигрантите, не работят и се увеличава престъпността.
104
4
 
5
 
! Отговори
Който пее зло, преди 3 седмици
не мисли! - - - (явно американофилите се припознаха - Гузен негонен бяга!)
103
8
 
8
 
! Отговори
Пею преди 3 седмици
До БобиИ КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ ТУРСКИ ПАРТИИ В ГЕРМАНИЯ БРЕ УМНИЯ. ЧИЧО ЧИЧООО КОМУНИЗМА ВИ ВЗЕ И МИСЛЕНЕТО!!!!!!!!
102
7
 
10
 
! Отговори
Крундел преди 3 седмици
еххх, колко е хубаво в "раят на земята" - побликуваш снимка и може да попаднеш в затвора заради това, а тук в "еврообратният съюз" др0гарете от ростр0лбригадата путинославят и пръскат омраза по цял ден, не само в България де, те са интернационални полезни, безполезни и платени, но никой нищо не им прави, а уж били под "фашистко" управление и "еврообратно" робство
101
8
 
13
 
! Отговори
Красимир преди 3 седмици
ВСИЧКИ РУСКИПРЕСТЪПНИЦИ СА ЗА ЗАТВОРА . ЗАЕДНО С НАШИТЕ.
100
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не може да пее вече. Загубила е гласа си с възрастта.