Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи

Тя отново се усъмни, че партиите използват монумента за предизборна кампания
25 авг 2023 12:36, Нели Христова
234
Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи
Снимка: БГНЕС

“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската армия и областната управа днес монтира вече оградата, която има за цел да предпазва гражданите от падащи плочи. На следващо място е изпълнението на решението. Това, че политическите лидери намират възможност да мобилизират своите симпатизанти, със сигурност е част от предизборната кампания за месните избори”. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Фандъкова поясни, че е направила среща с министъра на вътрешните работи относно вчерашните събития, била е в непрекъсната координация с оглед и провеждането на футболната среща, и сигурността е била гарантирана.

Столичният кмет подчерта, че наследникът ѝ трябва да продължи промяната и развитието на града.

“Градът се променя само с работа, ясна визия и подкрепа от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя кандидат през септември”, каза кметът Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че в район Младост се подменят старите контейнери с контейнери от новата автоматизирана система за транспортиране на отпадъци. Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда”, каза Фандъкова и поясни, че контейнерите ще се отварят с крак, за да може гражданите да не си цапат ръцете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Какво е МЕСНИ избори? Ще избираме между свинско и телешко ли?
157
1
 
2
 
! Отговори
Списаревски преди 1 година
Повр-ъща ми се, като и видя снимката! Сбогом и дано следващият кмет на София е нормален поне... Имат луда стреска сега, че наесен ще загубят тотално изборите и затова бързат. По ку-р-варски съвет от сегашния СОС не е имало никога. Защо ни го причиняват - омерзен съм!
156
2
 
4
 
! Отговори
ТТттт преди 1 година
До Мишо БиратаНе измряха ли всички психясали като теб бе ***
155
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова, у вас като падат плочките, заграждения ли слагаш или викаш майстори да залепят плочките? Доста елементарен въпрос
154
10
 
9
 
! Отговори
Радой Ралин преди 1 година
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.
153
10
 
10
 
! Отговори
Радой Ралин преди 1 година
Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.
152
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Надявах се на честни вегански избори, те били месни
151
11
 
4
 
! Отговори
Лефскар-ЛГБТ преди 1 година
Сакам да рушкам паметнициииииии!
150
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОГАТО ТЪРСИШ ТЕОРЕТИЧНИ ОПРАВДАНИЯ ЗА ПРОС..ТИЯТА СИ.
149
4
 
6
 
! Отговори
Излишен въпрос преди 1 година
До 164 АНОНИМЕН ГОСПОЖО КМЕТ НА СОФИЯ ЗАЩО СТЕ ЗАВЪРШИЛИ РУСКА ФИОЛОГИЯ А НЕ АНГЛИЙСКА? . . . . . . . Кметица, а не КМЕТ, филология а не ФИОЛОГИЯ и най накрая отговора, защото не помага!
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 165Месни са колега! Месни са защото им приключва постенето и започва блаженето от обществените пари!
147
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно оргазъм са изпитали, когато са намерили толкова "оригивално" оправдание за престъпното деяние! Ние доматите ги ядем с колчета щото!
146
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не намерих месни избори в речника! Кога ще си купите в редакцията и грамотни хора най сетне! Местните избори произлизат от място, месните са сигурно от месо (?!).
145
11
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
ГОСПОЖО КМЕТ НА СОФИЯ ЗАЩО СТЕ ЗАВЪРШИЛИ РУСКА ФИОЛОГИЯ А НЕ АНГЛИЙСКА?
144
5
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Даскаличке, тава дребна душа си беше и по-дребна стана след толкова години във властта, която упражняваш за други. Какво се напъваш, да не си решила президентка да ставаш? Тя кака Цеца не стана, та ти ли ще станеш?! Хайде изчезвай от полезрението, дано поне си забогатяла...защото не си поумняла!
143
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези невежи хора в управлението на страната, които нищо не са направили и построили, но са първи да рушат. Защо в Европа не се маха нищо направено от предишните, хубаво лошо е там, на едни харесва на други не, но вече е създадено. Колкото си по пRост, толкова по-лесно унищожаваш защото никога нищо не си създал. Багера като бутна мавзолея не остана вечен и тези ще си отидат, но за поколенията няма да оставят нищо.
142
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 142 А младите искат ли да са колония на сатанистите ?49486
141
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 142 А младите искат ли да са колония на извратеняците и наркоманите ?
140
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем не я слуша главата.....на тези години....
139
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не оставихте паметникът да цапардоса някоя копейка, че да го освести малко