Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата

Нови разкрития от Гърция
18 авг 2024 21:53, Александър Попов
71
Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мафиоти и наркодилъри от България са в основата на петъчния инцидент главните действащи лица в петъчния тежък инцидент в селището Ханиоти на първия ръкав на Халкидики.

Гръцката обществена телевизия ЕРТ цитира полицията, според която няма нищо случайно.

Според медията, забавянето на поръчката на групата от 7-10 българи, която е започнала инцидента е била само тривиалният повод за бутането и блъскането, последвалите сблъсъци с персонала и накрая бруталният побой над българския собственик на фирмата, съобщава БНР.

Още по темата

В този момент пристигнали на място трима въоръжени охранители на заведението, които стреляли 5-6 пъти вътре в бара, като ранили един от започналите кавгата тежко в гърдите и един повърхностно в ръката. След това веднага избягали.

ЕРТ съобщава още, че вече е сигурно, че поне двама от тримата охранители на заведението, които избягаха и се издирват са гръцки граждани, но с български произход. Те са попадали в полезрението на гръцките власти и в миналото заради изнудване и рекет на нощни клубове за охрана срещу заплащане. Единият дори е бил арестуван през 2021 г. за стрелба пред нощен клуб в Солун, а другият е дори е членувал в забранената вече профашистка гръцка партия „Златна зора“.

Гръцките власти са установили, че собственикът на фирмата, притежаващ бара, всъщност е поставен човек на мафиот в България, с когото предполагаемият български наркотрафикант, започнал скандала, си съперничи и искал да предизвика инцидент, за да навреди на бизнеса на бара в района на Ханиоти на Халкидики. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от Бизнес
Милошев се самопохвали: Този сезон в туризма е най-добрият въобще
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
24
 
! Отговори
Чобан преди 4 седмици
Абсолютни диви селяни прости...да ги изнамерят и до живот да лъскат тоалетните където трябва ...
34
0
 
1
 
! Отговори
до 44 преди 4 седмици
ЕЕЕ Разбрахме се! Просто за произхода си мислех, че спорим, а то нямало изобщо спор! Ами така си е! Дребен разбойник. Това си и значи.
33
0
 
12
 
! Отговори
до 34 преди 4 седмици
Хайдук не е от албански произход. Не заблуждавай хората!!! А от простолюден латински. Colloquial Latin. Римската армия е попълвала редиците си с местното население и за да се разбере с тия племена комуникацията е било на ниво като с кучета "дръж", "донеси", "убивай", "кради". Остатъците от това "хайдук" се виждат в "ajde", "hajde" и прозиводните отомански турски заемки. В българския жаргон е по-твърдо и е по някога само "аре" -София, "айди, ади" - Пловдив и т.н. Според тебе дали СЪМ АЛБАНЕЦ, А??
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Гърците тепърва ще видят, какво е това спор за паркомясто. Иначе за момента мucupкuте разправят че касиера на черепахата забавил поръчката и другите отвърнали на огъня.
31
1
 
10
 
! Отговори
Мистър Кеш преди 4 седмици
Каквато е държавата,такива са и хората.в нея.Престъпници,мутри и бандити.
30
1
 
29
 
! Отговори
RealEstate преди 4 седмици
Ами те всички български мутри отдавна вече накупиха вили, заведения,комплекси,защото стадото с овчици се премести да почива там. Гърците тепърва ще берат гнилите маслини.Където мине увредения Българистанец е пепел и скръб.
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В Гърция може и да ги осъдят.
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
комунистически мизерии
27
1
 
31
 
! Отговори
Според преди 4 седмици
Гръцки сайтове Калин.ката Стоянов е на Кулата за да изведе участниците в мелето.
26
0
 
37
 
! Отговори
Така Така преди 4 седмици
Еми като ги знаете ги тикнете във затвора където им е мястото начело със Таки пумияра Любчо *** селянина и всичката висаджийска пасмина то бива простотия бива
25
1
 
30
 
! Отговори
Ами ,ясно преди 4 седмици
Пак хората на Баце.
24
5
 
20
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 седмици
В момента,когато оправдаха черепа обвинен в 19 престъпления + убийства...човека плащал протестите на Радев хорошутката.
23
3
 
47
 
! Отговори
Един там преди 4 седмици
В България това са уважавани бизнесмени и предприемачи...
22
3
 
53
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 4 седмици
60 000 молиционера и НИЩО! Корупция, кражби, наркотици, убийства....... Това е България, след 34 години "дрмокрация"....
21
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
България им стана тясна на мутрите. Разширяват бизнеса.
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Можеха да го запалят до основи ако е за конкуренция, а не да стрелят като в екшън филм. Има нещо друго.
19
1
 
30
 
! Отговори
Порно на Държава преди 4 седмици
Що обиждате ората бе. Сите 240 дупетати барбар с половината МеЕРе са им клиенти.
18
4
 
38
 
! Отговори
КокоБийч/СаутБийч преди 4 седмици
Единствения вариант в БГ да се оправите е да построите затвори за поне 100 хиляди човека. Като в Салвадор техния президент направи и МS-13 ги вкара до живот всички. Революция, армията взима властта и вкарва всичката плесен(както казваше Вапцаров: когато се отърсва..) до живот. Иначе ще тровят и децата ви и внуците ви всеки ден. Съдиите дето пускат убийци и изнасилвачи на деца са още по-голям шит.С тях почнете да пълните затворите
17
8
 
21
 
! Отговори
До 8 преди 4 седмици
Всъщност МВР може да задържа заподозрени/извършители. Оттам нататък идва трагедията с дознанието/следствието, прокуратурата и съда. В затвора се влиза след влязла в сила ефективна присъда от съда. Прокуратурата като откаже да образува обвинителен акт какво да направи МВР?
16
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Трагедията е, че целия този бо к лук години наред се размотава безнаказано, пред балгосклонния поглед на МВР, ГДБОП, Данс и други такива измислени институции, създадени с една единствена цел - политически поръчки и сервитьорство на управляващите.Сещайте се кои не са сдали властта от повече от 15 години.Сега сигурно ще се окаже, че половината от тези са сътрудници на МВР и спокойно си разиграват коня през границата.Кирчо-Руския продавал наркотици, ти да видиш....

Спонсорирани публикации