Гара Дембеле отсвири Левски

"Нямам намерение да се връщам в България, а и никой не ме е търсил"
Обновена: 6 яну 2014 14:08 | 6 яну 2014 09:43, Друми Георгиев
7
Гара Дембеле отсвири Левски
Гара не иска отново в Левски. Снимка: Булфото

Бившият стрелец на родния вицешампион Левски Гара Дембеле не възнамерява отново да облича екипа на "сините", въпреки желанието им да го върнат на стадион "Георги Аспарухов".

Футболистът все още е собственост на германския Фрайбург, но отдавна не попада в плановете на германците, които не могат да му намерят купувач.

"Не, благодаря. Нямам намерение да се връщам в България, а и никой не ме е търсил. Имам други планове", заяви Дембеле, цитиран от вестник "Меридиан мач".

Малиецът се превърна в любимец на феновете на Левски, след като вкара 26 гола в 24 мача през 2011 година. Трансферът му във Фрайбург обаче се оказа пълен провал.

Една от пречките за завръщането на Дембеле в Левски е високата заплата, която нападателят получава в момента и невъзможността на "сините" да платят трансферна сума за него.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Гара ДембелеЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
На мегдана в Кривунделово се чува, че щели да го вземат... теляк в Байхуево.Хаир да им е.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До крайНяма как човек, който пише фуДбол да дава акъл. НЕМА НАЧИН!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-лесно е да закрием футбола. Я кажи направо кой други спортове да закрием. Леката атлетика, вдигането на тежести, борбата, волейбола ако не върви може и него да закрием. Може да закрием и държавата. Когато нещо не върви трябва повече работа за да тръгне. Да позная ли физкултурата не ти е бил любим предмет.
4
4
 
5
 
! Отговори
край преди 10 години
Забранете професионалния фудбол в България. Промива мозъците на момурляците да се тепат по улиците и да драската по стените. Това не е спорт това е далаверата на батков щганчев, коко динев и свинаров от лудогороц. Преди време един приятел каза че гара дембеле е идол на сина му. Призля ми. Този май мун хванат да кара пиян с фалшива книжка дадена му от гонзо - идол на бяло българче от добро семейство. Апропо случая беше бързо и благоприятно решен за да не загуби едни кинти Бай ***.
3
5
 
9
 
! Отговори
Нига преди 10 години
Вече маймун не иска в ПФК ***. Честит юбилей с поредна калъфка!
2
0
 
8
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ЛЕВСКАРИТЕ ДА ПОЧАКАТ ОЩЕ 1,5 ГОДИНИ И СЛЕД КАТО ПООГЛАДНЕЕ МАЛКО БАЙ-*** САМ ЩЕ ГИ МОЛИ ДА ГО ВЗЕМАТ НА ,,ГЕРЕНА'' А ЗАПЛАТАТА ДАЖЕ И НЯМА ДА Я ПОВДИГНЕ КАТО ВЪПРОС.КОЛКОТО МУ ДАДАТ. ТОЙ ДРУГАДЕ ДОКАЗА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИРЕЕ А ТУК ВЪВ ТОВА ЛЮБИТЕЛСКО П-ВО МОЖЕ И 50 ГОЛА ДА ВКАРА НА СЕЗОН.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гара е отсвирил Подуене.Левски неможе да бъде отсвирен!