Учителката с тиксото щяла да лепи и очите на децата, ако не спят

4-годишно момиченце сънувало, че умира в детската градина
Обновена: 23 окт 2015 10:49 | 23 окт 2015 09:14,
170
Учителката с тиксото щяла да лепи и очите на децата, ако не спят
Детската градина на ужасите. Снимка: BTV

4-годишното момиченце, разказало за това как учителка лепи устите на деца с тиксо, сънувало, че умира в детската градина, разказа майката му, Веселина Йорданова, пред БНТ.

"На третото посещение във втора група детето започна да плаче неудържимо и да обяснява как г-жа Димитрова е залепила на две момченца устата с червено тиксо. Казала им, че ако си махнат тиксото, няма да ги даде на родителите им", посочи Йорданова.

Още по темата

Детенцето също така разказало, че учителката заплашвала децата, че ако не спят, ще им залепи и очите.

Веднага, след като разбрала за зловещия възпитателен метод на учителката, майката казала на директорката, която пък заявила, че малката Маги преувеличава.

Директорката на 80-о ОДЗ "Приказна Калина" Нина Иванова определи случая като прецедент, но не отрече, че е неприемлив.

"Изключено е да се сложи лепенка на устата на такова малко дете", коментира тя пред bTV.

Завишен контрол и добра комуникация с родителите би могло да гарантира това повече да не се повтори, коментира още тя.

Директорката заяви, че е започнало дисциплинарно производство срещу "възпитателката".

"В групата ще влязат психолози, които ще разговарят с децата, за да установят как им се е отразило случилото се. Към момента групата е спокойна, говорих с майката на детето, което е потърпевшо. То е приело нещата като игра и не показва да е стреснато", поясни Иванова.

Въпреки всичко обаче учителката, лепила тиксо на устите на децата, и днес е на работа.

След като разбрала за метода на учителката, Веселина веднага отписала Маги от детската градина, въпреки че 3 години чакала детето й да бъде прието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
5
 
! Отговори
Петрова преди 8 години
Явно женицата, майка на "разстроеното" момиченце има дефицит на внимание, щом го търси в медиойното пространство. Не и прави чест да орионва авторитета на цялото учителско съсловие и да се явява в ролята на съдник на педагози с 30 годишен стаж, без въобще да има представа какво в действителност се е случило. Оказа, се , че не е тиксо, а лепенка, че "потърпевшото дете" е приело всичко като игра, но въпросната мама, вместо да си гледа децата вкъщи тръгнала да търси възмездие.
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато е на чужд гръб и 100 тояги са малко!!!
121
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма патардия за едни пълни глупости
120
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега и играта на "сляпа баба" ще забранят?После какво следва?Пълна забрана на всичкоЩе разрешат само селфитата
119
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето бабите мажеха устните на децата с люта чушка когато употребяваха "лоши"думи
118
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майка-алкохоличка тръгнала да се излага по сайтоветеКой знае какви простотии говори в къщи на детето и то сънува кошмариВсъщност на тази възраст децата не разбират смъртта и я приемат като заспиване
117
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресена съм...недопустимо е така наречената "учителка" да продължава да работи с деца след подобен инцидент. Дано повече родители защитават децата си като майката на момиченцето.
116
0
 
8
 
! Отговори
Башкъ преди 8 години
Чисто и просто политическа поръчка! Тази жена е по майчинство защо не си гледа бебето ,а е тръгнала по телевизиите ! ???Съд за такива !!!Не е чакала три години да запише детето си !Записала го е на единия ден на другия е прието ,как става това ??? И как за три дена разбра какъв е персонала на ОДЗ 80?Коя фондация представлява ? Медиите защо не питат това ,питам а а а а?
115
0
 
