Руска балерина е осъдена на 12 г. затвор

Правила дарения в помощ на Украйна
Обновена: 15 авг 2024 14:17 | 15 авг 2024 14:11, Инна Ангелова
132
Руска балерина е осъдена на 12 г. затвор
Снимка: ABS News, X

Руската балерина Ксения Каролина беше осъдена на 12 години затвор в родината си, а причината - дарила е 51 долара на благотворителна организация в подкрепа на Украйна, съобщиха от Sky News.

Рускинята Ксения Карелина, която има и американско гражданство, беше обвинена в държавна измяна и арестувана в Екатеринбург, Русия, през февруари, допълва Нова. Американското си гражданство получава след като се омъжва за американец. След брака си тя се премества в Лос Анджелис и работи в СПА център.

Следователите повдигнали обвинение в държавна измяна, след като претърсили мобилния ѝ телефон и открили, че тя е направила дарение от 51 долара на Razom, благотворителна организация, която предоставя помощ на Украйна.

Карелина е била на гости на семейството си в Русия, когато е била арестувана, според правозащитната група The First Department.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от Русия
98% oт ĸитaйcĸитe бaнĸи вече отказват плащанията от Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
17
 
! Отговори
Калош преди 3 седмици
Рашъните ще почнат да арестуват хора които им дишат въздуха от времето на СССР."Сатана когато възстане срещу себе си,значи му е дошъл краят!"
107
4
 
15
 
! Отговори
Рашко преди 3 седмици
Абе, колкото и ограничения върху свободата на гражданите да налагат страните от Запада, пак има векове да гонят руснаците. Мракобесието там върлува с пълна сила.
106
2
 
13
 
! Отговори
Логик преди 3 седмици
До досетливия анонимен. Това, че примерно жена ти си изкарва прехраната по определен начин, не означава, че всички, работещи в спа, я изкарват по същия начин.
105
3
 
12
 
! Отговори
Атила Хунът преди 3 седмици
До Досетливите знаем: Практиката е показала, че вие, "досетливите", обикновено на две магарета сламата не можете да разделите. Нали 45 години все такива "досетливковци" ни "управляваха". Измисляте си някаква собствена "истина", необоснована на нищо, освен на кашата в главите ви, а после почвате да си вярвате, че това е единствената, свещена и необорима истина. Щото, нали, вие сте досетливи....
104
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
докато станю глиганът не отиде да кара такси и мие чинии в сащ българите са заплашени от крадци и трябва да се въоръжават за да опазят собственото и общественото имущество.
103
21
 
3
 
! Отговори
Путин. преди 3 седмици
До. 95. Коментар. Напълно. Справедлива. Присъда. Даже. И. Е. Малко
102
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен===Досетливите знаем какво точно е работила в СПА център тази уж руска балерина,но неможем да го напишем заради дивата цензура! Тя се е развела с предходния си съпруг и се е омъжила за щатовец,драпайки за щатско гражданство! Участвала е в много антируски вакханалии,оплювала е Русия,заклеймявала е СВО,която руснаците водят срещу фашистката хунта на наркомана клоун! Извършила е предателство срещу РОДИНАТА си,поради което 12 год. са и дори много малко!
101
17
 
3
 
! Отговори
Путин. преди 3 седмици
До. 98. Недеи. Да. Кълне. Защото. Клетвата. Настига. Този. Дето. Кълне
100
18
 
1
 
! Отговори
Путин. преди 3 седмици
До. Коментар. 99. Във. Русия. Не. Е. Блато. Блато. Е. Във. България. И. Целия. Евро. Съюз. Трета. Икономическа. Сила. Във. Света. Въпреки. Санкциите. На. ***. Евро. Съюз
99
0
 
11
 
! Отговори
Станю Глигана преди 3 седмици
... и чук в дясната ръка.
98
8
 
19
 
! Отговори
Станю Глигана преди 3 седмици
До "анонимен: Балерина се преместила...": Ако имаше малко връзка с действителността, щеше да си наясно, че по-добре в СПА в ЛА, отколкото балерина (или пък било и професор) в Русия. А може и да е подминала възрастта за активна балерина жената. Тъй че опорката: "какво прави в СПА", пробутвана няколко пъти по-долу, очевидно издиша. Много образовани и можещи българи, примерно, карат таксита или мият чинии някъде по света. Само да са по-далеч от нашествието на червените чебурашки, със сърп в лявата
97
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
браво, браво но присъдата е малка. също и пугачова трябва да бъде опандизена.
96
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Четейки текса, човек остава с впечатление, че тази госпожа е пратила от САЩ 51 долара по някаква сметка в Украйна. Но не това. Тя си е била в Русия и там е действала, за да подпомага финансово Украйна. Тези 51 долара са "за събиране на умиление и омраза".
95
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Що и е трябвало да се връща в това блато.
94
4
 
5
 
! Отговори
до долния от БАН преди 3 седмици
Не знам кои са мислещите, но като гледам как мъже бият жени на олимпиадата и после ги съдят, в дъщото време Урсулите призовават да не се къпем за да пестим газ и пропаганди на тема смяна на пола, еврогейцит.е не са от тях(мислещите).
93
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Госпожата е задържана в Екатеринбург и е обвинена в събиране на пари и изпращането им в Украйна. Осъдена е и да изплати 300 000 рубли. След като е задържана в Русия,значи е следена достатъчно и има достатъчно доказателствен материал. преди време, когато пуснаха американски "журналист", след това пуснаха записи с негови думи (чуват се) на конкретна среща в конкретно заведение с конкретно длъжностно лице. По БНТ , естествено, орязаха записа, замотаха, "за обективност".
92
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Копейки, на вас как ви се струва - нормално ли е жена да лежи 12 години само заради дарение от 51 долара? Това голямо престъпление ли е според вас? Ако за момент забнравите колко много обичате Расиа, от човешка гледна точка, как бихте коментирали тази присъда?
91
5
 
12
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 3 седмици
В Третият Райх също е имало съпротива , хора са били съдени по някакви закони , убивани , но тези немци не са били русофили а са обичали Германия и са се бояли от това към което ги води фюрера .Накрая се видя кой е бил прав . Същото е сега и в Русия ,строги мерки репресии против мислещите а краят ще е същият убитите и мъчениците ще излязат прави .
90
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да отива да върти пируети на укрона....цис...тите на фронта.
89
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Уж се пишела за балерина в Русия,ама в краварията не и съидисали балета и работела в СПА център! Сигурно играе балет на дядовците,дошли да се лекуват в спато! Не са само доларите причината! Тази е водила изключително гадна и подла агитация срещу РОДИНАТА си за да се докопа да американско гражданство! Продала е душата си срещу паспорт! А,че е куха лейка говори факта,че след всичко,което е вършила се връща в Русия! Кухарката е свършила чудесна услуга на руските служби! Ще играе балет в затвора!!!