Хекимян: За 2 седмици Терзиев събори само два реда керемиди от имението на Вълка

Какво точно повлия на Терзиев за две седмици, пита той
16 авг 2024 13:23, Стела Стоянова
98
Хекимян: За 2 седмици Терзиев събори само два реда керемиди от имението на Вълка
Снимка БГНЕС

За 14 дни столичният кмет Васил Терзиев е съборил само два реда керемиди от ловното имение на Румен Гайтански-Вълка край язовир “Искър”. Това заяви членът на Столичния общински съвет от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Във видео, качено в социалната мрежа, той разказва как кметът Васил Терзиев пусна Вълка в кошарите на Общината. Видеото е заснето на фона на незаконния ловен хотел на Румен Гайтански на бреговете на язовир “Искър”, пише БГНЕС.

Хекимян припомни, че в началото на април кметът на "Продължаваме промяната" Терзиев започна шумна акция по неговото събаряне.

"Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? Два реда керемиди. Това е! А, да, и предната стена на лятната кухня на Вълка", посочи Хекимян. По този повод той задава серия от въпроси: "Затова точно тук се питаме какво точно повлия на Терзиев за тези 14 дни, след което обяви публично пред медиите, че се е разбрал с Вълка, че той сам ще събаря сградата си. Г-н Терзиев, това прилича ли Ви на съборена сграда?", пита Хекимян.

Той подчерта, че Терзиев е сключил и договор с общинска фирма, принудително да събори постройката. "А с каква заповед спряхте това събаряне? Какво Ви обеща Вълка? Как така му повярвахте безусловно?", заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС.

Той също така поставя въпроса дали кметът е сключил някакво споразумение черно на бяло или “Ви го обеща на по кафенце?”.

"Защо го крихте от софиянци месеци месец и половина? Г-н Терзиев, тук идва и най-важният въпрос от 29 март, когато вие уж започвате събарянето, до 11 юни когато излиза решението на пернишкия съд, са минали почти три месеца. Срок, който е бил предвиден за събарянето на почти цялата сграда. Защо не я съборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора. “Промяната” в София продължава", категоричен е Антон Хекимян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хекимянчо,един журналист трябва да бъде безпристрастен!Да отразява всички гледни точки и да търси истината,а не да слугува на силният на деня,който и да е той.Иначе се превръща в една жалка марионетка,в каквато си се превърнал ти.
53
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Толкова си може кмета
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прецака ли се?Прецака се!От два стола падна на земята.Сега освен да лаеш,нищо друго не ти остава.Явно и затова ти плащат.За компенсация.
51
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хекимян е един от символите за падението на българската журналистика!
50
5
 
18
 
! Отговори
Мръшляк преди 1 месец
Ех, какви гей- паради можеше да организира в София, за чудо и за приказ, ако беше станал кмет !
49
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откакто Бойко го прикотка да се кандидатира за кмет и загуби арменчето тотално озлобя и от хрисимо момченце в телевизията се превърна в олицетворение на Ваал.
48
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тони избива комплекси,не му обръщайте внимание.
47
2
 
13
 
! Отговори
нн преди 1 месец
Хекимян, такива като Вълка има във всеки окръг и то десетки. Как ще се оправят нещата, само на думи, няма оправия, пий една студена вода, така ще е, не се напъваи, не се харчи. Ти ще си отидеш, Вълка остава, нищо не можеш му направи, те всичките са си опекли нещата, адвокати дал Господ.
46
9
 
14
 
! Отговори
До 51 преди 1 месец
И как го разбра,като мозъкът ти е бетониран и освен плонжове пред вожда,за друго не ставате герберастите.
45
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Софийският административен съд пази лицето Хекимян и не го отстранява като общински съветник и не го подвежда под съдебна отговорност след като е представил фалшиви документи за завършено висше образование
44
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Терзиева е от ДС
43
1
 
15
 
! Отговори
До до 45 преди 1 месец
Мисленето НЕ Е от силните ти страни бе тролей
42
7
 
14
 
! Отговори
Казал Хърбо на Щърбо преди 1 месец
Да. А при Фандъчкова ж.к. Люлин се превърна в мръсно презастроено гето. Няма дървета и градинки. Блокове, мърсотия, сметища. И по цяла нощ вилнеят джигити с мотори и коли. Не може и да се спи. Престъпност зверска. По тъмно не се излиза. Не ми пука за Терзиевчо. Всичките сте алчни лицемери, Хекиии!
41
8
 
16
 
! Отговори
До 45 преди 1 месец
Няма обиди,само реална оценка.Хекимянчо не става за нищо и това всички го виждат.
40
8
 
13
 
! Отговори
Ей нагъл преди 1 месец
герберски подлизурко, какво да събори бе ***, нали пернишкия съд отсъди да не се събаря.
39
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше читав васко маслото жена му нямаше да избяга с 6акшиш
38
8
 
17
 
! Отговори
До 40 преди 1 месец
А Фандъкова по-силна ли беше?А гербав?Ако не знаеш,на нея и бяха дали само градинките и цветенцата,останалите далавери ги вършеха други,като Георг Георгиев например.Това го призна и самият ти вожд,ама нали си зомбиран,как да го разбереш.
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обидите към Хекимян са разрешени,но ако се напише нещо за Васко маслото се трие веднага...
36
7
 
12
 
! Отговори
badabum преди 1 месец
Тихо безсъвестна подл.го!
35
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се прави на интересен бе гербераст, ти и толкова нямаше да събориш, калинка.