Трифонов за заседанието на Софийския общински съвет: Група луди шимпанзета, избягали от психиатрия

Той обвинява ППДБ, че са всели хаос
11 юли 2024 21:07, Нели Христова
82
Трифонов за заседанието на Софийския общински съвет: Група луди шимпанзета, избягали от психиатрия
Снимка: БГНЕС

Сигурен съм, че загледани, в това, което се случва в Народното събрание, много от вас са пропуснали фарса, разигран в най-големия местен парламент – Столичния общински съвет. Днес там бяха сменени гербаджийските шефове на редица общински дружества като "Център за градска мобилност", "Столичен електротранспорт", "Столичен автотранспорт", "Метрополитен", "Топлофикация София" и "Софинвест". Това заседание, обаче, днес се е превърнало в нещо средно между книгите „Планетата на маймуните“ и „Полет над кукувиче гнездо“, тоест, нещо като заседание на маймуни избягали от лудницата.

Това написа в профила си във фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"За какво става дума? Месеци наред от “Спаси София” и ППДБ повтарят и говорят за корумпираните шефове на столичните дружества и невероятните схеми разигравани от тях. Месеци наред говореха как трябва веднага да се сменят тези долни корумпета. И сега, когато общинският съвет взе да ги сменя, същите тези взеха да вият срещу това. Дори обявиха един от тях - Стоян Братоев, директор на "Метрополитен" за най-важния и нужен на тях човек, забравяйки колко пъти са плюли срещу същото това дружество. А новоизлюпеният и все още кмет, Васил Терзиев, заяви че "Изхвърлянето на Стоян Братоев като директор на "Метрополитен" е атентат срещу софиянци". Брей! Откъде тази политическа шизофрения? Нали до вчера тези всичките и този същият бяха гербаджийски схемаджии. Сега ваши схемаджии ли станаха?

Но това не е било всичко на този епохален ден за СОС. По време на заседанието общинските съветници от ППДБ и СС са обиждали колегите си, проклинали са роднините им, заплашвали са ги, че когато имат нужда от помощ, те ще направят всичко да им се случват само лоши неща.

И черешката на тортата! Някакъв от тях по едно време е станал прав от мястото си и почнал да пищи като жена! Да пищи. Просто така да пищи! Днес заседанието е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия, са отишли на събрание да решават съдбата на два милиона и половина софиянци. Получих информация, че тези хора са имали нареждане от Лена Бориславова да провалят заседанието по два начина. Единият е бил да се опитат да предизвикат безредици, а вторият да се обадят, че има бомба. И мозъчетата им са стигнали само до там, че да стане някакъв и да почне да пищи. Евала! И това, защото общинският съвет маха всички онези гадни гербаджийски шефове, срещу които говориха, слага временно изпълняващи и дава старт на конкурси за нови директори. Това ако не е политическа шизофрения, не знам какво е.

Явно групичката от ППДБ и розовите небинарни еднорози от “Спаси София” не могат да преживеят, че не са мнозинство. Е, ами не сте. И Слава Богу, защото София не заслужава да я управляват такива като вас", пише още Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от София
Терзиев: Това е преврат, няма да предадем София на една шайка разбойници
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
васил божков преди 8 часа
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама. Връщай парите, че иначе ще има много льобоф.За крадец не ставаш сине, те си будала !
65
0
 
8
 
! Отговори
Краси преди 2 седмици
Самовлюбен, но стар и противен. Импотентен, но "мачо" с черни кожени дрехи. Неграмотен ч*п, но с претенции да управлява държавата. Взел се много на сериозно, без никаква възможност да си погледне излагацията отстрани. Криещ си парите в офшорки, но поучаващ другите да спазват закона. Дърдореше нещо за самураи и "бушидо". Което е като валяк да ти говори за скорост. Какво би направил един самурай на твое място, а? Мислиш ли ти БЕ , че като тръгнеш да умираш, ще има някой до леглото ти?
64
3
 
3
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 седмици
само простотии в тая държава
63
5
 
16
 
! Отговори
123 преди 2 седмици
Този селянин защо говори за столицата на България? Ама че наглост!
62
15
 
6
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 седмици
Дайте запис - как сьветник от -пп , пиши като жена -да провали заседаниетоДа се посмеем какво дьно сме заорали с партия -пп/дбИскаме видео -слави дьлжиш ни го
61
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
54, 58, Защо в мрежата? Да го покажат в централните новини по националната телевизия, за да види цяла България какво правят някои, които взимат тлъсти заплати от парите на данъкоплатците. Да видим за какво им плащаме.
60
13
 
4
 
! Отговори
Плащаме им заплати преди 2 седмици
Кажете му името на този, който бил станал и започнал да пищи. Така правехме в основното училище, но само в междучасието, в годините на пубертета, когато повечето от деянията на индивида не са нещо много по-различно от поведението на неадекватна мyмyнкa.
59
0
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 2 седмици
и умчо се изказа
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Здравната каса, не трябва да поема лечението на наркомани и политици, които са шоумени и се занимават с политика срещна пари за фа продават държавата си!
57
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Славчо белото и уискито не дават акъл, а само взимат. На теб толкова са ти го взели, че вече не осъзнаваш, че си на дъното. Вземи се спри, приемаш и лекарствата!
56
18
 
12
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 седмици
Добре , че е слави да ни разкаже за това култово пропаданеНека пусне в ютуб -записа с пищенето като жена на -пп
55
20
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 2 седмици
ден за СОС. По време на заседанието общинските съветници от ППДБ и СС са обиждали колегите си, проклинали са роднините им, заплашвали са ги, че когато имат нужда от помощ, те ще направят всичко да им се случват само лоши неща.И черешката на тортата! Някакъв от тях по едно време е станал прав от мястото си и почнал да пищи като жена!
54
19
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 седмици
Пускайте записа как пищят от -пп , за да провалят заседаниетоЩе е хит в мрежите
53
18
 
7
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 седмици
Тотлно падение е това -ппДа пищи като жена за да провали заседанието не е истина
52
22
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
Истината боли, нито глас за ПП/ДБ, най-антобългарската коалиция появявала се някога!
51
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Славчо, гледай си склерозата. Може и "Сам вкъщи" да гледаш. Много як, нов за теб филм.
50
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има ли запис на пищенето да го постнеме в 9gag?
49
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има ли запис на пищенето да го постене в 9gag?
48
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има ли запис на пиюенето да го постене в 9гаг?
47
19
 
7
 
! Отговори
Кой преди 2 седмици
Кой е пищял?