Русия погва и децата, които се идентифицират като животни

Те били част от западния заговор за превръщане на хората в роби
16 окт 2024 18:30, Нели Христова
122
Русия погва и децата, които се идентифицират като животни
Снимка: Pixabay/d3rfux

Русия предприема репресии срещу децата, идентифициращи се като котки и други животни, след като мощен съюзник на президента Путин каза, че тенденцията е част от западния заговор за превръщане на хората в роби.

Тийнейджърската субкултура, известна на руски като "квадробинг", се появи в медиите в Русия, както и в западните страни. Училища във Великобритания и Съединените щати преди това бяха принудени да отрекат фалшиви съобщения, че предоставят кутии за отпадъци за деца, които идват на уроци като котки.

Вячеслав Володин, председател на руския парламент, твърди, че тенденцията е била подклаждана от Брюксел и Вашингтон като част от проект за "дехуманизация", който има за цел да превърне хората в "тихи марионетки" без права.

"В началото може да изглежда като игра и шега, но зад това стои сериозна програма, насочена към отхвърлянето на човечеството и всичко, което е човешко. Човекът трябва да си остане човек", каза той.

Володин, бивш висш служител на Кремъл, също каза, че правата на ЛГБТ общността и начинът на живот без деца са насърчавани на Запад със същата цел. Русия забрани "международното обществено ЛГБТ движение" като терористична и екстремистка организация миналата година, въпреки че такава група не съществува. Подобна забрана на "идеологията без деца" сега се обсъжда от депутатите.

Малко след коментарите на Володин, високопоставен член на комисията по култура на руския парламент каза, че депутатите работят върху законодателство, което да наложи държавен контрол върху тенденцията на квадробинг. Сергей Колунов, депутат от управляващата партия на Путин, каза, че децата трябва да бъдат дадени на грижите на социалните, ако родителите им не са им попречили да се преструват на животни на обществени места. Той също така каза, че срещу родителите могат да бъдат повдигнати наказателни обвинения.

Константин Калъчев, политически анализатор в Москва, попита дали законът ще забрани на децата да се обличат като катерици и зайци по време на пиеси в детската градина или ще бъде незаконно родителите да наричат ​​малки деца "моето коте" и т.н.

"Лудостта става все по-силна", каза той.

Сергей Лавров, руският външен министър, също повдигна въпроса с Никол Пашинян, арменския премиер, по време на среща в столицата Ереван миналата седмица. "Имате ли тези квадробери? Това е една от най-добрите истории. Те се обличат като кучета и други животни", каза той, за да озадачи Пашинян и други арменски официални лица.

Младежката субкултура, известна като движението "furries" на Запад, се превърна в републиканска тема за разговори в Съединените щати, след като се появиха фалшиви твърдения за кутиите за отпадъци в училищата.

Темата влезе в заглавията в Русия този месец, след като жена в Омск, Сибир, беше заснета да води сина си на повод, докато той тичаше на четири крака, преструвайки се на куче. Полицията каза, че разследва случая. Вследствие на скандала свещеници и членове на казашките движения изнасяха лекции на децата в училищата за опасностите от идентифицирането им като космати животни.

Висшите съюзници на Путин демонстрират все по-голяма готовност да насърчават конспиративни теории от началото на войната в Украйна. Николай Патрушев, който беше ръководител на съвета за национална сигурност на Русия до май, твърди, че САЩ планират да нахлуят в Русия, защото западните елити искат да се преместят в Сибир, ако изригне супервулканът под Националния парк Йелоустоун в Уайоминг.

"Смъртта на всички живи същества на територията на Северна Америка е неизбежна", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от Русия
САЩ дишат прахта на Китай, корабостроенето трудно се връща на пистата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До В София на кръговото "до тв кулата вчера видях моторист с шапка на заек , розави джапанки и къси шорти пак розави с дамски чорапи ." ------------ щом кара мотор, явно има 18 години. Щом има 18 години, и не закача непълнолетните, ако иска и за розови пони от ППДБТ да се мисли.
23
1
 
11
 
! Отговори
Какви репресии? преди 5 часа
Вие тотално сте мръднали!
22
4
 
3
 
! Отговори
смях преди 5 часа
По принцип бих приел удобрил борбата с тази глупост на русия, но никой не може ме убеди, че да пращаш децата си на война е по-хуманно човешко и по малко упадъчно от това да си идито, който се облича като куче.
21
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Голташка Русия е антиприкер за всичко. Като толкова ви харесва там, недоумявам защо не работите в консервната фабрика във Воронеж за 200 долара на месец, а тичате в прогнилия запад или ринете дъното в склада на Лидл за 4к.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Никита Михалков в последния Бесогон разглежда темата за квадроберите. Бесогон канала го изтриха от ютюб, но го има на rutube.
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До :-) "медиите пак изопачават нещата." ----------- кое изопачават? Че в някои училища в сащ и англия учителите са задължени да поставят котешки тоалетни за децата, които се мислят за котки ли?
18
0
 
2
 
! Отговори
В София на кръговото преди 5 часа
до тв кулата вчера видях моторист с шапка на заек , розави джапанки и къси шорти пак розави с дамски чорапи .
17
2
 
4
 
! Отговори
:-) преди 5 часа
тук става въпрос за фетишът, включително сексуален, хората да се обличат и държат като животни, т.нар.furries. медиите пак изопачават нещата.
16
2
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 5 часа
Според мен даже и клефуци като Моню Пасито и Плювналиев им идват вповече подобни гнусотии.
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Всички, които приемат "децата, които се идентифицират като животни" за нормално заслужават цял живот да чууукат камъни я в белене, я в сибир...
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
"Репресии срещу децата".. хахаха, умнокрасивите направо избихте рибата! Потресаващо е, какви тъпотии плещите! Още по-потредаващо е, че има индивиди, които вярват на тези глупотевици.
13
3
 
16
 
! Отговори
от БАН преди 5 часа
Ама разбира се, децата които се идентифицират като животни трябва да бъдат насърчавани, от тях със сигурност ще излязат стабилни членове на обществото. Лесбийки, драг кралици или обикновени пидарюги и психопати. Мечтата на демонимратичните държави. Ислямисти и пидарази. Много *** статии ви спускат от оня бункер на Козяк, да знайте!
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Не разбирам как може да има някакво по-различно отношение към тези индивиди освен вкарването им за принудително психиатрично лечение!
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Уцелиха право в десетката, наричайки това дехуманизация. Наскоро имаше статия за някакъв шантав японец, който се разхожда по улиците на четири крака в костюм на кучешката порода "коли". Няма да споменавам и онова "нещо" от Калифорния, което е похарчило един вагон пари да го превърнат в "човека-гущер". Такива отрано трябва да ги лекуваш преди да си изтървал коня.
10
2
 
6
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 5 часа
Репресий малиии в ГУЛАГ ли ги пращат?Бездомните кучета след време стават бесни,затова трябва да се отстрелват за профилактика!
9
4
 
19
 
! Отговори
999 преди 5 часа
Що за глупости пишете слуги на САЩ.Яко ви хапят катериците вас .Каквото и да пишете срещу Русия няма кой да ви вярва.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
БравоС мисирчоци,нека клепането да продължи!
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Браво на Русия. Всички ненормални по псоходиспансерите.
6
0
 
16
 
! Отговори
Принципно тук също преди 5 часа
погнаха същия вид случай с тротинетката и чеченеца
5
0
 
10
 
! Отговори
исляма изрично пред преди 5 часа
упреждава за такива казуси докъде водят.