7
 
! Отговори
Георги Симеонов преди 8 години
Удивен съм от такава новина! Редно е да се проучи, преди да се пише такъв материал! Това е позицията на майка ---1. Това може да е поръчка 2. Майката е да е ограничени умствени възможности 3. Да е наркоманка 4. Да е обикновена непрокосаница. 5. Да е комплексарка 6. Да е провинциална шизофреничка! 7 Журналистите да се намерили зърно за черна новина! 8. Майката да има за цел да влезе в светлините на новините, за да стане известна!
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунистите побесняха предизборноСега тръгнаха по детските градини
113
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зарязала си детето и тръгвала по форумитеИ това било майка.Не е достатъчно да го родиТр бва да си го гледа. Сама.
112
1
 
8
 
! Отговори
Александра преди 8 години
До Родител Да имаш дете, не означва да го влачиш на гърба си цял живот и да оправдаваш лигавите и възмутителните му постъпки, оронващи авторитета на учители, съседи и изобщо всеки,посмял да направи забележка на "милото ви отроче", защото така лекувате гузната си съвест от липса на достатъчно време, внимание и грижи за него. Да отгледаш дете не означава да го родиш и да го хвърлиш на институциите да поемат твоите задължения. Когато има проблем с детето ми винаги търся и другата гледна точка.
111
0
 
6
 
! Отговори
Ива Иванова преди 8 години
До ТониОт името не разбирам дали сте мъж или жена, но позицята Ви е субективна и неадекватна. Аз съм майка на две деца и съответно учителка и ще Ви кажа от личен опит, че в повечето случаи проблемите на "чуждите" деца ме вълнуват повече отколкото на собствените.Човек е обективен, когато обуе обувките на другия и походи с тях.Не съдете учителите, а им бъдете партньори, защото целта е обща- обучение и възпитание на децата.
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен 54 преди 8 години
До АнонименКои сте вие,че да давате оценка за работата на хора учили и работили години с деца възпитавани либерално от родителите си(сещате се,че либерално за тях означава-можеш да правиш каквото пожелаеш и никой няма право да ти забранява).Ако някой ви погледне на вашето работно място така,както вие надничате не ми се мисли какво ще види там.Възпитавайте си децата,учителката е там да ги учи,всичко останало е ваше задължение.Получавате пари от държавата не да висите по цял ден по кафетата .
109
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 121Да, и 80% от тези травми са нанесени в семейството.
108
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 123Простащината, госпожо/господине, е в това, че майката прави от мухата слон и че, ако детето й наистина е психически затормозено, нищо чудно причината да е атмосферата в дома им.
107
1
 
8
 
! Отговори
Хиха преди 8 години
До меДа, защо един такъв случай е превърнат от медиите в национален въпрос?Аз ако се сдърля утре с някоя учителка и тръгна по телевизиите и за нас всеки сайт ще публикува серия материали?
106
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трагедията е пълна. Таман в офиса ги имам няколко такима майчета! Страино отврат, а отрочетата им даже имат мобилни телефони и на секундата се оплакват за какво ли не и те като майки орлици хукват да се саморазправят. А отстрани се чуват пискливите гласчета на изчадияьта им как викат сега ще види тааа мама като дойде! А и да отбележа всичките са от село хванали по един хапльо софиянец! Бих ги върнала на нивата с удоволствие барабар с лигльовците им!
105
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази загрижена и бдителна женица заяви, че с лекота ще си отпише детето от детското заведение, въпреки чакането от три години. Не трябва ли да се извини на родителите, които наистина имат нужда от помощ в отглеждането на своите деца, а явно на нея не и е необходима. Лелката има свободно време и се шляе по медиите, просто да не скучае.
104
1
 
18
 
! Отговори
ме преди 8 години
Направо сме уникални в димките. Точно преди избори и референдум, да си говорим за методите на възпитание в някаква си детска градина. Ми нали са подали сигнал в Агенция за защита на детето, социалните ще преценят имало ли е заплаха за детето и ако е имало ще сигнализират който трябва. И тогава директорката може да я уволни дисциплинарно. Какво има да го дъвчем тоя случай. Аман от истерични майки. Ми като ви е скучно докато сте бременни, намерете си хоби. Стига сте циркулирали по телевизиите.