Хекимян: За 2 седмици Терзиев събори само два реда керемиди от имението на Вълка

Какво точно повлия на Терзиев за две седмици, пита той
16 авг 2024 13:23, Стела Стоянова
98
Хекимян: За 2 седмици Терзиев събори само два реда керемиди от имението на Вълка
Снимка БГНЕС

За 14 дни столичният кмет Васил Терзиев е съборил само два реда керемиди от ловното имение на Румен Гайтански-Вълка край язовир “Искър”. Това заяви членът на Столичния общински съвет от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Във видео, качено в социалната мрежа, той разказва как кметът Васил Терзиев пусна Вълка в кошарите на Общината. Видеото е заснето на фона на незаконния ловен хотел на Румен Гайтански на бреговете на язовир “Искър”, пише БГНЕС.

Хекимян припомни, че в началото на април кметът на "Продължаваме промяната" Терзиев започна шумна акция по неговото събаряне.

"Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? Два реда керемиди. Това е! А, да, и предната стена на лятната кухня на Вълка", посочи Хекимян. По този повод той задава серия от въпроси: "Затова точно тук се питаме какво точно повлия на Терзиев за тези 14 дни, след което обяви публично пред медиите, че се е разбрал с Вълка, че той сам ще събаря сградата си. Г-н Терзиев, това прилича ли Ви на съборена сграда?", пита Хекимян.

Той подчерта, че Терзиев е сключил и договор с общинска фирма, принудително да събори постройката. "А с каква заповед спряхте това събаряне? Какво Ви обеща Вълка? Как така му повярвахте безусловно?", заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС.

Той също така поставя въпроса дали кметът е сключил някакво споразумение черно на бяло или “Ви го обеща на по кафенце?”.

"Защо го крихте от софиянци месеци месец и половина? Г-н Терзиев, тук идва и най-важният въпрос от 29 март, когато вие уж започвате събарянето, до 11 юни когато излиза решението на пернишкия съд, са минали почти три месеца. Срок, който е бил предвиден за събарянето на почти цялата сграда. Защо не я съборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора. “Промяната” в София продължава", категоричен е Антон Хекимян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
А защо не каза че герб са му дали 500милиона от парите на народа, без дори да има договор да ги върне, или това не е одобрено от вожда?
13
2
 
15
 
! Отговори
Лаещо двуного преди 1 месец
Розовия Хекимян работи като тpyженичка на повикване. Щом Борисов по телефона му възложи задача да лае срещу кмета, оня розовия започва да джафка.
12
2
 
17
 
! Отговори
Ха,ха преди 1 месец
Неуспелият кандидат -кмет на ГЕРБ се излага като кифладжия.Окръжният съд Перник спря разрушаването на сградата,но Хеки си бърка в носа.Но ако Терзиев беше продължил да разрушава сградата,то Хекимян щеше да го обвини,че не изпълнява решение на Български съд.Зайо,защо си с шапка,а защо си без шапка?Е ,това са ГЕРБ Калин.ките.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 14 - Нема време да роди, викаш. Трака му биологичния часовник
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тонито Хекимян зет доведе ли? Ще сключва ли 1полов брак, че годинките си вървят. тик так тик так.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че то има ли един дето да не храчи по другите? Това им е най-качеството, други нямат. Просто Хекимян е професионалист, щото това му беше работата, та го прави по-гладко и уж по-убедително. Събрали са се там да говорят празни приказки, работа свършена няма. Имам предвид полезна за софиянци.
8
2
 
16
 
! Отговори
До Хекимян преди 1 месец
2018-2919г.Гайтански се връща в бизнеса с ***. Лука в София,чрез "Грийн партнърс".Общинското дружество "Чистота Искър" сключва договор за наем за техника ,за който плаща 97% от отпуснатите средства за почистване на районите Люлин, Красно село и Красна поляна.Кой беше кмет тогава?Правеше ли Фандъкова нещо ,без Борисов да е разрешил?И забележете,97% за техника и само 3% за работещите ?!!Е това е изцяло в полза на Вълка.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва най-сетне в България да се престане с тия чудовищни лъжи и манипулации. Трябва яко пердах през ръцете и не само, който си го позволява. Стига!
6
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хекемян не е ли от "левия бряг" и следователно всичко казано от него звучи като пропаганда. Тони розовата герберопантера
5
4
 
21
 
! Отговори
Лебед преди 1 месец
Хеки, невеж си душа - пернишки съд спря този процес!!! Ама да храчиш най ти допада! Забий поне един пирон, жалък си!
4
6
 
18
 
! Отговори
Окръжният съд преди 1 месец
Перник спря разрушаването на сградата.Хекимян се опитва да манипулира,но го прави много глупашки.
3
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Двата реда керемиди са на Вълка, а останалите на Терзийката. Затова не ги бута.
2
6
 
28
 
! Отговори
защо мълчиш преди 1 месец
А като вълка даде на боко 20% от тези 150 мил. лв. нищо не казваш !!!
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А наш Хекимян колко е съборил? 0? Тогава да мълчи. Битката там не е на Терзиев. Други си ги мерят.